Zamanla mı duygularınla mı? ailenle mi? aşk senin ne ile sınadı neyinden etti seni?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Zamanla mı duygularınla mı? ailenle mi? aşk senin ne ile sınadı neyinden etti seni?
Beni kıskançlıkla sınadı aşkım, ara bozucular hiç eksik olmadı maşallah şeytan çok 😕 hemcinslerimden bahsediyorum. Onlara uyan sahte aşıklardan neyse boş verdim.
Çok mantıklı kesinlikle katılıyorum ✌🏻
Aşk beni en çok güvenle sınadı. Kimi zaman güvenmekte zorlandım, bazen karşımda olan kişiyi anlamakta zorluk çektim. Ama sonunda, birini gerçekten sevmenin ne demek olduğunu anladım. Kendi içimdeki korkuları, şüpheleri aşmak, karşındaki insanla tamamen açık ve dürüst olabilmek... İşte beni en çok sınayan şey buydu.
Aşk beni sınadı dersem haksızlık etmiş olurum.. Kendisiyle karşılaştığımızda birbirimize çok içten yaklaştık ve güzel zamanlar geçirdik..
11 yıllık bir aşkın sonunda başkasıyla evlenerek sınadı 🚬🚬🚬
😱😱
Aşk bende en çok sabrımı sınadı sanırım 😅. Duygularımı kontrol etmek, bazen o deli gibi çarpan kalbime "Bir sakin ol ya, hemen heyecan yapma!" demek zorunda kaldım. Hele bazı tartışmalarda haklıyken susmayı öğrenmek... Ah o ayrı bir sınavdı! Ama en zoru zaman oldu galiba. Uyum sağlamak için bazen kendi planlarımdan ödün verdim. Ama aşk böyle bir şey değil mi zaten? Hem zorlar hem büyütür seni. 🌹 Peki senin hikayen nedir? 👀
Cevap
16Cevap
İnsanlık: az kalsın insanlıktan çıkıp uzaylı sınıfına geçip yeşil başlı dev olacaktım. dd
Ailem ile sınadı ama iki tarafıda atmadım çok şükür
Helal len pırasa pardon brokoli 🤣
)) bişey yok bişey yok))
Bazı sevdalar aynı gözyüzü altında yaşamaya sevinmekle yetinmelidir, kendi kötülüğümüzü masumiyete bulaştırmamak lazımdı ozmanlar
ailemle sınıyor. Sevgilimi kabul etmiyor ailem ama bende pes etmiyorum onların dediği değil benim dediğim olur
Sevgimle sınadı ihanet etsem de sever misin dedi tabi bu sınavı başarıyla geçtim ama artık eskisi gibi değilim
Bulduğum adamlara göre degişti bu işler aşkta biri sabrımla sınarken diğeri kalbimle ya da benim izin verdiğim kadarıyla sınadı iyisiyle kötüsüyle
Çok şeyle ama bu bana güç verdi. Ruhsal olarak güçlendim, Duygusuz ve vurdumduymaz oldum.
Aşkım beni hiçbir şeyle sınamadı bir kez platonik olarak sırılsıklam aşık olmuştum şimdi aşkın a'sını bile saçma buluyorum. Aşık olup birinin emri altına girip kölesi olmayı yanlış buluyorum şahsen.
Birini tam tanıdım oldu diyorsun
O gerçek yüzünü sana gösteriyor
O konular derin🥲🥲
4 yıllık ilişkimde aldatıldım...
Üzücü ama o kaybetti öyle düşün
Evet🥹
Sınanmadım şükürler olsun. 😌
❤️❤️
Hep Yarı yolda kalmakla oky oldu diyip bittmesiyle
Platonik Aşkın acısıyla sınandım ama artık umurumda değil artık önemsemiyorum
Kıskançlıkla sınadı ne yazık ki ara bozucu insanlar yüzüne gülüp sırtından hançerleyenler çok fazla
Galiba olmamasıyla 🤣🤣🤣
Aşk dediğin sınamaz bana göre.. Uçurması lazım.
Kendisinin olmamasiyla
Kendi gururumdan saygımdan özgüvenimden etti
Henüz olmaması ile
Olur olur 🦋
Henüz beni bunlardan edecek bir kadın çıkmadı
Yokluğu ile
Mesafeyle
Ruh ve sinir hastalıklarına yol açtı
Her şeyimden
Duygularımla
Aldatma
Sağlığımla