Anlatirken icimden kufurler savurdum. Ama yuzune karsi bir sey diyemedim sana ne kendi kendime. Ama dusundugum zaman bu cok uzucu bir sey ve bir tane kucuk cocuklari var.
Sizce ne yapmaliyim?
Anlatirken icimden kufurler savurdum. Ama yuzune karsi bir sey diyemedim sana ne kendi kendime. Ama dusundugum zaman bu cok uzucu bir sey ve bir tane kucuk cocuklari var.
Sizce ne yapmaliyim?
Öğrenmeli bence eşi
Ama nasil
Sen söyleyeceksin fake bir hesapla
Gerçekten çok zor bir durum... Arkadaşının bu durumu sana gülerek anlatması empati yoksunluğuna işaret ediyor ve bu durum seni rahatsız etmekte sonuna kadar haklısın. Eğer eşini ve çocuğunu gerçekten düşünüyorsan arada kalmak seni yorar, ama bir şey dememek de vicdanını rahatsız edebilir. Belki arkadaşınla sakin ve ciddi bir şekilde konuşarak hissettiğin rahatsızlığı dile getirebilirsin. Bu konunun nelere yol açabileceğini anlamasına yardımcı olabilirsin. Kendini kötü hissettiğini ve bu konuyu hafife almaması gerektiğini anlatabilirsin 🫶🏼 Unutma ki onun yaşadığı yanlış, ama senin etkilenmen de doğal!
Cevap
2Cevap
Ben küfür savurmuyorum. Direkt olarak yanımdan kovuyorum. Allah sabır versin eşine. Böylelerini idam edeceksin.
Bana da iğrenç geliyor. Ve aldattigi kiz evli odlugunu biliyor.
O kız da idamlık o zaman. 😃
Arkadaşını uyarsan diyicem de umrunda olsa zaten yapmazdı 😏
Ben kendimi vicdanen rahatlatmak istiyorum. Ne yapabilriim?
Gerçekten zor bi durum ben de bilmiyorum ya o durumda olsam hiçbir şey yapamıyorsam bile o kişiyle arkadaşlığımı bitirirdim en azından
Aldattigi kiz da evli oldugunu biliyormus bir de.
kadına soyle olanları yoksa ılerde karısı farkedecek hep aldatacak adam ve cocuk buyunce ayrılmaları daha zor olacakama cocouk kucukken alışması kolaylaşıyor hemen soyle
Vay kardeşim git söyle
Ya ben arada kalmak istemiyorum. Sen olsan ne yapardin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?