Bunu hemcinsine yaparsın anlarım ama bana neden yapmış olabilir ki bu?
O mezun oluyor bu sene benim daha 1 senem var Kendi ailesini sürakli anlatıyordu bide bu yıllar boyunca sertifikalar kazandığını çalışıp tecrube kazandığı için iş bulup çalıştığını anlatıyordu yazın villaya gidiyorlarmış babası villa kiralıyormuş jdkjd
Arabası var honda veya hundai jeepimsi bir şey son model değil tabi ama iyi gibi
Bide bana senin babanın mesleği ne annen baban ne iş yapıyor gibi sormuştu 🤷🏻♀️😂😅ne alaka acaba? ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
egosu vardır belki de Kendini kanıtlama çabası,
Haklı olanilirsin barış sağolasın yorumlarını hep beğeniyorum nokta atışı oluyorlar
Teşekkürler
Kendini kanıtlama çabası, başarılı ve zengin olan erkek her türlü belli olur buna da ihtiyaç duymaz
Evet tabi bunu biliyorum yani niye neden bunu yaptı anlamadım ben
Onu istesem isterim ya da istemem onun bu özelliklerini bana söylemesi ve baban ne iş yapıyor diye sorması hoşuma gitmedi geçiştirdim
Ailem benim hassas noktam sonuçta ve özel bir şey
Düşünsene bir kıza ilk buluşmada ailenin yani babanın zenginliğini kendi başarılarını (ki gerçekten başarılı mı bilmiyorum hadi öyle olsun) anlatıyorsun sonra da kıza senin ailen ne iş yapıyor diye soruyorsun wtf yani anlamadım onu ben
Bide ben ona maddi sıkıntılarım var ve staj bulmam sonra da iş bulmam lazım demiştim
İş kendi alanımda, maddi oakrak ise oart time filan bunun üstüne kendi maddi gücünü göstermesini anlamadım
Acaba farkımda mı değildi yoksa bilerek mi yaptı
Farkında olup olmamasını teyit ettir buna göre hareket et derim. Ben de mesela minnettarım ki iyi kazanıyorum maddi olarak pek bir sorunum yok şimdilik. Bunu hayatıma giren ve bu süreçte sıkıntı yaşayan birine karşı üstünlük kurmak için kullanma ihtiyacı hissetmiyorum. Bu zaten fark edilir ki kimseyi parayla hayatımda tutmanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Kıyaslamak da bu konuda rekabet etmek de kaliteli bir insanın yapacağı bir şey değildir
O benim hiçbirşeyim sadece ona dersle ve stajla alakalı şeyler sordum o flört etmek istedi konu myle gelişti ve date gibi oldu sonra böyle şeyler yaptı anlamadım ben de gerçekte amacı neydi?
Beni ezmek mi istedi yoksa bu ona normal mi geliyor ve sadece kendini anlattığını mı düşünüyordu anlamadım
Sonra benim eximin arkadaşı olduğunu öğrendim zaten otel filan gibi şeyler konu açtı o gün ben de eve gittikten sonra o bana mesaj attı ona istemediğimi söyledim ben böyle bir ilişki istemiyorum dedim özür diledi filan tek amacı bu değilmiş
Sonra ona bir mesaj attım numarasını sildim sonra kavga ettik ve bitti yani zaten de
Ama bu olayı merak ettim
Yaşı 22
23 yeni oldu
Senle aynı yani
Kafayapısını anlaman zor olmaz diye düşünüyorum
Bir erkek neden bunu yapar?
Yani beni eziklediğinin farkında değil miydi
Yoksa amacı zaten beni eziklemek miydi
Eizkleyip takılıp geçmektir diye düşünüyorum
Çok değişik ya neden bunu yapsın ki
Herhangi bir kıza
Aklım almıyor
Yapmaması için bir sebep göremiyorum
Nasıl yani
Şimdi karşına çıkan herhangi bir kızı fakir diye ezikler misin ne saçma
Benim yapmaması için bir sebep göremiyorumdan kastım her insandan her şeyi bekliyorum. Birini aşağı çekmek zaten aşağılık olan birinin yapabileceği bir şeydir. Bu yaşadığın durumda belki de sana maddi varlığını hissettirip karşılında cinsellik istiyor olabilir durumun içinde değilim senin anlattığın kadarıyla benim anladığım bu
Haklısın ben de sanırım her tür pislik insan var demeyi bunu anlamayı artık kabul etmeliyim
Hala saf gibi insanları iyi ve temiz saf görüyorum kendim gibi sanıyorum
Ne kadar kötüler oysa ki
Eski sevgilim onu ayarlamış mıdır diye de düşündüm ben birara
Emin olamadım ama sadece bıktım bu erkeklerden
Sadece aklım almıyor niye yapsın diyorum anlamıyorum mantıksız geliyor bana çünkü bu yüzden de bana saf diyorlar ama yani saçma geliyor sadece ne alaka yani neyse ya
Yani zengin ve başarılı biri mi gerçekten de bu insan sence
Bide çalılıyorum demiştin sanırım senin alanın ne
Kadınlar paraya baktığı için seni bu şekilde etkilemeye çalışıyor olay bu
Ne s@lakmış
İyi de otel filan demişti bu bana