Yaz sonbahar kış geliyor
Lapa lapa kar yağıyor
Sevdiğini insan özlüyor
Şimdi yanında olmalı
Sımsıkıca sarılmalı
Onun bir yolunu bulmalı
Yaz sonbahar kış geliyor
Lapa lapa kar yağıyor
Sevdiğini insan özlüyor
Şimdi yanında olmalı
Sımsıkıca sarılmalı
Onun bir yolunu bulmalı
Yanında olması gerekseydi yanında olurdu. Yanında olmadığına, ayrıldığına göre duygular ve düşünceler doğru kişi değil demektir onun için.
Bu şekilde düşünürse bir insan pek tabi unutabilir.
O gitti, ben yarım kaldım, kalbimin yarısını da giderken yanında götürdü şeklinde düşünürse de ömrü billah unutamaz. Her şey onu hatırlatıp, her defasında yarasını kanatmaya devam eder.
İyileşmek isteyen iyileşir, kanamaya devam etmek isteyen kanar..
Beni sevmeyen kadını unuturum tabi ki de.. zaten insan her acıya dayanabilir yeter ki düşünmesin unutur bir gün.. yeni hayatına odaklansın başka kişileri sevsin. tek kişiye takılı kalmak normal değildir çünkü İnsanlar, sevdikleri kişilere duygusal olarak bağlanır ve bu bağın kopması, fiziksel bir acı gibi hissedilebilir. Kaybetme: Ayrılık, sadece sevgiliyi değil, aynı zamanda ilişkinin getirdiği güven, mutluluk ve gelecek beklentilerini de kaybetmek anlamına gelir. Değişim: Ayrılık, hayat düzeninde ve rutinlerde önemli değişikliklere neden olabilir ve bu da uyum sağlamayı zorlaştırabilir. Yeni bir ilişki, ayrılık acısını hafifletmeye ve unutmaya yardımcı olabilir. Ancak, yeni bir ilişkiye başlamak için doğru zamanın belirlenmesi önemlidir. Aceleci davranmak ve henüz hazır olmadan bir ilişkiye başlamak, daha büyük hayal kırıklıklarına neden olabilir.
Acıyı unutmak için yeni acılara yelken açmamak lazım diyorsun ☺️
oda bir seçenektir olabilir ☺️
Ayrılık seni karnından bıçaklar lime lime eder 15 gun bu durumu yasayan biri olarak söylüyorum cok acı
Ama belli bir sureden sonra alışmaya başlıyorsun tam o alisma surecinede girmistim o zamanlar
Yasanilanlar asla unutulmaz
Biri unutturur mu bilemem ama bence cok ozel biri ve yüreğine dokunup seni gerçekten sevmeyi becerebildiyse asla.
Acıtır
Ayrılık gerçekten kalbe dokunur ve acıtır, sevilenin bıraktığı izler unutulmaz kolay kolay… 💔 Ama hayat hep devam ediyor biliyor musun? Bir başkası, kalbinde açılan o boşluğu doldurabilir ama belki de asıl önemli olan kendini yeniden bulmak. Kendi içinde tamamlanmadan, bir başkasında anı unutmaya çalışmak belki de geçici bir yoldur. Kar yağıyor dedin ya, o karın altında tomurcuklanan umutlar var, bahar kesinlikle gelir! 🌸✨
Cevap
5Cevap
Seviyorsan ayrlık acıtır.
Hiç bir şey unutulmaz sadece hafifler acılar
Herkes ve her şey unutulur. Hiç olmamış gibi hatta...
Zamanla acı tesirini yitirir ve unutulur elbet
Unutturmak mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?