1 yılŞuana kadar kaç yıl önce baya oldu sayısı 5 6 tane tabi şu an o zamandan bu zamana 6. sevgilimle evlendim ve diğerleri gerçekten hr şeyi yaşattılar aldatma vss iyi kötü yüzlerini gösterdiler ve şu an da sevgilim dediğim esim oldu Cook şükür hamd olsun tabi şu an ki esimle ara ara sorunlar olsa küçük olaylar dan kavga vss ediyoruz fakat o diğerlerine göre daha olgun biraz daha ve daha güçlü merhametli elhamdülillah sevgisine sadık en azından tabi saygıyı da çok bozmamak gerek sınırı daa yoksa hiç farketmez kaç tane sevgili eşin olduğunu her birii tecrübe oluyor kısaca her yaşadıklarınla da olgunlaştırır insanı..👌🫠🥹
514 Yorumla- 1 yıl
Ahahja niye yazık olacak mış esim her şeyi biliyor zaten bence siz kendinize bakın boş gevezelik yapmayın kardeşlerim siz acaba neler yapıyorsunuz da bura ya gelmişsiniz de adamlık tasliyorsunz o saçma emojiyle yorumlarınız kaldırın siz iyi güvenilir insan bulacakmisiniz ona bakın
- 1 yıl
İyi o zaman kardeşim sen bak bakalim ilk sevgili olan insanı bulabilir isen evlen hayırlısı ise yalnız ben deneme vs derken hiçbir şey yaşanmamış bir şekilde bazı sebepler den dolayı kendileri ayrılmak istedi yazdığım cevapta yazdım neyse herkesin kendi tercihi yalnız siz de yorum yapr iken guzelcene konusun hiçbir şekilde insanlar neler yaşadıklarını bilemezsiniz o yüzden dikkat li yorum yapın kardeşlerim
- 1 yıl
Kardeşim saçma sapan yorum yapmayın yazdıklarımı iyi oku kardeşim anlamadan bilmeden konuşma nerden bilmiyor söyledim o kadar gereksiz boş gevezesinizz size bir şey anlatılmaz dikkat li konuş kötü yorumu da kendine sakla prim kasmak için yzmayin
- 1 yıl
@sevdenurzozlem ben buldum (aslında nasip, övünemem yani) ve aldım. Şimdi kazısak neler çıkar senden. neyse çok bişey diyemiyom ds kimseye
- 1 yıl
Kardes hem evlisin hem de boş gevezelik yapıyorsunuz sizi ilgilendirmez benim esim her şeyi biliyor hickimse hatasız değildir sen kendi eşine bak başka kız ya da evli kadınlar a kötü olumsuz saçma sapan konuşmalar la hiçkimse yi yargılamayın kinandiklarinizi siz yaşamadan ölmezseniz !. İyi abi sen kendine eşine bak sahip çık baska karı kızları ilgilendirmez seni ve de gereksiz boş gevezelik yapanlara da bu yazdıklarım da onlar içinde geçerli..
- 1 yıl
@sevdenurzozlem mesela, şimdi, senle ilgili boşverdiğimiz gibi, yarın başına kötü bişey gelince de boşvericez, toplum neden duyarsız demeyin yani.
- 1 yıl
Simdi bu söylediklerin abi gerçekten başıma Alllahim bin şükür hamd olsun kötü bir şey gelmedi bunu derken bile inan abi kınayıp yargılıyorsun dikkat et size ya da çocuklarınıza mazallah denk gelmesin kötü şeyler ve kötü insanlar daha doğrusu hickimsenin kardeşiniz kızınıza ya da tanidiklarnizin başına gelmekten muhafaza etsin.. Size laf anlatmak duvara laf anlatmak gibi boş anlamazsınız.
- 1 yıl
@sevdenurzozlem benim duam da aynı evet, çoluk çocuğumuz war
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yıl1 İşin ilginç kısmı ne biliyor musun ben hiç gerçekten hoslandigim etkilendiğim birisiyle sevgili olmadım benimki tamamen böyle mantık üstündeydi ama ne kadar yanlışmış şimdi bakınca onu fark ediyorum
11 Yorumla
1 yılKadın ne kadar çok erkek görürse o kadar dişil enerjisi düşer ve eril olmaya başlar ama yorumlara bakınca kızlar maşallah futbol takımı kurmuşlar namus diye bişey kalmamış
99 Yorumla
Soran1 yılÖnemli olan Dürüstlük. Evleneceğim kişiyi bakireyim diye aldatmıyorum en azından ama yalan söylemiyorum. Evlilik şartı da koşmuyorum ayrıca.
- 1 yıl
Erkekler sanki pek mi farklı ülkenin yarısı ile yatıyorlar ne kadarı hastalık rahatsızlık enerji varsa yok oluyor sonrada prenses veya mal gibi bir şey oluyorlar üstüne bizim gibi temiz ve iyi kızlara yalan söylüyorlar bakirim diye çoğu erkek ağır hasarlının önde gideni resmen şimdi sen söyle kim burada daha kötü erkek mi kadın mı
- 1 yıl
Nedense bu tür konularda hep kadın kötü oluyor ama erkelerin 95% bakir değil yinede onlara bir şey denilmiyor hemde zıvanadan çıktıkları halde çok ilginç
- 1 yıl
Onur denen şey budur
Soran1 yılYanlış katılmıyorum eğer dediğin gibi olsa bu kadar fazla cinsel yokluk çekmezdi erkekler çoğunun hayatta hiç sevgilisi bile olmamış
Soran1 yılPara vererek bir şeyler yaşamışları sayıyorsan evet doğru ama herkesin sevgilisi yok.
- 1 yıl
Kadın profilin arkasından saklayacağına az adam olsaydın zaten bu durumda olmazdın ayrıca kadınların çok mu sevgilisi oldu benim hiç bir sevgilim olmadı olmasınıda istemiyorum çünkü doğru kişiyi bekliyorum benim gibi çok kız var ama siz erkleler görmüyorsunuz görmek istemiyorsunuz gerçek bu
- 1 yıl
Ne kadar çok boş ve gereksiz erkekler var bunu tekrardan anlamış oldum yazık cidden
Soran1 yılHiç güleceğim yoktu ben olanı söylüyorum sadece 😀
Gizli Üye(30-35)1 yılBeyefendi olduğum için kadınlara zıt bir karakterim var. Sevgilim olmadı.
Her kadın eziyet edeni, psikopat ruhlu olanı sevdiği için normal erkekle arkadaş ortamında dalga geçer her kadın
39 Yorumla
Soran1 yılBen kız olarak hak veriyorum haklısın neden böyle olduğunu ben de bilmiyorum efendi erkekler tercih edilse bile sadece evlilik zamanı tercih ediliyorlar.
Soran1 yılSana EİG veriyorum belki bir moral olur.
Cevap sahibi1 yılEvet kadından nefret ediyorum, ben de s. refsizce davranmaya başladım, kadını uzuyorum kırıyorum
- 1 yıl
@nisaasiny Peki madem aşk için gelinmiyor, biz neden yalnız kalmaya programlanmış bir insan değiliz? Doğamız gereği karşı cinse ihtiyaç duyarız.
- 1 yıl
@_Daniel40_ sence herkes sevdiğiylemi ihtiyacını gideriyor?
- 1 yıl
@nisaasiny Bu yine de insanın doğasının gereği olmasının gerçeğini değiştirir mi?
- 1 yıl
Herkes sevdiğiyle ihtiyacını gidermiyorsa o zaman herkes ya mutsuz bir kabullenişe boyun eğsin, ya hislerini tüketip ruhsuzlaşsın.
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha, konu falan tam benlik! Şu ana kadar dört sevgilim oldu ama itiraf edeyim uzun süreli ilişkim sadece bir tanesiyle oldu, yani şu anki sevgilimle. 🥰 İlişki deneyimi bence insanı çok geliştiren bir şey, her ilişki insana farklı bir şey öğretiyor. Peki senin kaç sevgilin oldu? Bu konuda ne düşünüyorsun? 🫶✨
13 Yorumla- 1 yıl
@Akdamar07 72 kız 19 yıl 3 ay kızla sevgili olsan o rakam eder ziya sevgili diyor prno filmi çekmiyoruz onlar sayılmıyor :) borsacıyız olum biz
- 1 yıl
@Akdamar07 profil fotoya bakınca acılar görüyorum dayı 72 kız sevgili oldun buraya mı düştün :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
163Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
3 kişi oldu, her biri birbirinden daha kötü çıktı, topunun canı cehenneme lanet olası pislikler! 😅51 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣 benimde aynı Allah 4. Sunde denk getirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yılhiç sevgilim olmadı maalesef
60 Yorumla
1 yılbi tane sevgilim oldu ayrıldım. işler ciddiye binecekken bi konuda benden sakladığı şeyler olduğunu düşündüm ve öğrendim ayrıldım.. 3 tane de flörtüm olmuştu farklı farklı zamanlarda sevgililiğe evrilmeyen.. İstanbul'da yaşıyorsanız hele ki illa denk geliyo.
10 Yorumla95-2000 yılları arasında İnternet üzerinden birçok tatlı hanımefendi ile sohbetimiz oldu, eşimden öncede 3-5 görüşmem oldu ve güzel çay-kahve buluşması sonrası olmadı. Eşimle yüzyüze tanıştıktan sonra 7 yıl görüştük, 17 yıldır evliyiz 2 oğlumuz var.
Sanırım geri dönüp bakınca ilk ve tek sevgilim eşim olmuş 😊22 Yorumla
1 yılSevgili deneyimi ne bu eskortluk resmen sevgililer iki kalp olandır siz takılmışsınız
62 Yorumla- 1 yıl
👏 kesinlikle ya bu ne yorumlara bakınca utandım resmen eskortlar bunlar kadar erkek görmemiştir
- 1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEski eşim oldu sonra da kimse olmadı olmasın da bu devirde adam gibi adam yok
61 Yorumla Yuzyuze 1 tane.
Ilk ve son askimdi. Su an evli ve cocugu var.
2er sene arayla 1 sene kadar konustugum 3 tane kiz oldu. Onlarla reelde hic gorusmedik.20 Yorumla
1 yılHiç sayamadım inanır mısın? Biraz şıpsevdi oluşumdan kaynaklanıyo. Birinden ayrıldığımda hemen bi başkasının ilgisi hep beni mutlu etti. Daldan dala daldan dala derken sayısını unuttuk 😂😂
26 Yorumla- 1 yıl
Ateş grubuyum evet 😂😂😂
- 1 yıl
B I N G O 😂😂
- 1 yıl
İşte senin gibi kadınlar yüzünden bizde evleniyoruz erkekler olarak en azından ben evlenmiyorum çünkü günümüzde hep senin tarzında kadınlar
Daldan dala atlıyosunuz evlenince de aldatıyosunuz eeee ne gerek var bir kadına inanıp hayal kırıklığı yaşamak
O yüzden genelde hep 5-6 kadınla aynı anda konuşuyorum görüşüyorum ki birisi naz kapris yapınca diğerine atlıyorum
Eeeee nabalım kadınlar da aynısını yapıyor çünkü güvenecek kadın yok çünkü 😃😃😃 - 1 yıl
Karaman kendin de öylesin başkalarına çamur atma yaptığına bahene kılıf bulmaya çalisma kötüledigin kızlardan bin kat betersin buradaki kız yorumunda en azından ayrıldığı zaman başka biriyle konuşmaya devam ediyor Sen aynı anda yapıyorsun bu işi yani Bu da demek oluyor ki sen çok daha berbat durumdasın. Insanlara çamur atacağınıza önce bir dönün kendinize bakın herkes kendi kapısının önüne süpürsün kimseye yargılamak kimse hakkında yorum yapmak sana düşmüyor. Evlenirsin evlenmezsin bu bizim veya buradaki yorum yapan kızı ilgilendirmiyor biz sana soru sormadık ki sen cevaplıyorsun hangi hakla yargılama durumunda bulunuyorsun? Herkes kendi işine baksın.
- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılHiç olmadı dört beş kişiyle görüşmem oldu evlenmek için kısmet olmadı bir kere nişanlandım vazgeçtim bir kere evlenip bosandim
30 Yorumla
1 yılBen eski askerim ve harp okulunda bi sevgilim vardı sonra nişanlandık görev sırasında şehit oldu nişanlım ondan sonra uzun süre kimseyle konuşmadım sonra 2 tane gereksiz insan geçti hayatımdan ama şimdi yine aşık oldum hemde uzun zaman sonra gerçi biraz olumsuz konuşuyor ama olsun beni onu istiyorum 🥰🥰
15 Yorumla- 1 yıl
14 Sene önce şehit oldu saygı göstermediğimi nerden biliyosun
- 1 yıl
Yani yanlız ve bekar öleyim öylemi diyosun hem sen yorma kendini bizim onunla birbirimize sözümüz vardı hangimiz şehit olursa diğeri hayatına devam edecek diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıl20den fazla kızla birlikte oldum ama hiç sevgilim olmadı. Barda , okulda orada burada tanıştıklarımla tek gecelik birşeyler oluyor sadece. Ciddi ilişki düşünmüyorum.
10 Yorumla Kactane oldu bıkmıyorum ama ıçlerinden birini unutamadım dıgerlerı aklımda böyle deyıl
49 Yorumla2 kişi, ama 4 5 yıldır uzak duruyorum bu aşk meşk ilişkilerinden
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılHepsi yalan konuşuyor kanka 25 yaşındaki birisi en az 10 kişiyle sevgili olmuş 10 kişiyle de sadece flörtleşmiştir
22 Yorumla Sevgilim olmadı ama arkadaşlarımınki yeterince travma yaşattı nxncncn🥸
34 Yorumla- 1 yıl
Onlarınkinden ne istedin
- 1 yıl
Arkadaşlarının sevleri
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
1 yılVallaha sayısını hatırlamıyorum çok oldu gençken insan şıp sevdi oluyor o yüzden sayının bir önemi yok bence.
10 Yorumla
1 yılCiddisi, duygusalı, gayri ciddisi, reel/organik 12. Kaçan katil balina 2 :((( 🤕🤕.
Sanala bakmak lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
1 yılHiç saymadım ki zaten flört den sonra ciddi ilişkiye gelemiyorum o yüzden sevgili olduğum sayı pek fazla sayılmaz
10 Yorumla Almanyali- Hollandalı- Norvec- Finlandiya -Bulgaristan - İsveç - İngiliz - Galler Gürcistan Azerbeycan Moldova - Rusya Ukranya Sırp Kazakistan 1 ve Çok Yaşadığım Yer Marmaris
18 Yorumla
Soran1 yılPeki en iyisi sence hangi millet?
- 1 yıl
Abime bi saygı duruşu hemenn güzelindenn😂😂😂
- 1 yıl
Abi yakmışsın ortalığı bee
- 1 yıl
Yok abisi ortam seni istesende istemesende sürüklüyor. Truzim yerindesin her memeleketten kız var. Bide akrabanın oteli de olunca bide gençlik işte merak ama şunu soleyim biz kizlar baya geride. Türk kızla tanışıyorum hmn sosyal durumunu test ediyor. Ama sor bana bu kdr memeketten birisi asla arabam motorum evim param pulum ile. asla konuşmadı ne renk sevdiğimi hangi bari sevdigimi gezilecek en güzel yerlerinnneresi olduğu doğasını her şeyini konuştuk ama malasef gerçekten maddiyatci kiZlar
Soran1 yılMaddiyatçı kızlar kim?
- 1 yıl
Bazı kızlar sadece maddiyata bakar ona göre erkeği adam yerine koyar. Yanlış bir şey elbette. Madem öyle kendisinin çok iyi durumda olması lazım bari öyle olsa. Ki çoğunun değil biliyorum bu kafada olanların. Ayrıca bunu sadece erkeklere yapmıyorlar merak etme. Kendi aralarında da hep bir şeyleri yarıştırma peşindeler. Kıskançlıkları zaten tavan yapmış durumda.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl0 dı.
1 aydır sevgilim var kendisi ilk ve umarım son olur
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDogru durust kac sevgili diye soraydin eyiydi. Simdi ortalik şova dönecek :)
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim sevgililerim hep uzak mesafeydi ve ne hikmetse hepsiyle yüz yüze görüşemeden ayrıldık. (Sadece bir kişiyi ciddi manada sevdim.) Bu yüzden kimseyle el ele bile tutuşamadım. Biriyle yeni ayrıldığımız ve çok üzgün olduğum dönemde deprem oldu ve Hatay'dan Konyaya gittik. burada tanıştığım adamla da şu an evliyim 🙃
210 Yorumla- 1 yıl
El ele tutuşamadıpın adama sevgilim mi diyosun
Cevap sahibi1 yılSevgili kelimesi birbirni seven anlamındadır. Dokunmak olmasa da iki kişi birbirlerine karşi bişeyler hissedebilir. Hayatlarından şeyler paylaşabilir. Yani evet benim için "dokunma" olmadan da sevgili olunabilir.
- 1 yıl
Canlı görmeden de mi:)
Cevap sahibi1 yılBakış açılarımız farklı demek ki uzatmaya gerek yok
Cevap sahibi1 yılE ben oluyor demedim ki. Aksine bende de olmadı ki yüz yüze görüştüğüm kişiye aşık olup evlendim. Arkadaş "el ele tutuşmadığın birine sevgilim mi diyorsun" gibi bi soru sordu ben de ona sevgilim kabul etmem için "dokunmak" gerekmediğini söyledim. Neticede sevdim mi sevdim. burada anlatmak istediğim bu.
Cevap sahibi1 yılAyrıca uzak mesafe ilişkisi her zaman umutsuz değildir , bu biraz kimle birlikte olduğuna birbirnize uyup uymadığınıza bağlıdır. Çünkü bizzat şahit olduğum arkadaşımın ilişkisi. Tam üç yıl uzak mesafe ilişkisi yaşadılsr üstelik bunun iki yılı hiç yüz yüze buluşamadılar farklı şehirlerde. Ama çok ilgiliydiler olabildiğince görüntülü konuşmaya çalıştılar. şu an evliler 😊Bizde olmayan başkalarında olabiliyor yani 👍
- 1 yıl
Aynısını ben de yaşadığım ve millet uzaktan nasıl birini sevebilirsin sevgili sayılnaz dedikleri için senin tepkini ölçtğm.1 yıl birini sanaldan sevdim gelmedi sonra aldattı:)
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Klasik eski esprilerden... "Bereketi kaçmasın diye saymadım"
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl12 yaşımdan bu yana 5 sevgilim oldu 5. İle evlendim 🙂
20 Yorumla
1 yılÇok değil, sanaldakilerden de biri dışında diğerlerini de ilişkiden saymam.
20 YorumlaBereketi kaçar diye saymadım ama birine tutuldum 😔😔
21 Yorumla
1 yıl2 tane oldu, ama ayrıldım. Şu an ilişki düşünmüyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgilim olmadi hepsi takildiğim cinsellik yaşadiğim kişilerdi
541 Yorumla- 1 yıl
Evlilik düşünüyor musun
- 1 yıl
İlk ilişkini yaşarken nasıl güvendin adama, nerden tanıştın mesela
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 ben üniversiteye geldiğimde ilk hafta buluştuk telegramdan 1 ay felan konuşmuştuk o da burdandi Ztn , ilk her şeyimi onla yaşadim🙂🥰 38 yasinda
- 1 yıl
Hmm aile evinden başka bir şehirde okuyorsun yani. Peki toplamda ne kadar süre konuşup buluşma kararı aldın. Adamda baya şanslı biriymiş senin gibi kıza tecrübelerini aktarmış 😊😅
- 1 yıl
Ne zaman oldu bu, hala görüşüyor musun
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 görüşmeyi kestik ama özlüyorum
- 1 yıl
Neden konuşmayı kestiniz, sorun neydi
- 1 yıl
Hastayım zamanda geçmiyor, anlatırsan dinlerim uzun uzun 😊
Cevap sahibi1 yıl@BADAKÇI inanma hahaha😂 kudur
Cevap sahibi1 yıl@BADAKÇI o patlicani sokarim bi yerime
Cevap sahibi1 yılBi yerine*
- 1 yıl
Prenses sakin ol, neden görüşmeyi kestin diye sormuştum
- 1 yıl
Bana niye bozuk atar gibi uzaklaştın
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 sana diğikl şu patlicana ayar oldum
- 1 yıl
boş ver güzellik, gül geç sıkma güzel canını
Cevap sahibi1 yıl@BADAKÇI eeeee😃😃😃😆
- 1 yıl
Ne zaman ayrıldınız özlüyorum demiştin
Cevap sahibi1 yıl@BADAKÇI mall
- 1 yıl
Rica ediyorum birbirinize sataşmayın
- 1 yıl
Prenses burdan olmuyor işte görüyorsun kutum açık buyur bekliyorum, anlat sorunlarını
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 sorum yok öyle işte
Görüşmüyoz
Cevap sahibi1 yıl@BADAKÇI 🖕🏻🖕🏻🖕🏻
- 1 yıl
@BADAKÇI tövbe tövbe abi ne diyorsun ne alaka şimdi
- 1 yıl
Sıkıntı neydi ayrıldınız ve yakınlarda olan bir şey mi buluşmanız
- 1 yıl
Prenses bekliyorum, diğer üyeleride rahatsız etmeyelim, kırma beni 😊😊
Cevap sahibi1 yıl@BADAKÇI bi si
- 1 yıl
Prenses ısrar edecek değilim, ne zaman kafan bozulur vs dlnlerim seni. Şimdi gelirsende müsaitim, iyi akşamlar
Cevap sahibi1 yıl@BADAKÇI ya**aği yersin şsmdlddk
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 Tişekkür olur
- 1 yıl
Rica, şimdi yaparsan sevinirim
- 1 yıl
Yazıp durmayalım artık bildirim gidiyor diğerlerine iyi akşamlar
- 1 yıl
İyiymis
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSanalda sevgili olduğum ama hiç reel'e gelmediklerim sayılıyor mu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSaymadım hatırlamıyorum. Adı aklıma gelmeyenler de Çar
10 Yorumla
1 yıl0 eksi zirvedeyim ( üzüldüğüm bir şey değil, kendi hâlimde mutluyum)
10 Yorumla
1 yıl2 uzun iliskim oldu ilki travmatikti 2. yi de etkiledi o yüzden uzunca bi sure düşünmüyorum
10 Yorumla
1 yılHayatım boyunca verdiğim en doğru karar sevgili yapmamakti
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı. 3 falan ama hiç ciddi olmadı ilişki yaşamadım
10 Yorumla
1 yılMax 2 sevgili 😂 Valla sevgili işlerini beceririz ama daha vakti var ya
11 Yorumla- 1 yıl
Zamanı var dicektim yanlış yazdım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılHic olmadi daha bir kızın memesini amminii birak elini dahi tutmadim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yıl5 Yıl, 2 ay, 2 ay, 9 ay, 1 hafta, 1 hafta, 1 hafta, 1 hafta, 1 saat, 2 saat, 1 saat...
10 Yorumla
1 yıl4 tane oldu. Biri yurtdışından.(Peru) Diğer 3 ü dershane, kurs vs.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl0000000000000000000000000000000000000000000000 adet oldu 👍
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum saymadım ciddi manada hatırladım 4-5 kişi var.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece iki...
Onun dışında herkes
Önce
" Biz sadece arkadaşız" dedi sonra da bazıları kedi gibi sırnaşmaya başladı...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Saymadım ki gönlüme hitap eden olmadığı için yalnızım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Sevgili sayilmaz ama rakam soykersem yuh film mi çevirdin diyeceklerdir. Her limanda bir sevgili
10 Yorumla
1 yıl3 4 kişi ama ciddi ilişki şu an etraf dolananlar gibi ilişki için olmuyan sevgili
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 15 20 arasi tenine dokunduklarim bir de platoniklerim var.
11 Yorumla- 1 yıl
sarılamadıysanız sevgili olmamışsınızdır platonik sayılmaz sevgili
Bir iki tane oldu diyebilirim burada uzak mesafe
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 9999999999999999 desem de inanma 😂 3 tane oldu 😂
12 Yorumla- 1 yıl
o kadarı gereksiz ya 3 yine iyi
m 1 yıl@wonderland_ evet
1 yıl25 tane ama hepsi de beni beğenmedi çünkü onları tuzağa düşürdüler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim sevgili diyebileceğim biri olmadı görüştüğüm oldu tabi
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim 1 tane oldu ve başkasını midem kaldırmadı nasıl bu kdr rahat konuşabiliyorsunuz...
21 Yorumla- 1 yıl
Noldu ki anlatır mısın
Gizli Üye(18-24)1 yılMaalesef hâlâ her anlamda elime kız eli değmedi. Ama eğer seçme şansım olacaksa olgun olmasını isterim
20 Yorumla
1 yılÖnemli olan kaç tane olduğu değil hangisinin sana kendini bir kadın gibi hissettirdiğidir bence
Eğer bu dediğime göre cevaplarsam 0
Ama kaç sevgilin olduğunu sorarsan 530 Yorumlaşu an 2. İlişkimle devam ediyorum ama daha fazlasını bünye kaldirmaz gibi ya.
Bir erkek olarak başka birinin daha hayatını anılarını dinlemek onunla yaşamaya çalışmak sevdiği sevmediği şeyleri öğrenmek zor o yüzden.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Flört ettiğim oldu. Ama sevgili olduğum tek kişi şu anda benim eşim
10 Yorumla
1 yıl12 sevgilim oldu şimdiye kadar hepside menfaat için yanımda olduğunu öğrendim 🙃
12 Yorumla
Soran1 yılNe menfaatleri varmış ki?
- 1 yıl
Para pul gezmek için miş sadece benle takılmak için çıkmışlar işte
Saymanın fazla çocukça olduğunu düşünüyorum.
17 Yorumla
Soran1 yılSayı az olursa problem olmuyor da fazla olursa tabi zor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yıl3 tane oldu yeterince acı çektim bu saatten sonrası yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl3 Birincisi nişanlanıp ayrıldık 2 cisi 7 sene sürdü 3 cüsü sıkınılı süreç sürmedi :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir tane oldu tek aşkımdı bir yıllık ilişki ama bana yaptıkları 🥺
25 Yorumla- 1 yıl
Aldattti mi
Cevap sahibi1 yıl@minyonnkizzz1 bir yıla yakın güzel ilişkiydi saçma sebepten ayrıldı ve ayrılığın 3-4 haftasına söz nişan yaptı 🤦♂️🥺
- 1 yıl
3 4 haftaya söz nişan yaptiysa öncedendir konuşmuş heralde
Cevap sahibi1 yıl@minyonnkizzz1 babasının arkadaşının oğlu imiş istediler bizde verdik dedi annesi 🤷♂️ bana da demişti ilişki içinde babamın arkadaşı oğlu istedi beni yok demiştik babama küsmüştü arkadşaı felan demişti
Cevap sahibi1 yılolay şöyle bir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (ekonomik sebepler ya anneler konuşsun dedim bakarız hallederiz dinlemek istemedi bile) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile başka şehre gitmem orası psikolojimi bozmuştu dediği şehre gidecek sanırım gelin olarak annesi ile nişan günü yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu sanırım evlilik teklifi fotosunu koymuş profil fotosuna oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardeşimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye nispet gibi ya
Gizli Üye(36-45)1 yıl10 dan fazladır sadece iki ile yatmadım diğer hepsi ile cinsel iliskim oldu.
21 Yorumla- Devamını Gör (215)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat