Kızlar kendinden küçük bir erkekle ilişki hakkında ne düşünür?

Arkadaşlar merhaba , sorum ağırlıklı olarak hanımefendilere , çalıştığım yerin yakınlarında petrol ofisinde hoşlandığım bir kız var geçen sohbet ederken konu yaş muhabbetine geldi 24 yaşındayım, kız benden 2 yaş büyük çıktı ama yan yana ben ondan büyük gözüküyorum , benden biraz hoşlantisi var gibiydi ya da ben öyle hissediyorum bilmiyorum, birazdaha sohbet ettik onunda boyu kısa diye biraz sitem ediyordu bende bi an , kızın boyu kısa olanı makbuldür filan dedim güldü sonra müşteriler filan geldi görüşürüz dedim çıktım , Siz kızlar için yaş farkı çok önemlimidir? yaşımdan sebep acaba benle beraber olmak istemezmi?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar yanına gittim , muhabbet ettik baya , kendimizden bahsettik filan , yaş problemini çözdük , benim olgun davrandığımı söyledi , Instagram istemedim , kendim bulup sonrasında atarım diye ne hikmetse soy adını karıştırdım bulamıyorum bir türlü , yarın gideyim diyorum tekrardan ama bir bahanem yok bu sefer , ya da iş için gittiğim zamanmı ugramaliyim daha profesyonel ce olur bilemedim?
Kızlar kendinden küçük bir erkekle ilişki hakkında ne düşünür?