Sevgilimin erkek arkadaşları çapkın tipler?

Sevgilim var ve geçenlerde arkadaş çevresi hakkında yeni birşeyler öğrendim. En yakın arkadaşları karı kız peşinde işte kızlarla 2-3 hafta sevgili olup bi takım yakınlaşmalar yaşayıp ayrıl yeni biri bul ve tekrarlayan bir döngü böyle tiplermiş. Ama ciddi ilişkiye konu gelince kendileri gibi biriyle asla sevgili olmazlar.
Bu kafada olan insanlardan hep uzak durdum böyle tiplere şans veren fırsat veren kızlar olduysada çevremde uzaklaştım çünkü benim düşüncelerime değerlerime ters. Ama şimdi sevgilimin en yakın arkadaşlarının böyle olduğunu duyunca bu sefer sevgilime kurulmaya başladım böyle insanlarla niye arkadaşlık ediyor (çocukluk arkadaşı görüşme etme gibi bişey de diyemem) Bunları öğrendikten sonra genel olarak bi erkeklerden midem bulandı
Sevgilim böyle düşünen biri değil ona güveniyorumda ama acaba diye şeytan aklıma giriyor acaba odamı onlar gibiydi ve böyle şeyler yaptı? Çünkü 7 24 beraber olduğu insanlar. Ne demişler "insan, en çok vakit geçirdiği 5 kişinin ortalamasıdır" . Çevresinden göre göre insana artık normalleşebiliyor bazı şeyler. Kısacası içim çok huzursuz acaba oda böyle biride benmi tanıyamadım ( 5 aydır sevgiliyiz)
Sevgilimin erkek arkadaşları çapkın tipler?