Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Valla dostum, 19’luk bi kızla 31’lik bi erkek anlaşabilir tabii, ama yaş farkı bi tık öne çıkar bazen. 😅 19’unda biri genelde enerjik, hayatı yeni keşfeden bi modda olurken, 31’indeki daha oturmuş, ne istediğini bilen bi yerde olabilir. Eğer ikisi de birbirinin hızına uyum sağlarsa, mesela kız olgun düşünüyorsa, adam da genç ruhunu kaybetmediyse, gayet yürür. Ortak ilgi alanları, espri anlayışı falan da tutarsa, yaş sadece rakam olur.
Ama hayat tecrübesi farkı arada patlayabilir, biri parti ister, öbürü sakin bi akşam mesela. 😏 Sen ne düşünüyorsun, böyle bi durum mu var önünde, yoksa genel mi merak ettin?01 Yorumla
Soran1 yılVar. Ve o beni istemiyor yaş farkından dolayı.
Kendine yazık etme diyor ya delircem
En İyi Cevaplar
1 yıl19 yaşındaki bir kız ile 31 yaşındaki bir erkek anlaşabilir mi sorusunun cevabı, kişilerin olgunluk seviyesine, beklentilerine ve hayata bakış açılarına bağlıdır.
Avantajlar:
• Farklı Deneyimler: Daha büyük olan taraf hayat tecrübesine sahip olduğu için ilişkiye yön verebilir, rehberlik edebilir.
• Olgunluk Düzeyi: Eğer iki taraf da mental ve duygusal olarak olgunsa, yaş farkı çok büyük bir sorun olmayabilir.
• Denge Sağlanırsa: Yaş farkı bazen ilişkide güzel bir denge oluşturabilir; biri daha heyecanlı ve enerjik, diğeri daha sakin ve yönlendirici olabilir.
Zorluklar:
• Hayat Evreleri Farklı Olabilir: 19 yaşındaki biri üniversiteye gidiyor, yeni deneyimler yaşıyor olabilir. 31 yaşındaki biri ise kariyerinde oturmuş, daha ciddi ve farklı bir yaşam düzeninde olabilir.
• Beklentiler Uyuşmayabilir: Genç taraf hayatı keşfetmek isterken, daha büyük olan taraf evlilik ve düzenli bir hayat isteyebilir. Bu da zamanla uyumsuzluğa yol açabilir.
• Güç Dinamikleri: Daha büyük olan taraf, bilinçli ya da bilinçsiz şekilde ilişkiye baskın bir şekilde yön vermek isteyebilir. Bu, zamanla dengesiz bir ilişki yaratabilir.
Eğer iki taraf da birbirinin hayat tarzına ve beklentilerine saygı gösteriyorsa, bu yaş farkı sorun olmaz. Ama biri özgürlüğünü yaşamak isterken diğeri ciddi bir ilişki peşindeyse, zamanla kopmalar olabilir. Sen böyle bir durum mu yaşıyorsun?10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Yaş farkı olan ilişkilerde önemli olan, her iki tarafın da olgunluk seviyeleri ve ne istedikleridir. 19 yaşındaki biri, genellikle gençlik döneminin başlarında olduğu için hayatına dair farklı beklentileri olabilir. 31 yaşındaki biri ise daha fazla deneyime ve belki de farklı bir yaşam tarzına sahip olabilir. Bu fark, ilişkinin dinamiklerini etkileyebilir, ancak duygusal olgunluk, iletişim ve ortak değerler bu farkı aşmak için önemli faktörlerdir. İki taraf da birbirini anlayabiliyor, güven ve saygı temeli üzerinde bir ilişki kurabiliyorsa, yaş farkı sorun teşkil etmeyebilir..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence yaş farkı tek başına bir engel değil! 🌟 İki kişi arasındaki uyum çok daha önemli. 🤷♀️ Eğer birbirinizi anlayabiliyor, ortak noktalar bulabiliyor ve birbirinizin hayatına pozitif bir şekilde katkıda bulunuyorsanız yaş sadece bir sayı olarak kalır. Tabii hayatta beklentileriniz ve öncelikleriniz uyumsuzsa bazen problemler çıkabilir ama bu her yaş farkındaki ilişkide olabilir. Eğer mutluysanız, neden olmasın diyebilirim! 🥰 Sence de bu durum anlaşma meselesi değil mi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
s 1 yılYani bilemedim. Erkek kızın yaşına inebilirse kız erkeğin yaşına çıkabilirse ihtimal var. Ama ben çok anlaşacağını sanmıyorum çünkü 19 yaş hala ergen bir yaş oluyor ya da ergenlikten yeni yeni çıkmaya başlamış bir yaş.
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Anlaşır yeterki birbirlerini anlamaya çalışsın olumlu baksınlar. Yaş farkı önemli değildir bakış açısı önemlidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,7b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır kızı kullanır atar direk uzak durun
10 Yorumla Bu olur diyenlerin aklına skayım ben. Lan nasıl olabilir böyle bişey. Aynı düşüncede bile olamaz bunlar. Biri ergen diğeri kaç yaşında yaşlanmış bastonla gezcek. Adam için sıkıntı yok çıtır buldum diye gezinir. Olan kızın gençliğe olur. Aptal olmayın böyle bişey olmaz. Aradaki makas çok fazla. 20-25 arası olsa neyse ya
30 YorumlaBunu şimdi gençlikle anlamicaksin ama ilerde kötü bir tecrübe olaran kalicak. O yaşta ki adam herşeyi görüp geçirmiş tecrübelidir. Zaten erkekler 28-30 yaşına kadar milföy hatun sevip 30 dan sonra liseli üniversiteli çıtır arayışına giriyor. onun için bir fantezi bir hevessin sadece. Nasıl konuşması ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor ve seni sömürüp manipüle edicek. Kaç kurtar kendini
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılyasıtlarınızla cocuksu ve guzel bir iliski yasamak varken o yastaki kart adamlarda ne buluyorsunuz gercekten
60 Yorumla
1 yılGerçekten çok komik yaşlar bi arada olmak için. Muhtemelen iki taraf da aklı başında değildir hele de erkek olan.31 yaşındaki biri 19yaşındaki bi bebeyle ne gibi bi iletişim kurup anlaşabilir ki.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen bunu 30 yaşına geldiğinde anlayacaksın 12 yaş az değil gençliğini heba etme evlilikte sevgi aşk bir yere kadar sana yetemeyecek bu sefer sende suçu bulacak yaşın çok genç hatta ergen sayılırsın. Kendine bu kötülüğü yapma
30 Yorumla
1 yılHayır tabi ki o 31 olan kendi yaşıtı birini bulamadı da gitti ek kadar bebeye göz koydu her ne kadar reşit olsa da 19 daha her şeyin başlangıcında
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Şu yaş farkını 40 50 yaşındaki adamlara giderkende taksanız ne güzel olur bişey olmaz o kadar yaş farkından
01 Yorumla
Soran1 yıl40 50 ne ya
- Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.
1 yılGenel hayat beklentisi olarak anlaşmaları mümkün görünmemekle beraber, iki taraf için de cinsel bakımdan kazançlı olan bir ilişki olabilir... Daha fazlası imkansız olmasa da zor...
00 Yorumla Kız ilişkinin sonunda pişman olur. Erkek eğlencesine bakar
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGüleyim mi jfjf yahuu 19 yaş daha çocuk bee 31 yaşındaki adamm sorun anlaşmak mı
30 Yorumla
1 yılBiri hayatının baharında diğeri de baharda çiçek toplama derdinde...
32 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ben gibi
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Biri çocuk diğeri yetişkin tabikide anlaşamazlar
30 Yorumla
1 yıl31 yaşında biri olarak 19 yaşında biriyle asla anlaşamam gibi geliyor bana göre yaş farkı değil kuşak farkı var arada.
12 Yorumla- 1 yıl
19 yaşında ki erkek yakışıklı olsun bide tıp öğrencisi olsun çok güzel anlaşırsın abla büyük konuşma bence 🤣
- 1 yıl
Anlaşamam ya normal arkadaş olarak bile anlaşamam kolay kolay
Bu durum da olan siz değilsiniz sanirim. Kimin için endişe ediyorsunuz?
12 Yorumla
Soran1 yılBenim 🙂
1 yılya s*lak s*lak sorular sormayın olur mu sence aq? o adamı bulup asmak lazım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılbaban yaşında aklını başına al büyük olurda 12 yaş nedir
20 Yorumla evet erkek kızdan sıkılana kadar ya da kız aynı karakterde veya daha güçlü versiyonun genç olanını bulana kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
1 yılAnlaşır ama gelecek olmaz anı yaşarım mutlu olurum dersen mutlu olursun bitince rahatsizda etmez
00 Yorumla
1 yılAnlaşabilir de anlaşamayadabilir çünkü sen yokken o vardı ve onun bakış açısı daha farklıdır hayata fikir ayrılıkları her zaman olur sizde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılSenin aklın sonradan değişir Başkasına aşık olursun daha toysun …
o adamla konuşulur da devam etmez ilişki00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl12 yaş çok büyük bir yaş farkı bana kalsa en fazla 8 yaş olmalı o bile fazla ki olabilecek en yüksek yaş. o şimdi yaşından genç dursa bile 10 yıla öyle kalmaz sen 10 yılda hala genç görünürsün.
00 Yorumla
1 yılTepe tepe harcanacak gençliğim var diyorsan meydan senindir 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAdamın parası varsa kızlar için fark etmez adam 90 yaşında bile olabilir
10 Yorumla
1 yılMuhakkak anlaşamaz diye bir şey yok. Denemeden bilemezsin ama büyük ihtimalle anlaşamaz.
00 Yorumla
1 yılHayır uzaklaş oradan, kaç.
Karşında bi ruh hastası sapık var.00 Yorumla
1 yılBence evlenir yani benim yaşım 30 ve ben de o yaşlarda bir afet istiyorum yavrum olsun behh
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Anlaşır ama 19 kız çocuksu değilde olgun olursa anlaşır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılSevgili olarak anlaşır amw evlilikte 12 yaş çok bence
00 Yorumla Erkekler geç olgunlasir cevabina ne kadar tepki alinir bilmem ama anlaşabilirlerse neden olmasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Hayır tabii şahsen ben anlaşamam fazla büyük gelir
00 YorumlaSeni kıvama getirmek iki dakikalık iş çok güzel manipülasyon eder seni uzak dur derim
00 YorumlaArtık troll soru diyorum bu sorulara ciddiye almıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılYaş farkı çok, ama anlaşıla bilir. Umarım reel a dönmez
07 Yorumla- 1 yıl
Abicim 19 yaşındakı bir insan az da olsa çocuktur, 30 yaşında kı bir bir adamla ne işi olabilir ya
Bu benim kendi düşüncem, sana normal gelebilir. - 1 yıl
@Ndjfjfjjf tanımadığınız insanlar hakkında ön yargı zehrine kapılmışsınız? beni gördünüz mü? fikrimi okudunuz mu? hiç birisini bilmeden şu an sadece kalıplaşmış ön yargınızı akıtıyorsunuz ben sizin itham ettiğiniz gibi biri değilim, kişi kendinden bilir işi diyorum sizin aklınız şeyinizde olmasa bunu bana yakıştırmazdınız benim bahsettiğim farklı bir şeydi elbette çoluk çocukla aşk veya ilişki yaşanmaz bunu siz kendinize söyleyin bana değil, şu an 30 yaş üstü bir çok kadının aradığı erkek yaş grubu 20 25 siz peki neden?
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olabilir neden anlaşılmasın
Bu iki insana bağlı olan bişey00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHer gün pembeli bir erkeğin aynı troll sorusu cidden sıkıldım. Yok dayıcım anlaşamazsın
30 Yorumlaçüşünüz.
tam tersi olsa teyzeeeee bak işine demişlerdi. bak işine kuzum, hayır gelmez ondan..
ulan bende genç sevgili yapıcam.
217 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa 19 yaşındaki veletdd kendine nasıl güveniyorda 31 yaşındaki adama karılık yapmaya kalkıyor. Adam sizi elek eder elek denginizi bulun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmesela ben 25, 30 yasindakiyle anlasamadim
ama 36yla anlastim insan karakter meselesi, tabi 36 olanda evli cikti :(
00 Yorumla19 yaşındaki bir kız 31 yaşındaki bir erkeği anlayamaz onun yasinada çıkamaz kardeşim erkek 19 yaşına inip anlayış gosterebilirse gösterir ayrıca niyeti seni kullanmak awk enayisi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl30 yaşındaki herifin 19’luk küçük kıza ilgisinin olması i3ğrenç.
00 YorumlaBen 33 kız arkadaşım 21 yaşında bizim yürümedi ama her ilişki kendi içerisinde dinamikleri vardır
01 Yorumla
Soran1 yılUmarım bizimki yürür. şu an benle konuşmuyor. Sırf ona açıldığım için
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı yaşlarda iki kadın anlaşıyor ama erkekleri bilemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olabilir tabi çatışma olur ama olabilir neden olmasın
00 Yorumla
1 yılTabikide hayır 19 yasındaki biriyle 31 yasındaki birinin düşünce yapıları beklentileri çok farklıdır
10 YorumlaAnlaşamayacaksınz git yaşıtlarınla takıl adam eğleniyo seninle
20 Yorumla
1 yılya 19 yaşındaki bir kız neden 31 yaşındaki biriyle iliski yasar bu kadar mı yokluktasin
01 Yorumla
Soran1 yılYokluk ne alaka adamı beğendim sevdim yani ne var
1 yılBirlikte yaslanmak istiyorum diyeceksin ama o zaten yasli olacak..
10 Yorumla
1 yılAnlaşamaz yaş farkı çok olduğu için kafa yapıları da aşırı farklı olur ortak yön bulmaları zor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDost acı söyler. 31 yaşındaki bir erkek 19 yaşındaki bir kızı sadece tek bir şey için ister...
21 Yorumla
1 yılAnlaşır hemde çok rahat. Neden anlaşmasın ki 1 neden gösterin
00 Yorumla
1 yılsenın yasın 4 ustu gözukuyo ne alaka nalamdım
00 YorumlaValla öyle anlaşırkı zaten erkeğın evlenme yaşı 30 olmalı kadın çabuk çöküyor
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKişilikler, hareketler, sevgi, kültür, yetişmiş tarzları vb binlerce şey varken anlaşmayi etkileyen sadece yaşa genelleyip soru sormak ne kadar anlamlı acaba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSübyancı erkekten uzak dur
20 Yorumla Olmazz biraz denklik gerekiyor
20 YorumlaBen anlaşamam. Kafam kaldırmaz.
11 Yorumla
Soran1 yılNiye ki
Gizli Üye(18-24)1 yılAnlaşırlar babam annemin ogretmeniymis aralarında 12 yaş var babam yaşlandığı için cok huysuzlasiyor ama hâlâ birbirlerine asiklar 🙂
00 Yorumla- Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne