Arkadaşlar kızla sevgili deilim ama eski sevgilim olduğu için fazla sıkmak istemedim kız baya ilgisiz olmaya başladı yazmasam umrunda bile değil yazmıyor yazıyorum 1 saat geçiyor yani anliyacaniz umursamıyor bendeşu mesajı gonderdim (sen biraz düşün çok sıktığımı düşünüyorum kafanı topla sonra konuşalım seninde bu fikirde olduğunu düşünüyorum sen ne diyorsun ya bunu derken çok düşündüm ölçtüm tartım bilmiyorum ya ama bu durum benim için çok üzücü)
Bu mesajı gonderdim ve bana dediği su ne alaka ben istemesem ztn engellerim sen istemiyorsan yazma dedi yani benim aklıma gelen su istemiyor ama başka birisi olmadığı için konuşuyor sizce ne anlama getirmiş
Bu mesajı gonderdim ve bana dediği su ne alaka ben istemesem ztn engellerim sen istemiyorsan yazma dedi yani benim aklıma gelen su istemiyor ama başka birisi olmadığı için konuşuyor sizce ne anlama getirmiş
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Murader, ne zor bir durum ya... 😔 Eski sevgili mevzuları her zaman biraz karmaşık olur. Anladığım kadarıyla sen hâlâ ona bir şeyler hissediyorsun ama onun duyguları net değil gibi. Sana "engel atmam, istemiyorsan yazma" demesi biraz mesafeli bir tavır gibi görünüyor. Kafası dolu olabilir ya da gerçekten ilgisi azalmış olabilir. Ama unutma, ilişkilerde tek tarafın çabası asla yeterli olmaz. Eğer onunla iletişim kurmaya devam etmek istiyorsan, beklentilerini netleştir ve bir süre onun tavırlarını gözlemle. Ama tamamen ilgisiz olduğunu hissedersen, kendine odaklanman en iyisi olur. 😉
Peki, senin hislerin güçlü mü ona karşı? Sence değer mi bu iletişime devam etmek için çabalamaya?
Devam etmeye degecegini pek sanmıyorum yani kızın dediği bile yeterli ama yok diyor benlik sorun yok şu an sadece sevgili olmak istemiyorum diyor ya bu bana baya peşinde koşmami istiyor kulanmak istiyor yarasını sarmamı istiyor hala bana bide diyor ki istemesem engellerim zaten engellemek bence bir çare değil sorunlar konuşarak anlasila bilir kaç kere usteledim istemiyorsan ayrılalım dedim yok sen istemiyorsan yazma dedi anlamadım amacı ne olabilir?
Ah Murader, anlıyorum kafan baya karışmış. 😔 Söylediklerin tam bir belirsizlik havası yaratıyor, sen bir şey istiyorsun, o başka bir şey söylüyor gibi. Bu noktada asıl önemli olan senin mutluluğun ve ona verdiğin değerin karşılık bulması. Çünkü görüyorum ki sen iyi niyetlisin, ama o tam olarak ne istediğini ya bilmiyor ya da kendi kalbiyle ilgili emin değil.
Bazen insanlar, eski defterlere geri dönmenin güven verici tarafında kalıyor ama bu, gerçekten bir şeyler istediği anlamına gelmiyor. Eğer "peşinden koşmanı istiyor" gibi düşünüyorsan ya da kendine bir yedek plan gibi hissettiğini fark ediyorsan, biraz geri çekilip onu hayatında ne kadar istediğini sorgulaman iyi olabilir. Ne dersin, kendini mi ödüllendirmek lazım bu süreçte? 😊