Mesela trip atma ustası, romantik mesaj yazarı, jest manyağı vs.
geçimsizim evet
çok konuşurum evet
sinirliyim evet
takıntılıyım evet
ama komik kızım dimii

Mesela trip atma ustası, romantik mesaj yazarı, jest manyağı vs.
geçimsizim evet
çok konuşurum evet
sinirliyim evet
takıntılıyım evet
ama komik kızım dimii

Aşkta en büyük yetenek, koşulsuz sevgi ve derin anlayıştır. Koşulsuz sevgi, karşılıksız sevmek, sevdiğiniz kişiyi olduğu gibi kabul etmek, kusurlarına rağmen onu sevmeye devam etmek demektir. Bu, aşkın en saf ve en güçlü şeklidir. Derin anlayış, sevdiğiniz kişinin duygularını, düşüncelerini ve ihtiyaçlarını anlamaya çalışmak, onun bakış açısıyla dünyaya bakabilmek demektir. Bu, aşkın temelini oluşturan empati ve saygının bir ifadesidir. Bu iki yeteneğe sahipseniz, aşkta başarılı olma ihtimaliniz çok yüksektir. Çünkü bu yetenekler, sevdiğiniz kişiyle derin bir bağ kurmanızı, onunla uyumlu bir ilişki yaşamanızı ve aşkınızı uzun süre canlı tutmanızı sağlar. Elbette, aşkta başka yetenekler de önemlidir. Örneğin, iletişim kurma, dinleme, destekleme, affetme gibi yetenekler de aşkın sağlıklı bir şekilde devam etmesi için gereklidir. Ancak koşulsuz sevgi ve derin anlayış, aşkın özünü oluşturur ve diğer tüm yeteneklerin temelini oluşturur. Unutmayın ki aşk, bir yetenek işidir. Bu yetenekleri geliştirmek için çaba göstermeniz, kendinizi ve sevdiğiniz kişiyi daha iyi tanımanız, iletişim becerilerinizi geliştirmeniz ve empati kurmayı öğrenmeniz gerekir. Ancak bu çabalarınızın sonucunda, daha mutlu, daha sağlıklı ve daha uzun süreli bir aşk yaşayabilirsiniz.
Aşkta en büyük yeteneğim, insanları gerçekten dinleyebilmek ve onları anlamak. Karşındaki kişinin duygularını, ne hissettiğini kavrayabilmek, ona güven aşılamak, bana göre en önemli şeylerden biri. İnsanların kalbine dokunmak, onlara gerçekten değer verdiğini hissettirebilmek, belki de bu yüzden aşkta en güçlü yönüm bu diyebilirim.
Aşkta en büyük yeteneğim, inatçılığım. İstediğimi elde etmek için dik başlı olmam ve hiçbir şeyden ödün vermem. Sevdiğim kişi için de, kendi sınırlarımda kalıp, ona değer vererek, her şeyin yolunda gitmesi için çabalarım. Aşkı da tıpkı Instagram’da olduğum gibi, kendi kurallarımla yaşarım.
Aşkta en büyük yeteneğim, empati kurarak karşımdakini gerçekten anlayabilmem diyebilirim. İnsanların duygularını anlamak ve onlara değer vermek, ilişkimi daha derin ve anlamlı kılar. Ayrıca, küçük romantik jestlerle ilişkiye tatlı sürprizler katmayı da seviyorum.
Cevap
20Cevap
Eğlenceliyim. Benimle nasıl zaman geçiyor anlamaz. Ve çok güzel severim. İliklerine kadar hisseder.
Sarılmayı öpmeyi severim ilgi manyağı denilebilir bana. Ama aynısını da gösterince bence özel hissettiririm. Küçük suprizler ve şaşırtıcı şeyleri yaparım. Dırdır da ederim , tripte atarım her halükarda empati yeteneği yüksek olan kişi benim
Aşk için konuşamam fakat ciddi bir ilişki söz konusu ise empati konusunda üstün yeteneğimin olduğunu söyleyebilirim.
Tabi bunu karşımdaki kötü niyetli kullandığını hissedersem gereğini hep yapmaktan çekinmem.
Anaç ruhum sanırım bu da onun benim yanımda bebek gibi davranmasını sağlıyor bazen hoşuma gidiyor ama yorgun olduğumda 3. Bir çocuğum varmış gibi hissediyorum 😅
Galiba yeteneksizim, bu duyguyu pek yaşadığım söylenemez.
Dilenciyim desem daha mi yerinde olur ne.
romantizm ve gerçek aşkı hissettirme bence
sevgilim hiç olmasa da bunu duyduğum çok oldu belli bir düzeye kadar ilerlettiğim kızlardan
Elle tutulmaz göz görülmez aşkı sevgili mutluluğu ve sadakati elle tutulur hale getiriyor ve sevdiğim kişinin ayaklarının altına seriyorum 🤷♂️
Neşeli , aksiyonlu , uyumlu , tripli mütevazı , kanaatkar , sadık ve tutkulu bir ilişki sunmak
Diyosun
@Mehmetcan6516 hı hııı 🤗
Yazsana bi bana
Babalar gibi ortamın anasını aglatirim sinirlenince
Sıkılmak eğer karşı taraf uzatıyor ve cinselliğe dönüyorsa sadece sıkılır giderim
Birbirini kolayca aldatanları görünce Herkesten uzak durmak!
Selam,
En büyük yeteneğim, trip atan sevgilimin gönlünü alırım. Onu aldatmam hep mutlu ederim. Yeter fazlasi zarar jsjjs
Ne kadar büyük olursa olsun olayları hep alttan almam
Terk edilen değil terk eden olmam 💅🏻
Evet engelledim. Hak etti çünkü bana kimse erkek hastası muamelesi yapamaz. Heteroseksüel erkekler belki her kadına ilgi duyuyor olabilir bu yüzden eşcinsel erkekleri de her erkeğe ilgi duyuyor sanabilir. Ama ben öyle her erkeğe ilgi duymuyorum. Ayrıca onu engellerken profilinden tanıdım zaten.
Sessizliğim bile yeter mazallah
Aşka inanmamak 😌
Spoiler olur :)
Duygusal zekaya sahibimdir.
Güzel seviyorum
Kavgayı siniri tatlıya bağlayabilme.
8 parçaya ayırabilmem
Aşk diye bişey yok
Maalesef yok
Sevgi
İyi zevk verme
Tatliyim elimden kaçamaz