Erkek arkadaşımla aramızda yaş farkı var. İlk etapta her şey yolunda sen oku çalışma diyordu. Benim senin arkandan gelicek gücüm var dedi. Ailem kurduğumuz da bakarım dedi. Son zamanlarda parayı yetiremedigini söylüyor. Sen çalışıyor olsaydın iyi olurdu cocukların geleceği için dedi. Ben de bu sene bana müsaade et her şeyi yoluna koyup seninle görüşürüm dedi. Beni nasada al başka seçenekler dene dedim. Bunu diyince de milyon kadın denedim olmaz diyor. İkide bir bana neden benimle birliktesin demeye başladı.
Beni bu durumda deniyorsa çok kırıcı, denemiyorsa da bana müsaade etmesi gerekmez mi? Bu adamın amacı ne? Bir erkek gözünden yorumlar mısınız rica etsem?
Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme
Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme 2
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, buradaki durum biraz karmaşık gibi hissettiriyor... 🫠 İlk başta seni destekleyen bir tavır sergileyip, şu an hayatın sorumluluklarını sana yüklemeye başlamış gibi görünüyor. Bu davranışlar, iki taraflı bir ilişki yerine, tek taraflı bir sorumluluk beklentisine dönüşmüş hissi veriyor.
Bir erkeğin, partnerinin kariyerine destek olsun ya da olmasın, öncelikle dürüst ve net olması gerek. Sana önce kurduğu hayallerle şu an ki ifadeleri uyumsuz. Yani tutarsızlık var gibi... 🥲 Belki duygusal bir bocalama yaşıyordur ya da gerçekten kafası karışmıştır. Niyetinden emin değilsen, bu konuları açık bir şekilde konuşman önemli. Tam iletişimden o kadar şey öğrenebilirsin ki!
Sana gelince, asla ama asla hayatını sadece birine endeksleme. Aşk her şey ama kendi hayatına dair kararlarında bağımsız olman o kadar kıymetli ki! 💖 Bakalım insanlar bu konuda neler düşünüyor? 🙃