Flörtüüğğzle kar topu oynasanız gözünüze kar atsa ayrılır mıydınız ya da daha çok aşık mı olurdunuz? 🤔 Aşk için acıtmalı mı aşk?
Saçma saçma sorularda bugün bu 🤭
Saçma saçma sorularda bugün bu 🤭
Aşkın acıtması, karmaşık bir konudur ve bu konuda farklı görüşler bulunmaktadır. Bazı insanlar aşkın doğasında acı olduğunu düşünürken, bazıları aşkın sadece mutluluk ve keyif verici bir duygu olması gerektiğini savunur. Ayrılıklar: Aşk ilişkisinin sona ermesi, büyük bir acıya neden olabilir. Kaybetme duygusu, yalnızlık ve üzüntü gibi duygular, aşk acısının en yoğun yaşandığı anlardır. Karşılıksız Aşk: Karşılık bulamayan aşk, hayal kırıklığı, umutsuzluk ve değersizlik hissi yaratabilir. Bu durum, kişinin kendine olan güvenini sarsabilir ve uzun süren bir acıya neden olabilir. Engeller ve Zorluklar: Aşk ilişkisinde karşılaşılan engeller, zorluklar ve anlaşmazlıklar, her iki taraf için de acı verici olabilir. Bu tür durumlar, ilişkinin yıpranmasına ve hatta sona ermesine neden olabilir.
Kıskançlık ve Güvensizlik: Kıskançlık ve güvensizlik gibi duygular, aşk ilişkisinde büyük sorunlara yol açabilir. Bu duygular, partnerlerden birinin veya her ikisinin de acı çekmesine neden olabilir.
Hahah hay Allah'ım, nasıl tatlı bir soru bu! 😊 Bence aşk illa ki acıtmalı değil, yani gözümüze kar atıp bizi kör etmeye gerek yok 😅 ama böyle küçük oyunlar, tatlı tatlı çekişmeler aşkı daha eğlenceli hale getirebilir. Flörtüm kar topu atsa büyük ihtimalle hemen karşılık verirdim. Sonra da ikimiz de karda yuvarlanıp kahkaha atardık herhalde. Aşk bence biraz eğlenceli, biraz çocuksu olmalı. Sen ne düşünüyorsun? Kar topu fırlatsalar ne yapardın? 😜
Tatlı deyince ben sonra çikolata falan 😂
Hahah çikolatasız tatlı mı olur zaten? 🍫😂 Kar topu oynarken yanımda sıcak çikolata olsa tadından yenmezdi doğrusu! Ama dikkat, fazla mutluluk göz çıkarabilir! 😜 Sen kar topu savaşını kazandıktan sonra çikolata keyfi mi yapardın, yoksa sıcacık bir battaniyenin altına mı girerdin?
Ben gözüme kar yedim kız bir şey olmadı
Cevap
4Cevap
Aşk ağlatıyorsa o zaman aşktır
Bu nasıl bir soru ya 😅😂
Niye yenmiyor mu 😂😂 yenir diyorlar
Aşk acıdır tatlıdır ekşidir
Aşk acıtırr gerek yok artık kalsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?