İki yıldır sevgiliyiz. sarılmaktan el ele tutuşmaktan ileriye gitmedik ikimizde öpüşmek istiyoruz. ben daha önce hiç öpüşmedim ne yapacağım bilemiyorum?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmesela kayisi'ya benzeyen daha önce hic tatmadigin bir meyve düsün. ilk defa nasil yaklasirdin 3 duyu'nu kullanirdin. birde 6. hissini:) yavasca yaklastikca sicakligini ve kokusunu hissedeceksin.. daha sonra yavas ve hafifce dudaklarin ile dokunacakasin. en son tadini almaya baslayacaksin burada artik diline kalmis.. hoslanirsa daha cok isteyecektir ondan sonrasi 6. his. akisina birak. kalbin hizlansada nefesin artsada korkma.. sonuna Kadar git. ha bunlarin tamamini istiyorsan görerekte yapabilirsin.. ama tavsiye etmem
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki sag ol
Cevap sahibi+1 yılha bir de su var; hic birsey veya hickimse olmaya calisma. kendini tamamen serbest birak.. nasil olmasi ihtimalini düyünüyorsan aynen onu uyygula cünkü o sensin.. inan bana en güzel öpücük zaten icten gelen öpücüktür. sadece kendin ol. hic bir sekile girme. hic bir sekilde özel davranma.. veya bisey oyanamya calisma. baskasi gibi olma. o an neyse o ol. zaten bunu hayatin her kesiminde uygularsan emin ol tüm kararlarini da kendin vereceksin.
En İyi Cevaplar
sen öpmeyi bilmeyeceksin zaten kadınsın sen. erkek bilecek öpmeyi senin bilmediğini düşünerek daha çok hissetmek istiyecek ve daha içtenlikle öpecek seni. sen dudaklarını değil ruhunu ver o an zaten ilk öpüşmende yerde olmayacaksın. bulutlardan el salla :)
13 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler guzel bir anlatim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılöpüşmek için randevümü alıyonuz siz, aşkım şugün öpüşelim tamam canım
hadi bakalım , öpüşmek öyle randevüyle olacak iş değil, olacaksa yanyanayken el eleyken olur yoksa hiç yapamazsınız.
yapmayın zaten sizden bir cacık olmaz01 Yorumla
Soran+1 yılyok bir gün falan belirlemedik ama bundan sonra olursa kızmayacağım ona
+1 yılSor bakayım o hayatında hiç öpüşmüşmü saçmalama öpüşmekten rezil olm8can ya bence sen heyecandan yazdım bunu çünkü öpüşmenin bir tarifi yok kendin ol yeter :D
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki sağ ol :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
73Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı.
+1 yılamaaaan biz biliyozdamı oynuyoz.. he bu başka bişiydi di mi
192 Yorumla
Soran+1 yıl:D :d
Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. 31 Yorumla
Soran+1 yılHahaha bunu gormustum koptum 😄😄
Bu iş bisiklet sürmek gibi değilki herkesin bir tekniği vardır ama bence tekniği hareketlerini düşünmektense anı yaşa
bunun için önce birbirinizi hissedin ellerinizi tutun sarılıp göğsüne yat mesela
sonrası kendiliğinden gelir sen sıcaklığını ve ıslaklığı hisset bu sırada yüzünü okşayabilirsin ama boynunu sarıp başının arkasını karıştırman erkeği tahrik eder
sadece çok yüklenme dişlerini çarpma bide gözlük varsa çıkarın çarpışınca bütün konsantrasyon gidiyor :)05 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurlerr
Soran+1 yılYok o simdi bursada ben İstanbul'da ayin 20 sinde okulda bulusacagiz tekrardan
Soran+1 yılPeki tesekkurler :)
+1 yılwww.numberone.com.tr/.../...kilde-opusmeyin-02.gif
Bunu yapmada ağız kullanılıyor yani genelde. :D24 Yorumla
Soran+1 yılhahaha bu ne be :)
- +1 yıl
hahaahah :DDD birşey değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani iki senedir birliktesiniz ve hiç öpüşmemişsiniz.
Burada öpüşme taktiği vermek yerine yani insan iç güdüleri ile hareket eder.
Hiç mi merak etmedin onu öpmeyi ya da canın hiç mi istemedi onu öpmeyi.
Yapman gerekeni yap duygular sizi nereye götürüyorsa oraya götürsün.
İzin verdiğin yere kadar git işte.
Öp, dokun, solu, hisset işte.01 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettim tabi ama cidfi bir iliski istiyorum
+1 yılOpusmek sevismek kani inceltir, kan incelince tehlike canlari calmaya baslar eller baska yerlere kaymaya baslar e hadi bakalim anlik oldu bende frenleyemedim deme sonunda, frenleri kontrol et bulusmadan
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ilerisi olmaz
Ya gerçekten bunu böyle planlımı yapıyorsunuz.. şu gün şu saatte şurada buluşup öpüşücez diye:) böyle şeyler anlık olur planlı oluyorsa sıkıntı var bence
13 Yorumla
Soran+1 yılhahah yok tatlım gün belirlemedik ama bundan sonra öperse kızmayacağım
- +1 yıl
ece kahkaha attim 😆😅☺
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.facebook.com/video.php?v=872106359518673
Bunu izle yeter..01 Yorumla
Soran+1 yılbu daha çok küçük ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen genelde ilk veya ikinci buluşmada öperim hicde red almadım.
Eger kız cok kaşarsa tokat atıyo.
Masum bir kızsa utanıyo.
Ama şu bir gercek aşıksan onun gözlerine bakmak bile büyük mutluluk.
Gözlerinin içine bakıp güzel sözler söylediktrn sonra insanda öpme hissi uyanıyo o anda kendini kasmassan doyum olmaz gecirilen vakte.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin sag ol :)
Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Bence el ele tutuşmak ve sarılmakta kalın. Bunun ötesine geçmeyin..
31 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın aslında
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde ilkti ve hcbsey blmiyrdum. hersey. kendilignden oluyor. ama ben yapma derim ya da daha ileriye gtmeyn 2sene durduysanz bu cok guzel bisey. BENCE.. baska erkek olsa ohoo kac kere aldatmsti. sizi takdr ettim valla
01 Yorumla
Soran+1 yılCok sag ol :))
+1 yılDoğaçlama yap.
Olumsuz düşünme o anda, hatta aklındaki bütün düşünceleri at ve öpücüğe odaklan.
Rahat ol kasılma01 Yorumla
Soran+1 yılpeki sağ ol :)
+1 yılaynı sorunu yasamistim o an ne yapacagını biliyo insan dert etme zaten ilkse oda anlayis gösterecektir
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklsın sağ ol
www.uludagsozluk.com/.../
Al sana örnek00 Yorumla
+1 yılbilmek bilmemek önemsiz hissettir salyali davranma ve dislerini asla hissetirme agzinla degil dudaklarinla ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler :)
İki yıl durup saygı duyduysa artık bişey diyemiyorum sen bilirsin ama öpüşmeden fazlasını yapmayın madem adam seviyor belli
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin sag ol :)
İlkoldugu icin bence abartmadan kisa ama kibar bir opucuk olmali
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin :)
+1 yılakışına bırak :) dans etmek gibi düşün uyum sağla yani he bide kasma kendini :D
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sag ol :)
+1 yılGit çocuğa yapış desek yapıcak mısın kızım öpüşmek tarif mi edilir yemek mi bu?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki iste
+1 yılÇocuk biliyorsa sen de ayak uydurmaya bak. Gerisi gelir. Yok çocuk da bilmiyorsa doğaçlama takılın (ki en zevklisi budur)
02 Yorumla
Soran+1 yılSag ol :)
- +1 yıl
Ne güzel sevdiğin, sevenin var. Böyle basit şeyler için üzülmeye değmez :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 senelik iliskimde hiçbir temas yoktu 5 aylık iliskimde 4. gün öpüşme oldu bu işler ayarlanmaz erkek bir anda hareket ederse sende onu sevdiğin için karşı koymazsin olur biter akisa bırak
01 Yorumla
+1 yılDizilerde gördügünü yap zamanla ögrenirsin bisey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağ ol
- 02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılSu akar yolunu bulur, sen hiç merak etme dudaklar döner dolaşır bir yerde buluşur ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah sağ ol :)
+1 yılÖpüşmek duygusal bir ana falan denk gelmez mi karar verip öpüşülür mu ya
01 Yorumla
Soran+1 yılyok bir gün falan belirlemedik ama bundan sonra olursa kızmayacağım ona
+1 yıl:D puhaahahah gözünü kapat sakince yaklaş gerisi zaten insanın kendi yeteneği herkesde aynısı var mrk etme :D başarılar
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim İşimiz Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dene bir an önce bence
Soran+1 yılpeki sağ ol
olaylar kendiliginden gelişiyor hiççç endişelenme :)
00 YorumlaGökyüzünden paraşütsüz atlarcasına,
Olayın akışına bırakın kendinizi,01 Yorumla
Soran+1 yılsağ oll
Boşver canm ya boyle devam edin fazla ilerisi hoş degil.
14 Yorumla
Soran+1 yılaynen bende korkuyorum
Soran+1 yılhaklısın bu zamana kadar beklediyse beklsein biraz daha
Olurun bırakk
Ama ilkin o kişi olacak sonradan pişman olma01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınn
+1 yılÖyle aman aman bişeyi yok ki, öpüsüyosunuz işte. Aşırı dil kullanma yeter.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürşer
+1 yılAynı bela benım basımda da vardı neysekı 1 haftalık kız arkadasım benı opunce ılk tecrubemı kazandım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
very good :)
:((((((((((
https://i.hizliresim.com/YjaPaZ.png11 Yorumla
Soran+1 yılAyy hahaha :)
Sal kendini zaten agzin falan otomatik hareket eder kasma
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki tesekkürler
+1 yılYanak öpermiş gibi öpme yeter ben ilk öpüşmemde heyecanlıydım ama film izlemiştim 1 gün önce onlar gibi yaptım xd
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılwtf? kafan mı güzel 2 yıldır nothink şimdi madafaking :)
11 Yorumla
Soran+1 yıloff
Vay beere helal size oskarlik başarılara imza armişsiniz size ödül olarak opusme randevusu ayarlamak lazm
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz opusmeye karar vererek mi opuseceksiniz yani :D
26 Yorumla
Soran+1 yılhahah yok tatlım gün belirlemedik ama bundan sonra öperse kızmayacağım
Cevap sahibi+1 yılO zman daha dayan opturme erkek fitratinda var seni öpmek şu an çok çekici geliyor optukten sonra yine daha da ilerlemek isteyecektir sonra da istedikleri olunca sıkılır
Soran+1 yıldoru diyorsun
Cevap sahibi+1 yılBak helalin olana kadar da böyle devam edin
Cevap sahibi+1 yılÇok şey yaşamadan evlenmek en doğrusu
Soran+1 yılhaklısım cok sağ ol
+1 yıldelikanlı adam sevgilisini ne acık nede gizli öper (: o kadar
11 Yorumla
Soran+1 yılDogruu :)
karşında ki biliyosa ona bırak kendini sonra gerisi gelir.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki sag ol
Soran+1 yılPeki sag ol :)
Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. İlk randevu alacan :) o ne la. Öpüşmeye karar verilmez. İçinden gelir öpersin
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten tandevu almadik ya da gun belirlenedik sadece boyle bir durum gelisirse naparim diye merak ettim
Limonu ikiye böl. Suyunu iyice sık. Biraz antreman yaparsın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhahhahah ::)
+1 yılBöyle çiftlerin sonu yatakta bitiyor evlenene kadar öpüşmeyin siz :))
04 Yorumla
Soran+1 yılbitmez
- +1 yıl
Sizde duygu birikmesi var şimdi bir kere başlarsanız devamı gelir
Soran+1 yılbir şey olmaz
- +1 yıl
Ben uyardım :)
Kafanı ileri götür bir iki dudağını dilini oynat yeter :D
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki sağ ol
+1 yılOha ben ilk 4 e giderken öpüştüm heyecan yapma bide ağzının öküz gibi açma dişinde değmesin
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki sağ ol
Öpüşmeyi bilmek diye bir şey yok aslında. Kendini kasma ve rahat ol. Hepsi bu... :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİste ne bileyim daha once yasamadigim icin :)
+1 yılnasıl kara verdiniz öpüşmeye.
hangi gün saat kaçta.02 Yorumla
Soran+1 yılgun falan belirlemedik
- +1 yıl
öpüşme bir duygudur.
göz göze gelinir.
iki insan da aynı şeyi isterse o anda olur zaten.
adam 2 yıldır seni öpmediyse. ya işi bilmiyor.
ya da o da senin gibi.
+1 yılHerkes anasının karnında öğrenmediki sen hele bir dene :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltamamm
La bilmicek ne var yapis dudaga dondurna emer gibi em dilini dudajlatini em zatrn bir sure alisirsin opmeyi olayi akisina birak
02 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda gördüğüm en saçma öpüşme tarifiydi, seni tebrik ediyorum dostum
Dudak dudağa gelince o üst dudağı sende alt dudağı birleştirceksin zamanla alışınca daha zevkli ve güzel hale dönüşcektir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsağ oll
Bu dugunde halay cekmek gibi bisey sen oynamaya bir kalk bir bakmissin halay basi olmussun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha :)
27 yaşındayım daha önce hiç öpüşmedim yardımcı olamaycağım.
11 Yorumla
Soran+1 yılanladımm
+1 yılAğzını açabildiğin kadar aç ve dudaklarını büz. B-)
04 Yorumla
Soran+1 yılhahah yok artık
- +1 yıl
Tabi bee. İşin sırrı bu :-P ha bir de küçük dilini de uzatmalısın iyice. Ki fransız öpücüğü olsun :-D
Soran+1 yılhahahah :)
- +1 yıl
Yalnız istanbuldan olaydın iyiydi :-P
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka bir yastıkla deneme yapabilirsin :))) öpüşmeden önce :))
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk gibi öpüşmeyin arada dilini ver çek alt dudagı em biraz ona bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurler
İkinizin de ilk ise büyük bir ihtimal başaramıyacaksınız.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladimmm
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılO değilde öpüşünce elleri senin göğsünde olucak biliyorsun demi
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
+1 yıl2 yıldır hiç mi yaklaşmadi? Boyleleri kaldı mı yaa
23 Yorumla
Soran+1 yılo istedi ben izin vermedim o da saygı duydu sağ olsun :)
- +1 yıl
Ve iki yil boyunca bekledi öyle mi? Sen ona dokunma hint kumaşı diye müzeye kaldırsnlar onu
Soran+1 yılaynen haklısın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılb*k ye gelmis bir de soruyon ya utanma kalmamis insanlarda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanim kilavuzu falan yok zaten, dogaclama takilcaksin
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki sag ol
Cevap sahibi+1 yılbir kac söyleyeyim madem. hemen atlamayin. biraz duygusallasin. yakinlasin. nefesinizi hiissedin hafif hafif temas kurun gerisi gelir
Soran+1 yılOyle olur zaten romantik bir ortam olmali
Cevap sahibi+1 yılAynen. gozlerinizide kapatin. yavas yavas nefesinizi hissede hissede yaklasin ki bir anlami olsun
Cevap sahibi+1 yılOpusunce haber ver bana
Soran+1 yılTamam :)
Cevap sahibi+1 yılTamam
- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!