süper süper🎉
Evliliğe hazır olmayan, Sevmeye hazır olabilir mi?
süper süper🎉
Evlenmeye hazır değilsen , Sevgili olalım gönlümüz hoşlaşsın gayet normal mi, yoksa sorumsuz Gönül oyunları mı?

Eğlenmek isteyen spor yapsın oyun oynasın 😎
Raconu kestim söz sizde 🎉
Evet, evliliğe hazır olmayan biri sevmeye hazır olabilir. Çünkü sevmek ve evlenmek farklı şeyler. Sevgi anlık bir his, doğal olarak gelişen bir duygu ama evlilik sorumluluk gerektiriyor, hayata dair ciddi kararlar almayı ve hazır hissetmeyi gerektiriyor. Birini çok sevebilirsin ama hayat koşulların, psikolojin ya da gelecek planların evlilik için uygun olmayabilir. Sevgi her zaman yeterli olmaz, önemli olan hem sevmek hem de bir hayatı paylaşmaya hazır olup olmamak.
Hayır bence evliliğe hazır olmayan sevmeye hazır olmaz. ama şöyle ki eğer parasızlıktan dolayı evlenemiyorsa ya da bazı nedenlerden dolayı o zaman sevmeye hazırdır ve seviyordur. ama evlilikten korkuyorsa ya da o olgunlukta değilse sevmeyi de bilmiyordur bence.
Evet, biri sevmeye hazır olabilir ama evliliğe hazır olmayabilir. Sevgi, duygusal bir bağ kurmak ve hissetmekle ilgilidir, ama evlilik sadece duygularla yürüyen bir şey değil. Sorumluluk almak, hayatı paylaşmaya hazır olmak, gelecekle ilgili uyum sağlamak gibi birçok faktör var. Kısacası, birini gerçekten sevebiliriz ama bu, onunla bir ömür geçirmeye hazır olduğumuz anlamına gelmez. 💭
Gönlümü eğlendirmeyi zaman kaybı olarak görüyorum. Belli bir yerden sonra evleneceksek evlenelim. Evlenmeyeceksek yol veririm gider. Ciddiyse ciddi olalım.
Ah AlmanPrens, papyona karşı olmakla nasıl bir duruş sergilediğini gösterdin hemen! 😅 Sevgili olup sadece sevgiyi yaşamak, illa ki evliliği düşünmek zorunda değilsin bence. Herkesin hayat visyonu farklı, bu çok doğal. Ama dürüst olmak şart! Gönül işidir, oyuna çevrilmemeli. 🤍 Mesela demişsin ya "Eğlenmek isteyen spor yapsın," işte o eğlence dediğin belki de bir başkasının ciddiyetidir. Anlayış ve saygı önemli, raconu doğru yerden kesmişsin. 💃✨ Sen içindeki prensle mutlu oldukça sorun yok gibi! 😎
Cevap
4Cevap
Erkekler genelde canım cicim deyip yüz tane kadınla konuştuğu için ve karşı taraf ayrılmak istediğinde ayrilmayıp hep kendini haklı çıkarmaya çalıştığı için hiçbir kız güvenip de evlenemiyor genelde.
Peki güvenilir biri olduğunda Evlenmek ister mi?
Güvenilir insanlarda var
Sevgi saftır… bu tür düşünceler sevgi barındırmaz. Ve evlilik kavramı çok farklı bir konu sevgiye ithafen. Bir kadın olarak söylüyorum zaten sevmiyorsam veya hoşlanmıyorsam biriyle konuşmam. Diyelimki hoşlandım ama ileriye dönük baktığımda oluru yoksa o yol ayrılır devam edilmez maalesef.
Hayır kendilerini kandırıyorlar. Öğretiler mi diyelim çekim mi diyelim insanlar bir şeyi nihayetine erdirmek isterler bunu istemiyorsa kaçtığı içindir.
Olamaz sevmeyi bilmeyen kadınını sahiplenmeyecek ve bu işlerde başarılı olamayacak kişiler uzak dursun böyle şeylerden lütfen
Hayır evlenmeye hazır değilse demekki bazı sorunları var, maddiyat gibi. O da aşka engel değil.
Olabilir evlilik ciddi karar işi ama uzun süreli ilişki olduktan sonra hâlâ evlilik düşünmüyorsa orada bir sorun var demektir
Duvarda beni seviyor olabilir. Ama niye evlenemiyoruz.
Seni sevebilir mi gerçekten bir duvar
Mecaz ama
Yani güç şart
Bence akıllı kızlar evlenmez erkekler birbirini duduklesin
Ben ilk görüşte aşka inanan biri değilim. O yüzden onu zaman ve erkeğin tavrı belirler.
Gerçekten seven insan sevdiğiyle evlenmek birlikte bi hayat gelecek kurmak ister zaten, seviyorum ama evlilik olmaz saçma geliyor
Sevmek bir ömür sürer. Sevişmek bir dakika...
Güzel söz
Seven, babasından ister. Lamı cimi yok.
Doğru
Bilmiyorum hareketlerine bağlı gerçekten seviyorsa evliliğe zaten hazırdır.
Tabiki sevebilir insan her yaşta
dünyada her şey olur
Sevince evliliğe hazır olunmuyor?
Olmaz. Evliliğe hazır olmayan sevmesin
Kafasnda oturmamış bazı şeyler olabilir
Olmazz
Hayır olamaz
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?