Yardım eder misiniz lütfen 🙏🙂?

SelâmunAleyküm, Hayırlı akşamlarınız olsun İnşallah. Sizlere bir sorum var, yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Ben bir kızla tanıştım snapchat üzerinden, kızın benden hoşlanıyor olduğuna dâir bâzı ipuçlarım var elimde, bunları şimdi sırasıyla size anlatacağım. Kız ilk önce bana fotoğraf attı ben hiçbir şey yazmadan, oradan sohbet başladı. Sonra seni merâk ettim foto at dedi, gizemli kalmayı tercih ederim dedim. Sonra çok tatlı konuşuyorsun dedi bana, ben de hoşlandın mı yoksa deyince de evet dedi. Ben de neye göre beğendin beni dedim sonra bana çevremdeki erkeklerden daha çekici ve romantik konuşuyorsun dedi. Ben tekrar sorunca da yâni evet sevgilin yoksa dedi, sanırım sevgili olmak istiyor. Daha sonra ise, yâni hayâtımda ki tek erkek olmanı isterim, ama aynı şekilde senden de isterim dedi. İnstagramdan tâkipleşelim istersen dedi, daha sonra konuştuğum bir kız vardı aslında, onu da kız'a söyledim. O da boş ver ben varım, ben seni koşulsuz severim dedi. Ben de heyecanlandım. Biz şimdi neyiz dedim, yârın söz açıklayacağım dedi bana. Sizce bu kız yalan mı söylüyor sizce? Kusura bakmayın çok uzun oldu. Yorumlarınızı bekliyorum.🙏🙂

Güncellemeler
1 yıl
Âbilerim, Ablalarım inanmazsınız belki ama, bende büyük bir şok içerisindeyim. Bu bana yazan kız, önceki konuşmuş olduğum kızın arkadaşıymış. Nasıl denk geliyor ben de anlamadım. Kız da çok şaşırdı ama, ben onun arkasından iş çeviremem diyor, anlat ona dedim. Anlatıyor sanırım daha, haber bekliyorum.
Yardım eder misiniz lütfen 🙏🙂?