Ailelerin mani olduğu İmkansız aşk?

Anlatsam filmlere dizilere yazsam kitaplara romanlara konu Olacak çok büyük bir aşk hikayemiz var aşık olduğum çocukla. her ama her gece görüntülü beraber karşılıklı uyuduğumuz uyanık kaldığımız her an görüntülü konuşmayı bir saniye bile kapatmadigimiz aldığımız nefesin dahi sayısını bildiğimiz ölümüne aşk yaşadığımiz aramızda kıskançlığın aşkın ilginin aşırı bol olduğu birbirimizi severken Allah sevgisini geçecek boyutta bir ask. Ailem cok katı bi aile bende hep böyle büyüdüm bir kere bile onlara karşı gelmedim hep evde hapis gibi büyüdüm ama aşkım bana artık karşı cikmam gerektiğini ve aşkıma sahip çıkmayı peşinde durmami hayatında yasamami ogrettti. Ailem benim degistigimi gördukce ve esas konu erkek arkadaşımın kardeşimle ilişkimizin başlarında kavga edip kufurlesmesiyle beraber bu ilişki kesinlikle reddettiler hep eziyet gördüm mutlulugum kısıtlandı ama hiçbir şey beni aşkımdan soğutmadi ümidimi bitirmesi erkek arkadaşımın ailesi annemi babamı aradı aralarını yapalım çok seviyolar bi çayınızı içelim cahil bunlar hataları var dediler ama ailem kesinlikle reddetti bir milyonda bir evlenmeleri dediler normalde biz sevgilimle ailesinin evinde kalacaktık onlar köye yerlesecekti kendi evimizi alana kadar nikah mi yapsak çok masraf olmasın diye düşündük bunları duyunca kendi ailem zorluk çıkardılar daha çok altın çok istendi düğün abartılı istendi sonra oğlanın ailesi de ailemden dolayı istememeye başladı bundan birkaç gün önce sevgililer gününde yine ailem istemmemesine rağmen sevgilimle buluşmak için aniden evden çıktım babam çıkarken görmüş ya da ben annemin babami aradığını düşünüyorum haber verdiğini ben tam oğlanın yanına gittim babam benide sevgilimi de sürekli aramaya basladi sevgilim acmayinca babasını arayıp birsuru küfür etmiş babasına oğlanın ailesi ondan sonra engelletti telefonlarını elinden almışlar artık imkansız oldu dünür olacak yüz kalmadi ama hala birbirimizi köpek gibi seviyoruz bir şekilde biirbirimize ulaşmanın yolunu buluyoruz günlerdir tek lokma yemedim su bile içmedim ailem unutursun başka birini bulursun diyip durdu ciddiyetimi anlayinca da şimdi gidip özür dileyelim nikahı yapsınlar alsınlar sana diyorlar her şey için geç olmuşken yapmaları canımı daha çok yaktı sevgilime söyledim bu durumu ailem kesinlikle reddediyor kufurlerden sonra lafının bile geçmesini istemiyolar dedi ama seninle evlenmesekte ölene kadar böyle kalacagimiza emin ol dedi bu insanlar çok kesin ve çok imkansız olmaz dedi ağlayıp duruyorum elimden bişey gelmiyor benzer hikayeye sahip olup kavuşan var mı ailelerin istemedigi zorluklarla kavuşan insanlar evlat acısı gibi acı çekiyorum artık hiç bulusamiycaz kokusunu hiç alamiycam evlilik hayallerimiz bitti ümidimiz bitmesede hayallerimizi bitirdiler

Ailelerin mani olduğu İmkansız aşk?