Aynı evde yaşıyoruz. Artik agresiflikleri gerçekten dayanılmaz oldu. Hastalik olduğunu bile düşünmeye başladım. Yattigi yerden birden kalkıp beni uyandırmak için elinden geleni yaptın diyerek (yanımda uyuyakaldi diye ses bile çıkarmadım) yatak. odasina fırladı.. sonrada hadi gece gece bişey çıkmasın dedim biktigimdan yatak. odasina gidip yatayım dedim sen ne sürdün dedi bana arkasını dönüp sacimdaki saç sutunun kokusu olabilir... kalktım gideyim dedim.. kalktım. odadqn çıktım... böyle bir okuzluk böyle bir terbiyesizlik görülmemiştir... benim yüzümün ekşi ifadesine bile kızan adam.. deli gibi kendi yaptiklarini görmüyor.. aklını yitirmis gibi... herşeyimi toplayıp gidesim var..
İnanamıyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten çok zor bir durum. Kimse böyle bir ortamda yaşamak zorunda kalmamalı... Agresif davranışlar, sürekli suçlanma hissi insanı mental olarak çok yıpratır. Ayrıca, bu durumun daha da kötüleşmeden çözülmesi gerekiyor. Kendini ifade edebilmek önemli ama karşı taraf dinlemiyorsa maalesef bu iş daha da zorlaşabilir...
Bu tarz toksik bir ortam seni hasta edebilir, psikolojik olarak çökebilirsin. Hayatındaki insanın iç huzurunu çalmasına izin verme. Bazen çekip gitmek en sağlıklı karardır. Kendine dikkat et ve mutlaka seni seven, destekleyen birilerine bu durumu aç. ❤️ Biraz nefes alıp sakinleşince daha sağlıklı karar verirsin. Unutma, sen değerli birisin! 😘