Gece 5 te aradı bu saatte aranır mı dedim rüyamda seni gördüm ölüyordun dedi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bununla ilgili çok güzel bir yazı okudum, neyse moralinizi bozmayayım
Dinliyorum sorun değil
Kadın aynı sizin gibi soruyordu işte beni sabahın köründe sırf kötü olduğumu hissettiği için aramış kalbi sıkışıyormuş sizce beni seviyor mu diyordu karşıdaki adam cevap veriyordu biz erkekler biraz aşağılık varlıklarız başka biriyle konuşup vicdanını rahatlatmak için seni sormaya gelmiştir kimse kimseye o saatte uğramaz.
Yok bu şekil bir şey olmadı bana dün aşkını itiraf etti ben aslında mesaj atmıştım biz konuşmayalım diye sinirli sinirli yanıma geldi yumuşacık gitti
saçma 5 te insanlar rahatsız edilmez düşüncesiz
Aynen, insan sabahı bekler ve sabahtan konuşur, gündüz çuvala mı girmiş acaba.
Her iddiasına varım uçak pisten kalkış izni almış aşagısı yukarıyı devre dışı bırakmış otomatik pilota bağlamıştır
Ney
valla benim her gün 10 kız aistek atan ex te içer içer 12 de arar askla alakası yok bu hallerin
Bugğn ağzından aşık olduğuna dair bir şey kaöırdı
Sen bilirsin bacim mantikli gelmiyo anlattiklarin yani o cocukla ilgili uyusmayan bisey var gibi
Nerde var tüm hikayeyi anlatmadım bile
Yorumlarda okudugum kadariyla dedim ama srn neye inanmak istiyosan ona inan xanim
Yorumlarda da bu olay harici pek bahsetmemişim çocuk bana iki kez hediye aldı ben hiçbir şey almadığım halde bi ortak arkadaşımız vardı ben kızdan rahatsız olmaya başlayınca ben söylemeden kızı hayatından çıkarttı şifresini verdi kimi istiyorsan çıkart sen yeterki gitme dedi kaç aydır hayatımda daha bi kez cinsellik konusu geçmedi ilk kez sevilmiyorum ilk kez hayatıma birisi de girmiyor o yüzden sevmiyor diyemiyorum
Aynı şeyi bende yaşayıp bende aramıştım bir arkadaşımı ama hoşlandıgımdan falan degil rüyamda çok üzülmüştüm etkisinden çıkamadıgım için aradım
Bana seni seviyorum dedi ama aşık olmadığını söylüyor
Aynı durum bende de bende o tarz bişey söyledim ben kıza aşık degildim bir şey hissetmiyordum ama kız bana hissediyordu söylerkende çekinmiştim
Ya hayır ya bu çocuk bana seninle evlenmek istiyorum ama sana aşık değilim ama seni aşırı seviyorum dedi bu olaydan sonra aşık falan olduğunu düşündüm
Çocuk o zaman diger alternatifler gelirse dolu olmak istemiyor ama senide bu cümlelerle bir yandan cepte tutmaya baglamaya çalışıyor çok sürmez siz bir ilişkiye başlarsınız bunu da yaz buraya
Kanka beni cepte tutmaya çalışmıyor direkt diyor sen kabul edersen gelicem diye hani diğer kızları da sildi ben söylemedim bile
Sana duyguları net yogunlaşmış demek ki eger böyle diyip bu hareketleri yapıyorsa
Yapıyor ama aşık değilim diyor sonra telefonları açmadığımda arkadaşı diyor ki depresyona giriyor anlamadım
Kanka moral vermene gerek yok ortada umut edilecek bir şey de yok gerçekten insanlara ayıp ediyorsunuz kimseden zeki ya da üstün değilken bu cümleler gerçekten ilginç
Kız arkadaşımı çabasız olarak görüyorum ya sizce? Senşnde umut almak istediğin zamanlar olup dalga geçmen çok ironik :D
Ayıptır abi ya insan a gidip depresyon zamanlarında ki sıkıntılarını gün yüzüne çıkarmak tam bir canavarca intikam alma duygusu yakıştıramadım insan olarak yakıştıramadım
Aynen insanlıktan bahsedene bak kimseye ayıp yaptığımı düşünmüyorum terbşyesizliğine bu yakışırdı
Sevmese aramaz
Aynen knk mk aynen 😂😂
@Mertens10 yav bırak biraz umudu olsun 🤣
Ahahahahahahaha garibanım yaaa neyse moral verelim
@Mertens10 sevmese aramaz rüyasında bile görmüş demiiii
Adamsın 😂
Seninle kişisel gelişimini tamamlamış biri iletişim kurmalıydı peki sen tamamladın mı ablam valla insanların kendini görmeyip laf atmaları ne kadar komik
@Mertens10 sende öylesin 💪🏻
Sevmese aramaz dedim ne dedimde alındın şimdi sen😄
Vaov ben körüm dimi ablam hey allahım
Beni takipte edermiş yerim seni 🤣
Sana özel durum değil abla diğer arkadaşa da baktım umuda bağlı olan asıl ta kendisiymiş :)
Her insanın içinde azda olsa umut olmalı🙃
Umutsuz yaşanır mı ne haykırıyorum umut ediyorum ve bunu söylerken utanmıyor kaçınmıyorumm
Sevmek ne kelime ölüyor
Şaka mı
Seni önemsiyo yoksa rüyalarında olmazdın
Bu kadar benimsemesi korkunç ben konuşmayı kesmelim dedim bu akşam ondan mı gördü
Bilinç altında kalmışsın olabilir
Rüya ile aramakta bilemedim
Bilmem
Bahane bulmuş onu 😅
Yok sanmıyorum hayatta sabahın köründe kalkmaz uykusundan tanıyorum
Demekki korkmus rüya etkisinde kalip
Senin hissedemediğin şeyi biz nasıl anlayalım
Şüphelenmesem sormam
Peki
Ne alaka beni seviyor mu derken
Sabahın köründe arıyor
Yanlış haklısın ama korkmus o etkiyle aramış olabilir niye hemen kötü düşünüyorsun
Sanırım seviyor.
Yani tek bunla nereden bilelim seviyor mu
Seviyor gibi
Oha bahaneye bak
olabilir
Bilemeyiz
Evet seviyor :)
Ölümüne seviyor
hayır
Belki
o çocuk