Evlendik ama beni aldatıyor mu?

2022 yılında sevgiliyken hamile kaldım 2haftalık olduğunu sevgilime söyledim ertesi gün evlenme teklifi etti çocuğu aldırmaya niyeti yoktu liseden beri sevgiliydik 23 yaşındaydım o zamanlar çocuk aldırmakla ilgili katil olamam dedi sonraki gün yemeğe çıktık benim kafam tabii çok bulanık ailem çok dindar ne yapacağımı bilmiyorum kocamdan cevap bekliyorum hani terk edilme korkusu da var biz evlendik 2hafta sonra yıldırım nikahı yaptık düğün bile olmadı balayına gittik çok güzel geçti 2.5 sene geçti bir oğlum var kocam çalışıyor işime devam etmek istedim çünkü sigortacıydım ve çok iyi kazanıyordum ama eşim istemedi tadımız kaçmasın diye tamam dedim evden sadece yakın arkadaşımla buluşmak için ve ya kocamla dışarıya çıkmak için çıkıyorum bebeğimle ilgileniyorum kocam bir süre eve çok geç gelmeye başladı gece 3 daha evde değil ilk başlarda bir şey demedim sonra abartmaya başladı sabah 7 de eve gelip 3-4 saat uyuyup işe gidiyordu bebeğim bile babam nerede diye soruyordu kavga etmeye başladık telefonuna bakmak için elime aldım hayatımda ilk defa çünkü o kadar güveniyorum 3tane gamze adlı kişiden cevapsız arama vardı telefonunda şifre vardı kavga ettik bu gece eve erken geldi ama suratı beş karış ben o sabah 7 de ve ya 3 de eve gelse bile önüne sofrasını hazırlardım ev her zaman tertemiz olurdu hem çocuğuma bakardım kocam bebeğin altını bile değiştirmemiştir ben kendim yaptım her şeyi ne yapmalıyım kavgacı bir insan değilim içime atarım sürekli çocuk var elim kolum bağlı ne yapabilirim

Evlendik ama beni aldatıyor mu?