Bir sorunum var ve bunu kız üyelere sormak istiyorum?

Uzun bir ilişkim var ve kız arkadaşım gün içerisinde bir olaya heyecanlanıp bana mesaj üzerinden "Çok heyecanlandım" diye bir mesaj gönderdi. Akabinde ben de "Ne oldu hayatım?" şeklinde bir cevap yazdım ve telefonla araştık. Telefon konuşması esnasında farklı konular konuşulurken ben neye heyecanlandığını anlatmasını beklerken, o ise anlatmadı. Süreç devam ederken durduk yere bana "Yaptığının kırıcılığının farkında mısın?" dedi. Ne olduğunu sorduğumda ise, "Sana heyecanlandığımı söyledim ve sen merak etmedin." dedi. Ben ise "Ne olduğunu sordum ve akabinde seninle telefonla araştık. Bu telefon konuşması boyunca da ne olduğunu anlatmanı bekledim." dedim. Kendisi ise inatla bana "Yeterince merak etmedin. Yeterince merak etseydin tekrar tekrar sorardın." dedi. Ben "Yahu ne olduğunu sorup seni aradım. Bu merak ettiğim anlamına gelmiyor mu?" dedikçe o bana "Yeterince merak ettiğine emin olamıyorum." dedi. Ve ben gerçekten çıldırma raddesine geldim artık aklımı yitirmek üzereyim. Hata ben mi? Not: çocukluk aşkıyız ve 6 yıldır birlikteyiz.

Bir sorunum var ve bunu kız üyelere sormak istiyorum?