Kimine göre yanlış olabilir fakat ben ona bakıcılık yapmak için evlenmiyorum gerekirse ev islerini birlikte yaparız fakat onunda eve katkısı olması gerekiyor sadece evde yemek yapmayla olmuyor ben anlamıyorum hani kolemiyiz de çalısıcaz gelicez o evde hep yemeğide birlkte yapalm ama mecbur o da çalışması lazım
Güncellemeler
1 yıl
gg
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
iki taraf da çalışmalı
Evine bakmayi kölelik olarak görüyorsan evlenme hiç ablacim. He diyorsan ben çocuk istemem, olsa bile param bakıcıya yeter çalişsın yeter ne alaaa. Her kadın okey der. Kadınkan hem çalişıp para kazanmasini hem cocuk yetiştirmesini hem evin düzenli ve yemegin yapilmasini beklemek bencillik.
Kardesim çocuk yapcağmı kim söyledi hadi onu geçtim ben çalısıp neden ona bakıcı gibi bakayım biz evleniyoruz bir yol çizicez o evde oturcak ben çalıscam kole miyim neden evlendim yemeği ben de yaparım kardesim
Cocuk yoksa çalismak çocuk oyuncagi zatrn. Ama sen yine de bu sekilde söyleme. Hic bir kadın bu kafadaki birini istemez. Karina bakmayi bakicilik olarak mi görüyorsun yani😅 şimdiki erkekler bez bebek gibiler gerçekten..
Karım yan gelip yatsın diye evlenmiyorum? Öyle düşünen kadın olursa onunla ciddi düsünmem zaten
Sen dürüstçe açikla bu dedigini aynen zaten seni istemez
tamam
Millet eşi çalışmasın istiyor sen çalışsın yanlış benim düşüncem tâbi
Reis anlamadın ama sen şimdi düşün asgari ücretle çalısıyosun karın evde ev işi ve yemek bunu zaten sen de yaparsın eğer birlkte çalsırsanız en azından gelir açısından yüksek eve gelip birlkte yaparsınız her şeyi
Kardeşim anlıyorum da emin ol kadın çalışınca evlilik sarsılıyor
Bence de her iki taraf çalışmalı ve evdeki ve diğer sorumluluklar paylaşılmalı
Bu kafadaysa hiç evlenme zaten sen ev arkadaşı istiyorsun
Kardesim sen dalga mı geçiyon ev arkadası ne alaka yol çizyoruuz birlikte gelirimizi ikimiz kazanmalyz ben kole değilim çalısıp gelipte sana para vericem
Köle para vermek vs olarak görüyorsan başka kafadasın kadın köle bütün gün kirli donuny yıkasın önüne yemeğini koysun evi temizlesin
Anlamadım sen birlktr çalısırsak ev işlerini birlkte yapabiliriz onları tek ben de yapabilrm yemek vb bunlar zor mu sence?
Çalışmaktan zor
Aynen knkam zor jajsjahsjs
Ya 1 hafta dur bakalım evde yap tüm işini aptal beyinsiz
Yaparım aglama çalıscan diye zoruna gidiyor dimi dkdkfmf
Ben çalışıyorum zaten senin gibi baba parası yiyip donumu anneme yıkatmıyorum
Sen ne kadar aptlsn kral ben de çalısıyorum ama evlenince ess. ek gibi yine çalıscan jahah
Evlenince çalışmıycsm kafasında değilim ben zaten sen beyinsizsin ve asla evlenemeyeceksin
Aferin calıs sana kölelik etmicek kmse kölelik istiyosan kendini kullandırırsın belki öyle olur hahahsndnfnv
Yoo edicek
Sjahhaahahhshaha hadi git bulasık yıkaa
Ben calissin istemem bee
Maddi durum iyiyse bir şey diyemem ama diğerinde köle gibi oluyon
Çok şükür kanka calismasini gerektirecek kadar kötü değil
Bence de çalışmalı
Monkey together stronk
Çalışmalı zaten