İlk buluşmada öpen erkek seviyor mudur?

4 gün telefonda mesajlaştık. Sonrasında buluştuk. 14 şubatta daha beni 3 günlük tanıyorken anneme ve bana olcak şekilde 2 eve çicek falan yolladı ama orasıda karışık bir durum isteyerek yollamımıştı. Neyse biz bunla dün buluştuk ilk buluşmamızdı bir kereliğine bir ortamda 2-3 dakikalığına ortak arkadaş vesilesiyle yüz yüze geldik o gün sosyal medya hesabını yollamıştı bana ortak arladaşla öyle konuşmaya başlamıştık. Dün ben erken çıktık o benim oturduğum cafeye geldi her şey çok normalken ordan kalktık avm gidelim dedim avm ye yürüyerek gittik yakındı, göl gibi bir yer var orası caddeden ayrı olduğu için çok az insan var orada benim ilk öptü sonrasında ordan çıkınca bi cafeye gittik orada otururkende sürekli eli bacağımda sürekli öpmeye çalışıyor eve geldiğimde bu durumu ona karşı söyledim işte o göre yeni tanıdığın birini öpmek gayet normalmiş he şimdi öpmüş he 2-3 hafta sonra öpmüş ne farkediyormuş falan fistan ben seni seviyorum falan diye her dakika yazıyor her zaman kendini çekip atıyor sizce bu şahıs seviyormu
İlk buluşmada öpen erkek seviyor mudur?