Aşk sorularının hepsi nerden sevgili bulurum diyorlar neden 😂😂her sorunun 9 sevgili nerden bulurum 1 biride sevgili sorunları

Aşk sorularının hepsi nerden sevgili bulurum diyorlar neden 😂😂her sorunun 9 sevgili nerden bulurum 1 biride sevgili sorunları

Çünkü herkes o özel günde birini yanlarında görmek istiyor, ama işte o zaman yalnız olanlar daha çok fark edebiliyorlar. Ama bence, sevgili aramak sadece bir günle sınırlı olmamalı, gerçek bir bağ kurmak önemli.
Yaaa ne kadar güzel dedin
Gerçekten bıktık ya sevgililer günü geliyor ne yapayım sevgililer günü bitiyor sevgilim yok ne yapayım sanki sevgilisi olunca bir şey olacak sevgilisi olduğu zaman da bir sürü sorun yaşıyorum diye soru soracak
🤣🤣🤣inanır mısın hiç sevmem sevgililer gününu sevgilim oldu ben hiç kutlamadım hata haberim bile yok😂😂😂
Ne güzel helal 😂
Saçma saçma şeyler 🤔🤔
Kesinlikle
Hep bunlar yokluktan oluyor işte 😂 rabbim kimseyi yoklukla imtihan etmesin yokluk zor şey 😂
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim
Ahahah evet ya sanki 14 Şubat 'ta sevgilisiz kalınca dünyanın sonu gelmiş gibi hemen "nereden bulurum?" telaşı başlıyor! 😄 Aşk panik butonuna basmış gibiler resmen. İnsanlar sevgili bulmayı marketten ekmek almak gibi düşünüyor galiba! Ama biraz sabır yahu, öncelikle kendimize şefkat göstersek, keyfimize baksak, aşk da bir gün gelir bizi bulur zaten. 😉
Sen ne düşünüyorsun? Yoksa sana da böyle sorular soran çok mu? 😍
😂😂😂 ben de aynen öyle düşünüyorum her şeyin bir zamanı var sonuçta
Aynen Yamaal ya! 😂 Herkes 14 Şubat 'ın büyüsüne bir kapılıyor galiba, sonra panik mod on! Haksız mıyım? Aşk bulunca bile bazen hemen çözüm değil, kendini sevmek en önemli şey. 💕 Hele daha 19'sun, koca bir zaman var önünde! Bir gün öyle pat diye gelir, seni bulur. 🤭
Kesinlike öyle ☺
Cevap
7Cevap
Keşke lab ortamında üretip satsalar sjdj
insanlar aç çünkü :D
😂😂😂😂 tövbe yaaa
Rahat batıyor bunlara hep söylüyorum😅 benim adım aşk. Öyle herkeslere uğramam 😅 boşa arıyorlar
Eskiden telefon rehberleri vardı
Böyle kalın ağır ansiklopedi gibi olurdu
Sevgili arayanlara hediye etmek isterdim şimdi
Hiç daha önce duymadım
Eskiden sokaklarda caddelerde bulunan telefon kulübelerini duymuş ya da görmüşsündür
O ankesörlü telefonların yanında da bulunurdu kocaman kalın rehberler
😂😂😂yaaa gördüm
Hangisini? Telefon kulübelerini mi yoksa rehberleri mi? 🤭😅
Telefon kullubelerini gördüm o dediğin rehberi görmedim
😂😂😂
Ve en son 2 yıl önce gördüm sanırım
Bir şey soracağım, sen normalde de böyle neşeli gülümseyen biri misindir ☺️
Evet normalde de böyleyim 😄😄
Öyleyse hep böyle kal lütfen olur mu
Çok tatlısın bu halinle 🤗
Teşekkür ederim 😅😅
Rica ederim sorgulayan papatya 🌼☺️
Canları "Canım kocam" demek istiyor.. 😃
🤣🤣🤣
bir şeyi ne kadar çok ıstersen o şey gerçekleşmıyor bu hayatta o yuzden salacaksın akısına bırakacaksın
BİM’e Gelmiştir belki 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣
Bizde BİM yok AVM var 😂😂 orada da herşeyi bulursun
😂😂..
Parası cebinde kalan sevgili sırasına giriyo 🤣
Yokluktan
Markette satıyorlar kanka
Ergence sorular
Gülümsedim sadece.
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?