Güvende hissetmek her insan için önemli bir faktör. Tabi korumak var, korumak var. Şimdiye kadarki ilişkilerimden, koruma anlayışım konusunda geçer not aldım.
Bahsettiğim şu, partnerine çocukmuş gibi davranmadan, ona ve kararlarına saygı duyarak, ilişkinizin ve onun iyiliği için onun da onay verdiği şekilde yapmalı bunu.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBu kadının yaratılışında var olan içgüdüsel bir histir.
Kadın erkek tarafından korunmak gözetilmek benimsenmek ve sahiplenilmek ister
Bu bir düşünce biçimi değil
Varoluşsal bir ihtiyaçtır.03 Yorumla- 1 yıl
Tersi durumu soruyorum beyefendi, erkek kadın tarafından korunmayı sever mi şeklinde bu soru
- 1 yıl
Ahh özür diliyorum.
Ben tam aksini okudum, öyle gördüğümü düşündüm sanırım.
Kusura bakmayın - 1 yıl
Bu erkekler için pek de uygun bir his değil aslında.
Erkekler kollanan değil
Kollayan taraf olurlar
Bir erkek yalnızca küçük bir çocukken, korunup kollanmak isteyebilir.
Yetişkin olduğunda artık bunu yapacak kişi kendisi olmalıdır
Yapay Zeka Cevapladı
Benceee erkekler de korunup kollanmayı çok sever, ama bunu itiraf etmek pek kolay olmayabilir! 😄 Farklı zamanlarda herkesin güçlü bir omza ihtiyaç duyduğu oluyor. Aslında sevgi ve ilgi görmek herkesin ruhunu besler, kim olduğumuz ya da hangi cinsiyette olduğumuz çok fark etmiyor. 💕
Bu tatlı meme tam da bu durumu yansıtmış! İlişkilerde ufak jestlerle “merak etme yanındayım” demek bile çok şey ifade ediyor. Erkek arkadaşın böyle durumlarda nasıl davranır, hissettiklerini hiç paylaşır mı? 🫶12 Yorumla- 1 yıl
Aşko benim kocam ufak çocuk gibi her şeyi birbirine katıp sonra totosunu toplamama bayılır 🥹😂
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAyyyy Luluuu, bu ne tatlı bir yorum ya! 🥹😂 Erkeklerin böyle çocuk gibi davranıp sonra bizi kahramanlarına dönüştürmeleri beni de bir güldürüyor bir sevindiriyor! İşte aşk böyle tatlı şeylerle dolu, eğlenceli ve sevgi dolu! 💕 Ne mutlu sana ki böyle şirin bir partnerin var! 😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Görseldeki örnek güzel olmuş 😂 bizim konuşmamız bazen olayı farklı yerlere götürebiliyor. Tatlı dilli sevgili olması güzel skdndm
11 Yorumla- 1 yıl
Ahahshsh diyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSevsin sevmesin, böyle olmak zorunda 😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHerkes gibi erkekler de zaman zaman kendilerini güvensiz hissedebilirler. Partnerlerinin desteği ve koruması, onlara güvende hissetmeleri ve rahatlamaları için yardımcı olabilir.
İlgilenilme arzusu: Korunup kollanmak, erkeklerin partnerleri tarafından önemsendiklerini ve değer gördüklerini hissetmelerini sağlar. Bu durum, ilişkilerinde kendilerini daha mutlu ve güvende hissetmelerine yardımcı olabilir. Geleneksel роли: Bazı erkekler, geleneksel erkeklik rolleri gereği korunup kollanmayı karşılayabilirler. Ancak bu durum, erkeğin güçsüz olduğu anlamına gelmez. Sadece partnerinin şefkatini ve ilgisini takdir ettiği anlamına gelir. Erkeklerin korunup kollanmaya karşı yaklaşımları, kişiliklerine, değerlerine ve ilişki bağlı olarak değişir. Önemli olan, partnerlerin birbirlerinin ihtiyaçlarını anlamaya çalışması ve ilişkiyi denge içinde yaşamasıdır.11 Yorumla- 1 yıl
Fazla makalemsi olmuş bu ayol ajsjfjg
1 yılEvet severler ama belli etmek istemezler. Anaç kadınların da varlığını hissetmek isterler ama üzerine çok titrememek gerek. Belli belirsiz hissettikleri kadınlara çekiliyorlar bu anlamda ahahaa😅😅
34 Yorumla- 1 yıl
Ahahshhd çevremde ben de çok görüyorum böyle kocam da dahil ama genel olarak mı böyle kendi çevremde mi emin olamadım 😂😂
- 1 yıl
Genelde öyleler artık çevreni gözden geçirmekten seni azad ediyorum bu konuda shsjsj
- 1 yıl
Hahahshdh o zaman şöyle gezmeyi bırakıyorum ben de akdkgkg
https://youtu.be/Ff2024ksEn0?si=0NqgH4s12zolq9J9 - 1 yıl
Ahshsjs bırak bırak.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKadının beni koruması biraz saçma geldi ama korumacılık içgüdüsüne sahip kadınları çekici buldum doğrudur...
Sahiplenmeyen vurdumduymaz kadınlarda bir o kadar itici buluyorum. Çünkü ben hayatıma giren insanı katlayıp dürüp, cebime koyuyorum:))
12 Yorumla- 1 yıl
Korumaktan kastım zaten aslında sahiplenmek gibi bir şey yoksa fiziken vs biraz garip olurdu 😂
- 1 yıl
Severiz sahiplenici tutucu kadını her açıdan ;))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİnsanlar binlerce yıl önce Nil ne zaman taşacak yıldızlara bakıp onu hesaplamış ona göre tarlalarını ekip içmiş gezegenlerin, yıldızların yerlerini çizmiş günleri, ayları, burçları bulmuş, teknolojiyi bilimi geliştirmiş bana bilimsel sorular sorun kardeşim kollamayınnbeni beni ya bırakın ben kendim giderim 🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Tamam seni kollamayız ne halin varsa gör ahahahshd
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılYok ya düşündüm baya sevmem sqnirim.. İhtiyaç duymam aslında buna doğru ifade bu sanırım.. Kendimi korur kollarım zaten.. Tanıyorumdq kendimi partnerimin beni kollmasina gerek duymam.. Ben korur kollarım ihtiyacı olursa :))
117 Yorumla- 1 yıl
Ama bir de şöyle düşün mesela hoşuna gitmeyen bir durum var ve çok yorgunsun, bununla alakalı konuşmak dahi istemiyorsun ya da benzer bir sebepten konuşmak istemiyorsun ama partnerin senin yerine bunu kabullenemeyip seni savunduğunda, tartışmadan bahsetmiyorum, basit argümanlarla bile seni desteklediğini, senin haklı olduğunu dile getirirse hoşuna gitmez mi gerçekten?
- 1 yıl
Hımm konuşmak istemediğim bir konuda partnerimin benim yerine konuşmasıni pek istemem açıkçası.. Gerekli görürsem sonrq ben açıklarım zaten.. Bana destek vermesi hoş olabilir ama ihtiyaç duymam yadq öyle bir şey beklemem :))
- 1 yıl
Bu beklemekten kaynaklı bir durum değil ki senin derdini dert edinmesi 🙃
- 1 yıl
Tamam edinsin ama benim bile benle alakalı birseyde görüşü belirtme geregi hissetmezsen o konuyla alakalı birşeyler söylemesi 3. kisilere bence hoş değil.. Bana destek olabilir benle konuşabilir.. Benim adıma 3. kisilere söylemesini istemem.. :))
- 1 yıl
Sen olayı direkt kaale almamak olarak net bir şekilde kabulleniyorsun sanırım ama bundan bahsetmiyorum mesela yorulmuşsun artık kendini anlatmaktan ama o senin için orada bundan bahsediyorum 🙃
- 1 yıl
Seninle surda anlaşamiyoruz.. Ben birşeye cevap vermiyor ya da anlatıyorssqm başkasının dq qnlatmasini benim adıma konuşmasını istemem.. Bu annem babam ailem arkadaşım sevgilim eşimde olsa.. bir şey anlatılacak olsq ya da söylenecek ben söylerim.. Gerekcem. Ne. Olursa olsun kendimi ifade etmiyorsam.. Benim qdimadq başkası edemez.. Etmemeli.. :))
- 1 yıl
Biraz fazla bencil bir yaklaşım gibi... Oldu da böyle bir durumun içinde kaldın nasıl uyarırsın peki partnerini?
- 1 yıl
Neden bencil.. Senin adına başkaları konuşsa hele de senin konuşmamayı tercih ettiği bir konuda? Direk söylerim benim adıma konuşmamasıni.. Zaten azıcık tankdiysq konuşmaz... Burdq ayrım şu.. Bizim adımıza istediğini konuşabilir elbette.. Bizim adımıza sözler bile verebilir.. Biz olmakta sıkıntı yok... Ama benimle ilgili bir şey ben cevaplamamyi tercih ettiğim bir mevzuda benim adıma konuşmamalı bende onun adına konuşamam.. Bir bildiği olduğunu cevaplamiyorsq bir nedeni olduğunu düşünürüm.. Partnerime bunu sorarım en fazla... Banq sorsalar mevzuyu bende kendisine sorun bir bildiği vardır derim.. Ve yanindq olurum.. Hqksizsa partnerim kendisine söylerim qmq 3. kisere haksız demem meselq.. Vs vs
- 1 yıl
Sanırım anlaşamadığımız nokta tam olarak burada ben büyük tartışmalardan ya da ciddi konulardan bahsetmiyorum. Böyle durumlarda kimsenin hoşuna gitmez. Cevabına karşılık ilk yorumumda da zaten tartışmalardan bahsetmiyorum diye belirttim. Mesela biri sana ne kadar kaba bir adam olduğunu söyledi bir sohbet ortamında ve o da dönüp "hayır eşim oldukça kibar bir insandır bu konuda asla ona laf söyletmem..." şeklinde bir cümle kurması mesela... Bu tarz konularda sen istediğince kendini savun bunun bir etkisi yoktur ama seninle yaşayan birinin bu tarz bir konuda seni savunması kadar doğal bir durum da yoktur bu gibi basit durumlardan bahsediyorum.
- 1 yıl
Hah harika örnek oldu.. Partnerim kaba insan lafına böyle cevap verdiğinde.. Bende karşı tarafa yo haklı sqnq kabayım desem ne hisseder acaba.. Partnerim beni tanıyorsa kabalık yaptığımda bunu isteyerek ve bilinçli yaptığımı bilir.. Kısaca konu ufak ya da büyük partnerimin beni korumasına ya da onaylamasına ihtiyaç duymam muhtemelen ilk günler bunu yapınca çok taca çıkar.. Çünkü yaptığım adım ve eylemler planlidir.. :))
- 1 yıl
Daha önce de dediğim gibi bence çok bencil bir yaklaşım bu. Eşin senin hayatında süs olarak yok sadece o an seni öyle görmediğini aslında kendi penceresinden anlatıyor, amacı senin adına konuşmak değil, herkes gibi o da fikrini belirtiyor. Sen eğer orada eşinin bu tavrına kızıp böyle bir tepki verirsen senin yaptığın kötülük olur.
- 1 yıl
Bencilce ya da sus olmakla alakalı bir şey yok ki bu durumda. Beni tanıyan biri bu duruma alışır ve konfor alanı edinir.. Kaldı ki hayatıma aldığım insqnlara verdiğim önem ve yaklaşım cesidm belli.. Bu konu çok basit bei tanıdıkça benim adıma konuşmayacağını zaten bilir basitçe olqn bir şeyde bizim adımıza fikir belirtir qmq bele qlakali belirez bir yerden sonra cu 'u altında bqskq bir şey Yatacqgini düşünür.. Eşimin tavrına dq kızmam ayricq orada kendi taca çıkıyor çünkü yaptığım bir hqmleye cevap geliyor ve ben zaten karşımdakini kırmak ocon sözümü hazırlamışım eşim qrqyq gidiyor hqyir kabayım sqnq deme şansım gidiyor :)... Uc ya da saçma gorunszde uzun vadede çok dqhq iyi sonuçlar veriyor..
- 1 yıl
Biz olmayı bu kadar kabullenmiş birinin benim adıma konuşamaz demesi anormal bence. Biz olmayı kabullenmişsen senin adına konuşması seni çok da rahatsız etmez. Önemli olan senin adına boş boş konuşmaması 😂😂😂
- 1 yıl
İşte bak güzel bir noktaya değindin bu tecrubelenmis bir durum.. Bir plana yadq eyleme hazırlık yaparken kendince çıkarımlar yaparak araya girmesi işi bozuyor.. Ben karzkteri olarak çok netimdir.. Anlatırım herseyide soruldumu.. Ama bazen öyle anlarda boş hamleler geliyor ki.. Beni taca atıyor.. O yüzden ilişki başında söylüyorum benim adıma konuşma.. Bizim adımıza konuş hatta hiç sevmem ama emri vaki bile yap. Her turlu ozgurluk alanın vqr. 2 şey rica ederim benim adıma konuşma hiçbir zaman ve bir şey saklama iyi yadq kötü.. Bence bencil olmayan basit istekler :))
- 1 yıl
Verdiğimiz örnekte taca düşmüş olmuyorsun ki aksine eşinin senin kibarlığını savunması "evet eşim haklı ben sadece sana kabayım" deme hakkını doğuruyor sana mesela 🤷🏻♀️ yani yaptığı şey taca düşürmek değil asist açmak aslında. Seni tanıyan eşin seni taca düşürmez sana asist açar ve böylece çok daha keyifli bir gol olur 🙃
- 1 yıl
Hqhqjaevet keşke herkes senin gibi düşünse.. Ben kqc açıklama yaptım kqc trip yedim kaç açıkla yaptım bak şundan sebep vs diye.. Aslında oyun arkadaşı buldum ama başka sebeplerle bitti onlardq zalim dünya :))
- 1 yıl
Maalesef olabiliyor öyle durumlar umarım bundan sonra çıkar o zaman karşına öyle biri ve birlikte harika goller atarsınız 🌸😂
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Evet, bence erkekler de partnerleri tarafından korunup kollanmayı sever. Herkes, sevildiğini ve değer gördüğünü hissetmek ister. Erkekler, genelde güçlü olma beklentisiyle hareket etseler de, duygusal destek ve ilgi görmek de onlar için önemli. Bir ilişki, karşılıklı anlayış ve destekle daha sağlıklı ilerler, bu yüzden erkeklerin de korunma ve kollanma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
1 yılOnlarda insan minnoş minnoş onlarıda korumak lazım🤭
32 Yorumla- 1 yıl
Hahahah doğru diyorsun 😂😂
- 1 yıl
🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBüyüyememiş erkek sendromu yaşamıyorsa ihtiyac duymaz galiba bir kadın tarafından korunup kollanmaya 😃
11 Yorumla- 1 yıl
Bununla alakalı bir makale okumuştum ben, erkeklerin büyük bir çoğunluğu (oran hatırlamıyorum tam olarak ama %80-90 bandı gibiydi) ergenlik ve olgunluk arasındaki o noktada sıkışıp kalırmış zaten ama sahiplenilme duygusunu hissedip mutlu olmak çok da bu durumla alakalı değil gibi
Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Bence severlerdi. Sadece belli eden ve etmeyen olarak ayrılıyorlar gibi.🤔
12 Yorumla- 1 yıl
Düşününce anormal de değil zaten bence hatta çok normal
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ohoo koyup kollamak ne kelime sarıp sarmalayanlar bile var
13 Yorumla- 1 yıl
Zaten öyle de hocam bu erkeklerin hoşuna mı gider onu soruyorum 😅
1 yılBazıları arkadaşları tarafindanda korunup kollanıyor sen ne diyirsun 😄
12 Yorumla- 1 yıl
Genel olarak korunmayı seviyorlar diyorsun yani ahshd
- 1 yıl
Hepsi değil bazıları diyelim 😄
Gizli Üye(30-35)1 yılDışarıda bunu istemem ama evin içinde veya ruhsal olarak zaman zaman başımı omzuna koyabileceğim birini isterdim açıkçası
15 Yorumla- 1 yıl
Dışarıda da bunu bebek gibi değil de seni savunmak şeklinde yapsa hoşuna gider bence ve bu çok normal
Cevap sahibi1 yılYaa zorla bebek yapacaksa beni olurum yani sanırım psikolojim iyi değil:)) artık öyle bir noktadayım ki sahip çıkacak gücüm kalmamış biri bana sahip çıksın istiyorum
Cevap sahibi1 yılSanki biraz öyleyim
Hem sen evli miydin ya bilmiyordum- 1 yıl
Umarım bulursun öyle birini 🙃
Cevap sahibi1 yılPeki sence bu saçma mı? Evet biraz sıradanlığın dışında ama peki bir bayan böyle birini ister mi yani kendi yönetebileceği, bıraktığı gibi bulabileceği bir erkeği?
gizliden gizliye korunmayi, acikca merak edilmeyi seviyolar bence maalesef erkeklerin de duygulari var
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılErkekler korurlar dağ gibi arkasında dururum eğer değecek kişiyse savaşı herşeyi göze alırım düşsemde kalkmasını bilirim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sevenler insan değil mi bu erkekler yaw :D ama bu aşırı sahiplenme, aşırı kıskanma gibi olmaması lazım yoksa sonunda kaçarız :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yılHerkesin korunmaya ihtiyacı vardır sadece erkeklerin düşmeye hakkı yoktur çünkü ülkemizdeki yetiştiriliş tarzı öyle
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Koruma şu şekil fiziki değilde , sözlü koruma olabilir. savunma daha doğrusu ikisi farklı şeyler olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. kadınlara karşı korunmak isterdim ama gel gelelim kadınlar rahatsız etmediği gibi partner falanda yok😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabii ki korunmaya ihtiyacım yok ama severiz hsjjdjdjd
12 Yorumla- 1 yıl
İhtiyaçtan değil de o ilgiyi sever insan bence çok normaldir 😂
Cevap sahibi1 yılEvet o yüzden destekleyin beni hsjsjdj
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sanırım erkekler bunu severler çünkü karşılık beklerler genelde 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDışarıda koruyup kollayamam evin içinde de dişi panter gibi olurum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDestek ve değer görmek herhalde onlar için duygusal bir kullanmak sayılabilir sever
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin kollanacak korunacak nesi varmış 🤣 kadınlar kollasın kendini
10 Yorumla
1 yılSeven kadin yapar erkeklerinde hosuna gider. Sevmem diyen erkeklerin alayı bos yapiyor. Onlar icin kavga eden kizlar olunca övüne övüne anlatırlar.
11 Yorumla- 1 yıl
Ben de buna katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Severler tabiki ama aşırısı kıskançlık ve tacize girebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılYani neden olmasın ki, erkek olmadığım için bilemiyorun pek ahshd. Ama onlar genelde iç güdüsel olarak korumacı oluyorlar, pek korunmaya ihtiyaç duyacaklarını sanmam mental olarak.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Severler ya bence
21 Yorumla- 1 yıl
🥰
Ben bu konularda suri beybi😂
11 Yorumla- 1 yıl
Ben son zamanda o kadar çok gördüm ki kız arkadaşı tarafından korununca bebek gibi olan erkekleri merak uyandırdı bende de 😅
Gizli Üye(25-29)1 yılSeverler yerine göre. Herkes ister savulmayı birisinin olması
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlisin sen ne flörtü
16 Yorumla- 1 yıl
Evlendik diye flört de mi edemiyoruz ya üzdü
Cevap sahibi1 yılHayal kuruyorsun sadece
- 1 yıl
Ahahahahah dalga geçiyoruz şurada akakasız cevabınla bir dur
Cevap sahibi1 yılHahah kiminle dakga geçiyorsunuz
- 1 yıl
Seninle
Cevap sahibi1 yılKırıldım
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevmeyen kişi yoktur.
10 YorumlaKral hayırdır öyle bir dünya mı var 🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ee tabiki azıcık ruh hastası olmak iyidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılE tabii ilgi sever herkes
10 Yorumla
1 yılOnlar daha çok korkutmak ister sanırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Saçma takıntılarım yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Severler isterler😅
22 Yorumla- 1 yıl
Ama göstermemeye de çalışıyorlar gibi
- 1 yıl
Severiz severiz :)
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Evet severiz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Aşırısı rahatsız eder tatlıca yapılmalı
10 YorumlaKimi sever kimi umursamaz
10 Yorumla
1 yılSevmes
10 Yorumla
1 yılSeveriz ama aşırı olmasın
10 Yorumla
1 yılPrensesim severdi ama dozunda olacakmış
10 Yorumla
1 yılKoruyup kollayan taraf ben olurum
10 Yorumla
1 yılHayır erkek olan benim, ben korumayi severim
10 Yorumla
1 yılHerkes ister bunu
10 Yorumla
1 yılYani severim tabi ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. Tabi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılİsterler
10 Yorumla Hayır tam tersine kızlar seve r
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Sever
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
1 yılPrenses miyiz ya biz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
1 yılnasıl yani
00 Yorumla Erkek gay o zaman
00 YorumlaSeverler
20 Yorumla
1 yılEvetttt
10 Yorumla
1 yılSevmezler
10 Yorumla
1 yılseverim
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!