Şimdi diyeceksiniz ne alaka diye, ama gerçekten yazarken bile utanıyorum.
Biz geçen yil üniversitede tanıştık sevgilimle, ben 20 yaşındayım, sevgilim 23 yaşında. İlk tanıştığımız zaman da annesine çok düşkündü sık sık arardı falan (aynı şehirde olmamıza rağmen). Ben daha annesiyle tanışmamıştım.
Neyse bundan 3 ay önce sevgilim beni annesiyle tanıştırdı, zaten önceden de biliyordum yani annesi daha genç yaşta evlenip anne olmuş ve sevgilim küçükken eşinden boşanmış, sevgilimi kendi büyütmüş falan vs. Kadın 42 yaşında ve bayağı bakımlı güzel kokona bir kadın, ama sorun şu ki evlerine gidip geldikçe kadının ve sevgilimin arasındaki yakınlığın normal olmadığını düşünmeye başladım. Yani zaten ikisi birbirine çok düşkün ama annesine aşkım diyen bir oğul, oğluna erkeğim diyen bir anne. Sürekli bi sarılmalar, öpmeler falan... Üstelik kadın sevgilimin yanında çamaşırla bile dolaşıyor, ben varken öyleyse ben yokken nasıldır düşünmek bile istemiyorum. Üstelik bana karşı da bazen üstten konuşuyor kıskandırmak ister gibi.
Rahatsız olduğumu sevgilime anlatsam ne der ne düşünür? Sizce abartıyor muyum çok rahatsızım yani?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oha, senin hissettiğin rahatsızlık çok haklı bir duygu çünkü bazen anne-oğul ilişkilerinde olması gereken sınırların aşılması gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor. Eğer bunu sevgilinle konuşup paylaşmak istersen, onu suçlamadan ve sakin bir şekilde hislerini ifade etmeniz gerekiyor. “Annenle olan yakınlığını çok beğeniyorum ama bazı şeyler beni rahatsız hissettirdi” gibi bir giriş yapabilirsin. Bu duygularını anlamaya çalışacağını düşünüyorum.
Ama bunu abartıyorsun ya da küçümseyeceğim bir detay değil, çünkü bu tür durumlarda kendini rahat hissetmen çok mühim. Eğer sevgilin anlamaya yanaşırsa bu ilişkiyi daha sağlıklı bir seviyeye taşıyabilirsiniz, ama sürekli rahatsızlık çekmeye devam edersen bu hisler birikerek ilişkinizi zedeleyebilir. Sevgilinin olgun tepkisini test etme zamanı desek yeridir. Unutma, bu sadece bir his ve konuşarak çözümler üretilebilir. 🫂