Evli birine aşıkken; normal sevdiğin, seni seven, değer veren biriyle evlenmek mi yoksa yalnız kalmak mı?

Durum şu; 3 bucuk yıldır ilk görüşte aşık olduğum evli bi bey var. Uzunca bi süre bu duyguyu bitirmeye çalıştım içimde uzak durmaya çalıştım ama aynı iş ortamında olduğumuz için mümkün değildi. Yine de itiraf etmedim hep kendimi hırpaladım yanlış bişey yapmamak için ama canımı istese veririm öyle bi aşk bitmedi sonra o da öğrendi ve o da boş değil gibi aramızda felaket bi çekim var her seferinde bitirmeye çalıştığımız ama bi şekilde yapamadığımız. Biri daha var o da beni seviyo ve herşeyi yaptı benim için ben ilklerde geri durdum bişey hissetmiyorum vs diye ama o hiç vazgecmedi. Benimle evlenmek istiyo ben de hem onu unutmak için hem de beni sevip değer verdiği için bi şans verdim bize şimdi sevgiliyiz ama içimden ona dokunmak sarılmak gelmiyo diğerine ise akıyorum öyle boktan bi durum ki ne yapcam bilmiyorum sizce yanlışta olsa ait hissettiğim aşık olduğum adam mı? Beni sevip el üstünde tutan diğer kişi mi ( hak etmiyorum bunu) yoksa yalnız kalmak mı? Ve kimseye ona olduğum gibi aşık olamıcamı ve kimsenin de beni diğeri kadar çok sevemiceni düşünüyorum biri üstüme benzin döksün :(

Evli birine aşıkken; normal sevdiğin, seni seven, değer veren biriyle evlenmek mi yoksa yalnız kalmak mı?