Kocam yemek yapıyor, sevgilim bulaşıkları yıkıyor… Hangisini atsam diğerine daha fazla yük binecek, adalet önemli sonuçta..

Kocam yemek yapıyor, sevgilim bulaşıkları yıkıyor… Hangisini atsam diğerine daha fazla yük binecek, adalet önemli sonuçta..

Cevap
21Cevap
evet sevgilini evden atabilirsin sdfsdf
Kız sevgiline ayrı ev aç dedim ama dinlemedin ki 😅😅
Ergenlerin bu şekilde dikkat çekme çabalarını belki anlayabiliriz ama
Senin yaşında bu durum neyle açıklanabilir bilemiyorum
Ne var benim yaşımda aşk olsun
28 yaş
Sonuçta artık olgun bir kadınsın değil mi?
Yani en azından öyle olman gerekiyordu.
Ruhum 18 maalesef
18 yaşında da genç kızlar ilgi çekmek için iki sevgiliyle aynı an da çıkmıyorlar.
Yav amca 20 sene sonra ölecen gitcen Allah yine geçinden versin ama çok fazla kasmaya gerek var mı sence de? Anı yaşa korkma gülmekten, gül geç
Biz de cenaze evinde yas tutar gibi oturmuyoruz zaten merak etme ufaklık. Her insan gülüp eğlenir.
Ama senin gibi absürtçe değil.
Bence tam da öyle yapıyorsun, insanların eğlenme biçimleri seni rahatsız etmemeli.. iyi geceler dilerim 😄
Kimlik yaşı büyük ama beyin olarak geride kalan çok kadın var maalesef 🤣
Bir de bu yetmezmiş gibi benim pek çok yorumumu sildirdi.
Madem eleştiriye bile tahammül edemiyorsun, ne diye iki kovayla yaşıyorum... diye espriler yapıyorsun
Espri, skeç, netflix vs derken sıradanlaşmaya başladı. Kendi elleriyle kendilerini uçuruma sürükleyen nesil türedi! Vatan, toprak, ülke bayrak ne? Diye sorsak cevap veremeyecekler
Bu sorunu takdirmi edelim? Yoksa içinde mizah mi arıyalım? İroni yapmaya çalışmış desek argümanlar yetersiz. Tema nedir? Sanırım kadın. Anlıyoruz evet …
Abovvv bu kadar temizlik işte sonu bu deterjanlar kafa yaptı ahh yavrum bi taneyi zor idare ediyoruz bu ne yaman çelişki nasıl oluyor o işler haberlerde görmeyek seni dikkat 😂😂😂😂😂
Ahh bu uyumu ve dengeyi kurmak çok zor. Neyse ki ben başardım. Şimdi ben ve kocalarım musmutlu yaşayıp gidiyoruz 🌸💅🏻
Harikasın 🫶🏻
bence iki tane daha yardımcı şart eve dönüşümlü yapsınlar işleri hep aynı kişilere yüklenmek olmaz
Kısmet yola çıktımı kardeşim baödattan gelir aşko
Sevgilini at. Bulaşık makinesi de alırsan çok sorun olmaz 🤣
Hem kocan var hemde sevgilin bu soru gerçekçi gelmedi 🫤🫤
Bence bir üçüncüye yani f*kbuddye ihtiyaç var. Hem senin üzerindeki yükde ortadan kalkar. Aday yoksa 3. Olabilirim 🤫😃
Bence bir arkadaş daha ekle aralarına hangisinin gideceğine o karar versin. Neyse dediğimi ciddiye falan alırlar şimdi.
Sen birini kovmassan yakinda ikisi seni kovar 😀😀😀😀
Bence bi tane de flörtün olsun 😂
Kız ben bunu nasıl düşünemedim
Yerine ben düşündüm :)
Kocayı yolla baba evine
Bu gerçek değildir inşallah
Bu nasıl soru daa ne yazacağımı şaşırdım 😂😂
Karakterine uygun bi soru
Bence ikisinide atma, düzen bozulmasın
İkisini de at yenisini bul
Bu yazdığın gercek mi ya 🤣
Analar ne yiğitler doğurmuş vay be
Sana daha çok yükbiner😂😂
At gitsin ikisini de evden ayoll
Hangisine kıyayım bilemedim
Kocana kıyyy ne çirkin adam sjskksks
Hhahhahahaha
At yalanı seveyim inananı.
Yav şaka yapıyorum zaten 😞
Bir de üzgün emoji koymuş ya bak yerim seni he
😄❤️
O nedir ya 🙄😳
İkisinide at gitsin
O ne ya🧐
Sen kendini çöpe at
Çok iyimis laa 😁
Yılın trolü
Ha? ..
Çok mantıklı 😂
Mantıklı
Neeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sorunun biraz uydurma olduğunu düşünüyorum ama hayal gücün beni etkiledi doğrusu! 😊 Kimin evde kalacağıyla değil, kendini daha mutlu ve huzurlu hissedeceğin yolu seçmekle ilgilenmelisin. Sorun bulaşık ya da yemek yapmak değil, net bir şekilde doğru kararı verebilmek.
Biraz daha derin nefes al ve iç sesini dinle; kimin yanında gerçek bir sevgi, güven ve mutluluk var? ✨ Böyle bir durumda her iki taraf için de adaletli olmak da önemli tabii. Hem kalbini hem mantığını dinlemeye çalış derim!
Masum