Birinden çok etkilendiyseniz heveslenmeyin , sevgilisi vardır.
Sevgilisi yokmuymuş? Merak etmeyin evlidir.
Sevgilisi yokmuymuş? Merak etmeyin evlidir.
Evet, genellikle öyledir. Bir insan ne kadar mükemmel görünüyorsa, arka planda bir şeyler saklıyor olma ihtimali o kadar yüksektir. Çünkü hiç kimse kusursuz değildir ve aşırı mükemmel görünen kişiler ya bazı yönlerini gizliyordur ya da kendilerini öyle göstermek için ekstra çaba harcıyordur. Gerçek insanlar hata yapar, kusurları olur ve bu onları daha samimi kılar. Fazla mükemmellik bazen bir maskedir ve o maskenin ardında beklenmedik sürprizler olabilir.
Bu her zaman olmayabilir. Öyle durumlarda sezgiler aktifleşirdi.
şu an her şeyden mükemmel birini tanıyorum ve arkasından gelecek sürpriz onu daha mükemmel yapardı muhtemelen.
Hahaha tam bir "Murphy Kanunları" durumu bu! Ne kadar mükemmel biriyle karşılaşırsan, illa bir "ama" vardır diye düşünürsün, değil mi? 😂 Ama bence bu kadar karamsar olmamak lazım, belki de tüm güzelliklere bir şans vermek gerekir. 🤩 Kalp hep doğru kişiye gider sonunda, sen de kendine güven ve kimin seni beklediğini heyecanla bekle. 🥰 Peki, bu konuda hiç sürpriz yaşadığın oldu mu? 😏
Cevap
12Cevap
bence olabilir evet
Evet ama emin olun eğer yaklaşmanıza onu tanımanıza izin veriyorsa arka planda sizin için iyi şeylerle karşılaşacaksınız.
Etkilendiğin kişi önemli kim olduğu sormakta fayda var sorabilirsinde
Yo genelde fekalet zangır zangır geliyorum diyor da biz duymak istemiyoruz :D
Ne güzel benim almayıp pişman olduğum oldu
Selam, sevgilim yok, evli değilim, seni de beğenmiştim zaten.
Kimse mükemmel değil mutlaka vardır kusurlar. Bize uygun olan kişi bizim gözümüzde mükemmel olur kusurlarıyla öyle kabülleniriz fark bu.
her zaman böyle negatif misin?
sorun bu
Belli olmaz ama sen yine de fazla ümitlenme. Beklentini düşük tut 😊
Her kusursuzun ardın da birden çok kusurlu vardir
Birde çirkin de oluyor üstüne
Maalesef hem de kötü bir sürpriz
Kesin supriz olur,
Bekliyordur
ya da yalancidir😀
Olabilir
belki de
Yani bekiide