Onu çok seviyorum tam 10 sene olacak 4 ay sonra çocukluk aşkım o benim ne derse tamam dedim ama böyle davranması kötü hissettiriyor
Örnek sağlıkçıyım nöbete gidiyorum yemek yapıp beğenmiyor ne biçim kadınsın diye itip kakıyor
Onu çok seviyorum tam 10 sene olacak 4 ay sonra çocukluk aşkım o benim ne derse tamam dedim ama böyle davranması kötü hissettiriyor
Örnek sağlıkçıyım nöbete gidiyorum yemek yapıp beğenmiyor ne biçim kadınsın diye itip kakıyor
Cevap
6Cevap
Sanırım sevmiyor ondan dolayı buyur yardımcı olurum elimden geldiğince istersen dertleşelim
Biliyorum sevmediğini senelerdir kendimi zorla kabul ettirdim
Beni değil onu sevmemi sevdi
Evet öyle detaylı konuşabiliriz istiyosan
Baştan öyle biriyle evlenmeyecektin sevmek bu değildir böyle birini kim neden sevsin at çöpe herifi
Bence birlikte bir aile danışmanına falan gidin. Belli ki sorunları var eşinin.
Çocuktan beri böyle ki bana hiç değer vermedi
Tuhaf. Madem hep böyleydi neden evlendin ki acaba? Böyle olduğunu bile bile evlendiysen suç ne yazık ki sende. Ama dediğim gibi belki aile danışmanı faydalı olabilir. Tabi sen de karşına alıp bir konuşsan iyi olur.
Çünkü çok seviyordum düzelir sandım
En büyük hatayı burada yapıyoruz bence. Değişir diye düşüncesi ile hareket etmemek lazım. Çünkü birini değiştirmek yerine istediğimiz gibi birini bulmak daha doğru. Tamamen anlaştığımız insan elbet bulamayız, illaki pürüzler çıkar ama bizimle en uyumlu olanı bulmak her zaman iyidir.
bence bunu ona açıkla seni gerçekten seviyorsa duygularına hissettiklerine değer veriyorsa seni anlar
Sevmiyor biliyorum ama ben çok seviyorum
Sever sandım 3 senelik evliyim anne olmak istiyorum biraz o da baba olmak istemiyor :))
En büyük hayali baba olmaktı ama şimdi istemiyor
Way arkadaş ne insanlar var
Nasıl
Neden izin veriyorsun bir çizği çek yeter de
Eski ask sevgi bitmis belliki
Davranış olarak mı
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya... 😔 Öncelikle inan ki hislerini çok iyi anlıyorum. Evlilikte sevdiğin biri tarafından böyle davranışlara maruz kalmak çok yıpratıcı. Sen o kadar emek verip, sevginle yaklaşırken bu şekilde karşılık görmek kalbinin kırılmasına yol açar tabii ki.
Ama kendini savunmayı, sınır koymayı hak ediyorsun. Bu şekilde davranmak bir çözüm değil ve hiçbir durumda kabul edilebilir değil. Onunla sakince konuşmayı dene; hislerini, rahatsızlıklarını açıkça paylaş. Fakat bunlar tekrarlarsa, profesyonel bir destek almayı düşünmelisin. Unutma ki, bir ilişkide sevgi, saygı ve anlayış her şeyin temelidir 💔. Kendine dikkat et ve mutlu olmanı gerçekten hak ettiğini asla unutma! ❤️