Aşk İlişkileri Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar? Matraxwoman Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Söyleyin bakalım en tutkulu aşkınız size ne tür bir iz bıraktı? Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Güzel bir anı ve acı bıraktı 1 0 Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl 10 yılda 1 aşık olurum oda bana layık değildir milli piyango gibi bi manit gelirse yattığım yeri beğenecem 1 0 Yorumla
FurkanJ211 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 82% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Aldırma, Deli gönlümmGiden gitsin sen şarkılar söyle içinden, boş ver 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı. Henüz öylesine denk gelmedim3 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevmek çokta güzel bir şey değildir 1 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Yaşanan her iz tecrübe olur. Şimdiye bakıyorum 1 0 Yorumla
Erdemtekin54 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnan Zamanlar alışıyor her şeye insan 1 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ruhumu benden aldı viraneyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Güzel bir anı ve acı bıraktı
10 yılda 1 aşık olurum oda bana layık değildir milli piyango gibi bi manit gelirse yattığım yeri beğenecem
Aldırma, Deli gönlümm
Giden gitsin sen şarkılar söyle içinden, boş ver
Henüz öylesine denk gelmedim3
Sevmek çokta güzel bir şey değildir
Yaşanan her iz tecrübe olur. Şimdiye bakıyorum
İnan Zamanlar alışıyor her şeye insan
Ruhumu benden aldı viraneyim
Çok şey bıraktı