Bi erkegin benden hoslandigini nasil anlarim?

dershanede bi cocuk var deneme sinavinda yanyana oturdugumuzda tanismistik denemeden once tanismisligimiz vardi ama cok kucuk bi merhaba merhabaliktikti sonradan yakinlastik hoslanmaya basladim ama o ne hissediyor anlayamiyorum bana karsi cok cana yakin davraniyor yanima gelicek mi acaba diye merak edip arkadaşlarla sigara icilen toplu alandan bi kac adim uzaklasiyorum ve hep gelip benimle konusuyor bank gibi bi sey var oraya oturdugumuzda hep donup donup bakip guluyor ya da basimda dikelip goz kirpip gidiyor bana bi seylere odaklanmak istedigini soyledi ne oldugunu sorunca uayatinin boka sardigini birini sevmek istedigini soyledi ama 3 yila yakin bitmis bi iliskisi oldugunu anlatti bunu anlatinca hala o kizi seviyor mu diye yokladim ama sevmiyor gibi geldi bana on dort subatta ufaktan adim aticaktim ama o gun benle hic konusmadi yanima gelmedi sonraki gun bana yine gulumseyip goz kirpti ama ben kafami cevirdim cunku cok heyecanli ve hevesli gitmistim on dordunde sonra o merdivenden inerken bende cikiyordum kafama dokunup gulumsedi ama ben suratina bile bakamadim benim icin cok onemli biri eger beni gercekten arkadas olarak goruyorsa ne yaparim bilmiyorum geri donusu olmaz acaba benden hoslaniyor mu yoksa gercekten arkadas olarak gordugu icin mi boyle davraniuor anlayamiyorum

Bi erkegin benden hoslandigini nasil anlarim?