Ne yapamaya çalışıyo?

5 yıllık ilişkimiz vardı nişanlıydık 1 yıl nişanlı geçirdik 4 ay sonra evlenicektik nişanlılığım berbat geçti sürekli onun affedilmicek hatalar yapması ve benim her seferinde düzelir bişey olmaz sabretmekle affetmekle geçti yaptıklarıda gün ve gün arttı ve aileme hiç bişey söylemedim bunları yaşarken kafayı yemek üzereydim artık hep suyuna gittim tamam dedim en son kavga ettik ayrıldık ayrılırken yine aileme hakaretler bana küfürler ederek ayrıldı beni suçladı bişey yapmadığım halde gittim yine aradım yapma bak böylr olmasın onca şey yaptın bana bişey demedim bitirmedim yanında oldum bu şekilde bitmesin dedim hayır bitti artık mutlu olamayız soğdum dedi ne yaptımda soğmuş onuda anlamadım doğrusu gönlü rahatmış elinden geleni yapmış bu şekşlde dedi ve bi anda kestirip attı 5 yılı ben onca hatasına rağmen yapamadım ayrılmadım kendimi bırakıp ona destek oldum hep ama o bi anda bitirip gitti ve istediğin zaman arayabilirsin sesimi duymak istersen dedi 3 haftq oldu ayrılalı geçen gğn aradım seviyorum ama eskisi kadar bağlı değilim dedi eşyalarımı naptın diye sordu hayatına birini aldınmı diye sordu kafamda bitirdim dedi ve yine bana arayabilirsin istediğin zaman dedi annen baban nasıl diye sordu ayrılırken hakaret ediyo bide hala ailemi soruyo ne yapmaya çalışıyo gerçekten anlamıyorum

Güncellemeler
1 yıl
Görüşlerinizi alabilirmiyim
Ne yapamaya çalışıyo?