5 yıllık ilişkimiz vardı nişanlıydık 1 yıl nişanlı geçirdik 4 ay sonra evlenicektik nişanlılığım berbat geçti sürekli onun affedilmicek hatalar yapması ve benim her seferinde düzelir bişey olmaz sabretmekle affetmekle geçti yaptıklarıda gün ve gün arttı ve aileme hiç bişey söylemedim bunları yaşarken kafayı yemek üzereydim artık hep suyuna gittim tamam dedim en son kavga ettik ayrıldık ayrılırken yine aileme hakaretler bana küfürler ederek ayrıldı beni suçladı bişey yapmadığım halde gittim yine aradım yapma bak böylr olmasın onca şey yaptın bana bişey demedim bitirmedim yanında oldum bu şekilde bitmesin dedim hayır bitti artık mutlu olamayız soğdum dedi ne yaptımda soğmuş onuda anlamadım doğrusu gönlü rahatmış elinden geleni yapmış bu şekşlde dedi ve bi anda kestirip attı 5 yılı ben onca hatasına rağmen yapamadım ayrılmadım kendimi bırakıp ona destek oldum hep ama o bi anda bitirip gitti ve istediğin zaman arayabilirsin sesimi duymak istersen dedi 3 haftq oldu ayrılalı geçen gğn aradım seviyorum ama eskisi kadar bağlı değilim dedi eşyalarımı naptın diye sordu hayatına birini aldınmı diye sordu kafamda bitirdim dedi ve yine bana arayabilirsin istediğin zaman dedi annen baban nasıl diye sordu ayrılırken hakaret ediyo bide hala ailemi soruyo ne yapmaya çalışıyo gerçekten anlamıyorum
Ne yapamaya çalışıyo?
Güncellemeler
1 yıl
Görüşlerinizi alabilirmiyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızım seni terk eden adamı hâlâ niye arıyosun? Zaten her hatasını affederek hata yapmışsın hâlâ akıllanıp ders çıkarmak yerine hata yapmaya devam ediyorsun. Sadaka verir gibi sana acıdığından sesimi duymak istersen ara diyo sen de bi ümit arıyosun. Sanıyosun ki adam o hataları bilinçsizce yaptı. Sen terk et de vicdan azabı çekmesin, aileler onu suçlamasın diye yaptı onları ama sen hepsini affettin. Baktı senin gideceğin yok son çare her şeyi göze alıp terk etmiş işte. Daha ne arıyosun?
Bişey aradığım yok ve ümitlenmiyorumda herşeyi diyipte hala böyle hareketler yapması çok saçma
Ve evet hatalarını affederek büyük hata yaptım
Saçma olan seni terk eden adamı arayabilirsin diyo diye araman ve burada kendi duruşunu sorgulayacağın yerde hâlâ adamın yaptıklarını sorgulaman
Uf bilmiyorum kolay bişey değil benim için bütün emeklerim hayallerim gitti ne yapacağımı bilmiyorum
Kızım sen elinden geleni yapmışsın zaten her hatasını affetmişsin durmuş mu? Yok bak terk etti yine. Daha yapacak ne var dilenci gibi arayıp duruyosun adamı gururunu iki paralık ediyosun. Kurtarılacak bişey olsa 5 yıl az mı kurtarılırdı adam kafaya koymuş demek ki işte istemiyor boşuna küçük düşürme kendini. Terk eden adamı ne arıyosun hiç mi ailen seni seven bi dostun uyarmıyor seni yapma diye.
Allah görüyo biliyo kalbimi gerçekten çok uğraştım ama değmicek bi adam içinmiş allahın adaletide şaşmaz kimse yaşattığını yaşamadanda ölmez Allaha havale ettim
Bence de Allah’a bırak geç bir daha da arama sorma
Adam niyetini apaçık söylemiş. Seviyormuş ama bağlı değilmiş. Seven insanın sevdiğine bağlılık duymaması mümkün mü? Çıkış kapısını gösterin kendisine. Kafanızın karışacağı bir durum yok. Yoksa olan size olur.
Bu yaptığı saçmalıklar ne o zman hala beni arayabilirsin diyo
Kendisinin kaybettiğini kabullenmiyor. Sizi de yan cebinde yedekte tutmaya caĺışıyor tabiri caizse.
şu an benim kaybettiğimi ve suçun tamamen bende olduğunu düşünüyor asla kendi yaptığı şeyleri görmüyo elimden geleni yaptım diyerek vicdanını rahatlatıyo :)
Ne güzel işte durumun farkindasınız. Her yerden engelleyin. Her yerden girişleri kapatın. Ve hayatınizdan çikarın.
Umarım bana yaşattıklsrını yaşar Allaha havale ediyorum
Herkes er ya da geç hak ettiğini bulur...
Siz anlasamazsiniz hep tartisirsiniz
Onca dediklerimden bunumu çıkardın
Soylicek bı sürü şey varda özet bunu söyledim 🤪😁
O sürekli sorun çıkartıyodu zaten ben çıkarmıypdum tam tersi hep orta yolu ben buldum haklı olduğum halde