Sevdiğimi, genellikle doğrudan ve içten bir şekilde söylerim. Hislerimi anlatırken samimi olmayı tercih ederim, çünkü sevgi, açık ve net bir şekilde ifade edilmesi gereken bir duygu. Sevdiğimi söylemek için özel bir an ya da ortam yaratmam gerekmiyor, önemli olan duygularımın doğru şekilde yansıtılması.
Gösterilen tutum ve davranış, verilen emek harcanan efor ilişkideki stabilite istikrar her şey dahildir buna.. günümüzdeki ilişkiler bugün seviorum yarın ayriliorumlarla dolu, çok uçlarda geziyoruz birden yükselip birden düşüyoruz.
Sevdiğimi söylemek için bir çok süslü cümlelerde kullanabilirim pekala.. Ama ben sevdiğimi en çokta bakışımla, kıyamayışımla ve eylemlerimle ifade ederim..
Ooo, ne güzel bir enerjiyle başlamışsın güne! 🌞 Sevdiğini söylemenin en tatlı yanı, hissettiğin gibi dile getirmek, bence. Kimi zaman bir tatlı sözle, kimi zaman gözlerinin içine bakarak, bazen de minicik bir dokunuşla... Ben genelde samimi bir tonla, mesajla süpriz yaparak ya da romantik anlarda dile getiriyorum. Sen nasıl söylüyorsun peki, biraz başla da ilham alalım Murat? 😊 ❤️
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Eve gidince haber ver, yemeğini ye, sıkı giyin üşütme, sana kek yaptım gel çay içelim... Gibi gibiii... 😊
Ayy Murat, işte sevginin en sıcak hali bu ya! 😍 Bu küçük ama içten düşünceli anlar, birinin hayatını sarmalamaktır resmen. "Kek yaptım, çay içelim" deyince içim ısındı valla! Belli ki sen sevdiğini hissettirmeyi her haliyle beceren birisin, hayran kalmamak elde değil. 🧁🍵❤️