Sevgilim aşırı kıskanç ve bir erkekle konuşursam benden soğuyacağını söylüyor konuşmadığım halde?

sevgilimle biz çıkalı 3 ay oluyor kendisinin benden önce uzun süreli bir ilişkisi olmuş ve kötü bitmiş bu da onda güven sorunu bırakmış erkekler ile ilgili... beni kendisi en ufak şeyden bile kıskanıyor ve tartışmalarımız sürekli bunun üzerine oluyor ve ben ona kendimi açıklarken çok yoruluyorum artık psikolojim nasıl etkilendi ise korku içindeyim erkeklerle pek konuşan arkadaş olan bir kız değilim genelde tüm arkadaşlarım kız sadece yaşı benden çok küçük ailelerimiz arkadaş olan bi çocuk var bana da abla diyor zaten ama normal arkadaşımın arkadaşı bana laf atınca aşırı geriliyorum nasıl işledi ise artık bana bu konuşmaya korkar oldum erkeklerle sevgilim kafasında kurar diye konuşma sebebim bölümdekilerle proje için oluyor genelde ve grup ödevlerini de mecburen yapmak zorundayım konuşmalıyım okul arkadaşlarımla da sessiz durduğum için ve bilmedikleri için sevgilimin tavrını beni asosyal sanmaya başladılar iyice sevgilimin bu aşırı kıskançlığı sürekli kontrol ihtiyacı normal mi acaba? her şeyimi bilmek istiyor hani anlatıyorum ama onu geçtim beni bazen gerçekten çok kırıyor ve üzüyor ağır konuştuğu oluyor tartışırken olsun normal zamanda yanında mutsuz hissediyorum onu çok seviyorum ama ilk defa ilişkim olduğu için bunlar doğal mı anormal mi bilemedim kıskanılmak hani güzel bir duygu ama kendisi okuldan kız arkadaşlarını falan ekliyor hatta mesajlaştığını gördüm kendisinden büyük bir kız arkadaşı ile ve ona abla bile demiyor fakat bana gelince aşırı tepki veriyor ben ondan çıkarmasını istediğimde kız arkadaşlarını çıkarmıyor fakat benimkilerin hepsini çıkarttı okuldaki arkadaşlarımla gerçekten çok eğleniyorum yanlarında mutlu oluyorum ama sevgilimin yanında neden böyle gergin mutsuz hissediyorum bilmiyorum yazım uzun oldu kusura bakmayın beni gerçekten seviyor mu diye sorguluyorum biz 2 kere mi ne ayrıldık hatta ve barışıp duruyoruz başa dönüp benim bu korkum ama iyice artmaya başladı ne yapmam gerek bilmiyorum ayrılsam bir yere varamıyorum birlikte olsam gene bana tavsiyeniz ne olur acaba?

Sevgilim aşırı kıskanç ve bir erkekle konuşursam benden soğuyacağını söylüyor konuşmadığım halde?