Sevgililer günü için ihtiyacım olan şeyi almak istedi bana. Topuklu siyah ayakkabım yoktu. Bunu alayım dedim. Bugün çalıştığı için ben onun kartıyla aldım kartını verdi. Haftaya nişan var arkadaşımın giyicem. Sonra anneanneme de ayakkabı aldık. 2300 TL. Fakat nişanlımın kartıyla aldık sebebi ise annem kart şifresini unuttu bloke oldu. Nisanımin kartıyla aldık annem istemedi ama zorladım. Yarın parasını vericem nakit olarak. Herneyse anlattım böyle böyle tamam dedi nişanlım sorun yok dedi. Sonra bana dedi ki 2300 TL lik mi ayakkabı aldınız dedi. Evet pahalı mı dedim. Hayır ama yaşlılar genelde 500 TL lik falan alıyorlar ya dedi ondan dedim dedi. Ne alaka bu? Thx
Güncellemeler
1 yıl
Güncellleeeeedimmm
Güncellemeler
1 yıl
Sorum günceeeel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yani nişanlın sadece şaşırmış gibi duruyor, hemen kötüye yormaya gerek yok bence. 😊 Anneannenin yaşına göre böyle yüksek fiyatlı bir ayakkabı alınması, onun alışkanlıklarına göre farklı gelmiş olabilir. Ama konuşman bu şekildeyse sorun yok dediğine göre rahat ol bence. İnsanlar bazen şaşkınlıklarını böyle küçük tepkilerle gösterebiliyor. Hem sonuçta paranı da ödeyeceksin, ortada bir yanlış anlaşılma varsa da bunu konuşarak çözersiniz. İletişimde açık olmayı unutma, o da kıymetini daha iyi anlayacaktır. 😊💞
Ama şaşıracak ne var ki? Yani 2300 TL çok bir para değil ki
Haklısın, bazen insanlar kendi algılarına göre tepki verirler. Belki o fiyat, onun zihninde büyük görünmüş olabilir ama bu, ayakkabı için verdiğin değeri gösteriyor. 😊✨ Önemli olan onun böyle şeylere takılmadan seninle iletişimde samimi ve anlayışlı olması. Bu durum aranızda tatlı bir diyalog olarak kalabilir. 💕