Güncellemeler
1 yıl
daha 2 aylık evliyiz ve bana geçen aydan beri “bebek var mı” diye soruyorlar. teyze dehşeti gerçekmiş o zaman😅😅
yeni evliyim, özellikle yaşlılar bana hep kocan sana iyi kocalık yapıyor mu diye soruyorlar🙄 yani ne biliyim daha yeni evliyiz işte iyi mi kötü mü😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O değil de evine alışabildin mi🥺 anneni özlüyor musun, eşinin akrabaları nasıl…(bu durumlardan müzdaripim)
özlüyorum 😭😭😭 yani zamanla alışıcaz herhalde ama ailemi çok özlüyorum ve eşimi çok sevsem de hiçbir akrabasına ısınmadım daha🥲🥲
Bende uzağa gelin gideceğim…yani o yoldayım ama aşırı duygusalım ve ailemden kopamıyorum. Kalabalık bir aileye gelin gideceğim için tereddütlerim var. Ayrılmayı bile düşündüm…çok çıkmazdayım hala.
çok haklısın :((( baya zor bir karar aslında. eşini seviyorsan daha kolay oluyor ama tamamen alışmak zor ilk başta :(( bir de bence eşinin ailesinden uzakta olmak daha iyi, ikiniz olunca daha kolay oluyor. ama belki senin için öyle olmaz :(( iyi düşün pozitif düşün
Eşimin ailesi de dibimde olacak sorun orada zaten :/ karadenizliler bir de aşırı kalabalıklar. Sen ne öneriyorsun mutlu olabilir miyim sence? (Ben Yalnız ailede büyüdüm sessiz sakin bu arada)
senin yapına bağlı bence. senden başka kimse bir yorum yapamaz :(( kimisi kalabalıkta mutlu oluyor kimisi yalnızlıkta. bence iyice bir tart kendini. ciddi ciddi düşün yapabilir miyim diye. benim eşimin ailesi başka şehirde olduğundan o konuyu tecrübe edemedim yorumlayamadım yani :(
İşte ben böyle yalnızlık sessizlik sevdiğim için yapabilir miyim hiç bilmiyorum denemeden bilemeyiz aslında ama bir de mutlu olamazsam evlendiğime pişman olmak da istemiyorum. Evlilik resmen kumar gibi. Keşke geleceği görebilsek de ona göre karar verebilseydik :(
Sadece cnsel anlama sana iyi bakıyor mu tarzı soruyolardır
aaaa
Yatak hayatını soruyorlar işte anlasana 🤭🤭🤭
aayy ne biliyim ya yaşlı teyzelerden beklemiyordum bunu hiçç
O yaşlı teyzelerin aklı sende daha çok orada emin ol 😃😃
😅😅😅
😃😃😃
Yapmıyorsa ben yaparim diyorlar addehhehe
😅
Seks ilgi sevgi vs genel olarak soruyolar
Demekki problem var belli bazı konularda
yoo