Sevgilime ne oldu?

Arkadaşlar ben 3 gün önce uyandım felan günaydın yazmıştı sonrasında aradım işte. Hatta 1 gün önce de buluşmuştuk, güzeldi huzurluydu. Ben biraz önceden bana söylediği sözleri unutamıyor ara ara çıkışıyordum. Aradım işte Napiyosun felan vs vs başladım yine bana söylemiş olduğu sözlerin bende bıraktığı etkiyi anlatmaya yine, o gün çok üstüne gittim kabul ediyorum. Sabah başlayan konuşma öğlen bitti ama ben inat ettim durmadan aramaya. Saygısızsın gibi şeyler de dedim. Bu adam 3 ten sonra açmamaya başladı. Yazdıklarıma da dönmedi. Ertesi gün de arıyorum ne açan ne de geri dönüş yapan var. Bir anda açtı işlerim var aramaya devam edersen şikayetçi olacağım dedi. Ben şok oldum. Nasıl bir anda böyle düşündü ve davrandı şoke etti beni tabi. Ama dediği tek şey arama, yazma da demiyor. Başka numaradan aradım hemen engelliyor her yerden. Beni engellemiyor da. Ama yazıyorum hala dönüş yok. Dün akşam yine aradım bak mesaj attı şikayet edeceğim son kez uyarıyorum dedi yine. Yani beni seven adam böyle düşünür oldu buz etkisi yarattı bende.3 gündür ne yemek ne su ağzıma hiçbir şey sürmedim. Geceden beri ağlıyorum. Sabah uyandığım gibi de yazdım hala cevap yok. Numaramı değiştireceğim demişti dün. Ayrılıyorum, bitti vs de demedi. Kalbim cehennem gibi arkadaşlar. Öfkeyle mi söyledi o sözleri? Öfkesi geçer mi sizce? Haliyle bir erkek, o gün üstüne fazla gittim. Öfkesine mi yenik düştü? Bu durum geçer mi?

Güncellemeler
1 yıl
Ayrılık yaşanmadı ve konuşulmadı. Ben ne yapacağımı bilmiyorum 😢
Sevgilime ne oldu?