1 yılDün kendisine çıkma teklif eden çocuğa karşı nasıl bir tutum sergilemesi gerektiğini soran genç bir kız vardı.
Bugün buluştular görüştüler
Oleeyyy biz olduk
Biz artık sevgiliyiiizz... diye mutluluktan uçmaya başladı
Akşama doğru ise, AYRILDI
İLİŞKİ DURUMU010 Yorumla- 1 yıl
Ya oyle degil hersey flortlukten çıkma asamasina kadar iyi ilerlemisti. İkinci gun ise beyfendi okey oynamis kaybetmiş bir suru para odemis babasi bunu öğrenmis bana yansitmamak icinde yalanlar soylemis bana.. bunu da cok sonradan ogrendim telefon da afalamasindan belliydi ailesiyle de tartismis gece saatlerinde 40 kere aradi beni annesinden ozur filan diledi hâlbuki en basindan beri dürüst olmasini istemistim.. inanılmaz garip hissediyorum
- 1 yıl
İnanılmaz garip hissediyorum... derken tam olarak nasıl hissediyorsun kendini?
Anlatır mısın hissettiklerini?
Ama yaşadıklarını değil.
Bunların sana hissettirdiklerini öğrenmek istiyorum - 1 yıl
Mal gibi hissediyorum ya. Anlaticaktim iyi olmadığım icin kendimi ifade edemedim edemedim diyor ne önemi var ki? İflah olmaz ve bende yasadigimla kaldim üzgün degilim sadece aptal gibi hissediyorum
- 1 yıl
Sen sana yapılanları içine sindiremiyorsun doğru mu?
Bu yüzden de kendini aldatılmış kandırılmış tabir caizse enayi yerine konmuş gibi hissediyorsun - 1 yıl
Evet 🤦
- 1 yıl
O kadar iyi anlıyorum ki seni.
- 1 yıl
Sende mi 🥺? Ya bide İlk defa yasiyorum boyle bisey ve beni rahatsiz edip duruyo engellememe ragmen baska numaralardan
- 1 yıl
Sende mi derken? 🤔
Hala senden ne istiyor bu çocuk ya?
Deli midir nedir.
Bence hiç de öyle güvenilecek bir tipe benzemiyor anlattığın kadarıyla.
Bence sen şükretmelisin ondan kurtulduğuna - 1 yıl
Anliyom dedin ya sende mi benzer bişey yasadin? Off bilmiyorum defalarca ozur diledi soz telafi edicem gibisinden engelledim baska numaralardan da yazdi bakalim ne olcak hayirlisi
- 1 yıl
Seninde ufaktan yine gönlün var gibi sanki?
Hıı?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılİnternetten biriyle tanışıp, sevgili/flört olmak durumu bana hep saçma gelmiştir.
amacın takılmak içinse tamam da, neden ciddi ilişki istiyorsan internetten arıyorsun
trendyol mu bu? amazon mu? hepsiburada mu? sipariş ver de gelsin? Çık bi dışarı kafede, kütüphanede ya da spor salonlarında (aklına sadece gym gelmesin) oradan bak birde.04 Yorumla- 1 yıl
Ya ne diyon Allah aşkına? Arkadaşımın arkadası ekledi yazdı tanımak istedi uzun bir süre konuşup sonra da çıkmaya karar verdik. Ve bugün ki davranislari hosuma gitmediginden ötürü devam etmek istemedim bu kadar
- 1 yıl
Kütüphane diyosun oradan da buldum. 2,5 sene sürmustu ciddiydik birde okul falan bitsin söz gibi bisey yaparız dedim hayatimin anlamiyken hayatimin pişmanlığı oldu bilip bilmeden yorum yapma
Cevap sahibi1 yılanlıyorum ileri zekalı arkadaşım, içindeki bütün öfkeni bana kusmana gerek yoktu, bir soru sordun kendi düşüncemi yazdım. Bu kadar eleştiriye uzaksan ve alıngansan soru sormayabilirsin mesela
- 1 yıl
Eleştiri biçimin tuhaf. Neyse uzatmanın alemi yok at zekalı
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, ilk buluşma her zaman heyecanlı olur, yerinde olsam ben de kelebekler uçuşurdu midemde! Ama önemli olan gevezelik değil, onunla gerçek anlamda nasıl hissettiğindir. Fazla samimiyse belki alışık olduğu bir tarz olabilir, hemen kötü düşünme ama kendini rahatsız hissedersen de sınırlarını belli etmekten çekinme. Eğlen, sohbet et ama kendin gibi olmayı da unutma olur mu? 😘 Bu arada, hadi bakalım ilk buluşma sonrası neler olduğunu yaz, merakta bırakma! 😍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkendin ol yeterli bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılOlması gereken de bu zaten. Reel tanıman gerekiyor. 👍🏻 konuşmasını - karakterini - giyim kuşamını, temizliğini görüp anlaman gerekiyor. 👍🏻
14 Yorumla- 1 yıl
Hatalar tecrübe doğurur. Teşekkürler 🙏
- 1 yıl
Hata değil , bu güzel bir tecrübedir. Daha sonrasında çok işe yarar zaten..
- 1 yıl
Umarım 💖
- 1 yıl
Emin ol ki ikinci bir hata hiç olmaz. Tabii ki bu şekilde tanıyacaksın , mantıklı. Başka türlü tanımanın imkanı yok.. 👍🏻
1 yılKanma bacım hep yalan dolan köprüyü geçene kadar hiç yüz yüze görüşmeden o kadar samimiyet bana saçma geliyor görmeden aşık olmak ne kadar sacmaysa o da öyle
23 Yorumla- 1 yıl
Ya yalan degilse 🥺
- 1 yıl
İste kadınlar yorum bu arkadaşlar dogru en güzel insanları kaybediyor hakkinda hayırlısı olsun demek yerine
- 1 yıl
@Kürttorunuu 🤷🤷
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBir şey düşünme ve beklentiye girme kendin ol kendin gibi sakin davran akışına bırak.
10 Yorumla
1 yılBacım haberlerde senıde gormeyelım sonra dikkat et. Bıseye sıkısırsan yaz bana İstanbul'da elımız kolumuz heryerde
14 Yorumla- 1 yıl
Ne guzel konustunuz ya cok tesekkur ederiim dilerim ihtiyac duymam 🥰
- 1 yıl
Sessiz sakin yerlere gitme. İnsan ıcınde buluş bizi üzme hayırlısı olsun inşallah kımseyede güvenme
- 1 yıl
Bunlari duymaya ihtiyacim varmis gibi hissettim ne kadarr tesekkur etsem az bile. Tavsiyelerinizi kulagima kupe edicem supheniz olmasin cok sagolunnn
- 1 yıl
Rica ederim nedemek bol şanslar tekrarr
Arkadaş vasıtası ile sanalda ne ya düpedüz sanal tanışmissin ona da arkadaş katiyorsunuz kdldkd
04 Yorumla- 1 yıl
Sanaldan kastım instadan kendisi yazdı. Arkadaşımın arkadaşı gibi bir şey yani hani görmüş beni ve anlatmışlar kendisine
- 1 yıl
İlk gün çiçekler vs hava da uçuyofu herhalde beni etkilemek icindi ne bileyim beyfendi tarzda. İkinci gun ise gittigi yerlere kadar yalan soyledigini fark ettim ses tonu ne bileyim buluştuğu kisilere kadar simdiden böyleyse daha kotu olurdu bu. Bunu erken fark etmek benim acimdan çok iyi ayrildiktan sonra tonlarca arama yaptı ses atti yeminler etti ama yok guvenemedim ben buna once ki günler gibi gelmedi yani hal ve hareketleri
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSanki Vin Diesel ile görüşüyormuş gibi heyecanlanmanda ne bileyim 😁😁😁
02 Yorumla- 1 yıl
Aslinda heyecan uzun bir zaman sonra biriyle olabilecek olmanin verdigi heyecandi sjxjfifjsjd
- 1 yıl
Ahahah Kdjdjd karşısındakinden dolayı değil yani
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eger erkenden cinsel konulara girerse kac
16 Yorumla- 1 yıl
İlk bulusma da gayet beyfendiydi cicegine kadar ince dusunmus not yazdırmışti. İkinci gün ise yalanini yakaladim bana dürüst olmadigini fark ettim ve sanirim erken karar verdim pismanlik duyuyorum... Son iliskimin üzerinden cok geçmişti afalladim bı an offf..
- 1 yıl
Off bilmiyorum kafam çok karisik. Ayrıca benim gibi biri dedigine gore iyi birisindir diye dusunuyorum insallah dedigin gibi olur herseyin hayirlisi 🙏
- 1 yıl
Yok tesekkur ederim iyi gunler
Gizli Üye(30-35)1 yılArkadaşlar mı tanıştırdı?
114 Yorumla- 1 yıl
İnan orasini bende tam bilmiyorum. Cok sonradan haberim oldu gormus beni bi kac kere begenmis sonra da yazmaya karar vermis arkadasimin da haberi varmis yani konustuk ve sonra da yüz yüze görüsmeye karar verdik
Cevap sahibi1 yılEn güzeli. Ne gibi ileri gitmek istiyor?
- 1 yıl
Ciddiyet odakli gorunuyo Şu an icin. Ama benim de yasim kucuk hani evlilik falan ne bilim cok erken bakiyorum yani olsa bile bi iki yil surer ve sonra dusunulur biseyler tabi yakindan seversem kendisini
Cevap sahibi1 yılBi detaylı konuşalım bu konuyu
- 1 yıl
Buradan dinleyebilirim ozelden yazmiyorum kimseye
Cevap sahibi1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz bence bu konuyu detaylı masaya yatırmalıyız
- 1 yıl
Benim acimdan bozar. Teşekkürler iyi geceler dilerim 🙏
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Tatlı bir sohbet olurdu rn.
Cevap sahibi1 yılKesin oldunuz mu
- 1 yıl
Evet
Cevap sahibi1 yılBöyle güzel hatun kaçırılır mıymış 😏😏
Cevap sahibi1 yılNe dengesiz kızsın sennn
- 1 yıl
Biraz oyleyim galiba
Cevap sahibi1 yılNasıl erkekleri beğeniyosun?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
1 yılhaha şans nasip işi bunlar
10 Yorumla Ağır başlı dur yakın olma kanma
06 Yorumla- 1 yıl
Offf bilmiyorum
- 1 yıl
Flortlukten çıkma asamasina kadar hersey iyi ilerlemisti. İkinci gun ise beyfendi okey oynamis kaybetmiş bir suru para odemis babasi bunu öğrenmis bana yansitmamak icinde yalanlar soylemis bana.. bunu da cok sonradan ogrendim telefon da afalamasindan belliydi ailesiyle de tartismis gece saatlerinde 40 kere aradi beni annesinden ozur filan diledi hâlbuki en basindan beri dürüst olmasini istemistim.. inanılmaz garip hissediyorum
- 1 yıl
Maalesef..
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Ne ara oldun ne ara ayrıldın ışık hızı gibidin
015 Yorumla- 1 yıl
Ya zaten flört gibi biseydik. Yuzlestik konustuk sonra da çıkmaya karar verdik ilk gun hersey yolundaydi ikinci gün ise beyefendi okey oynamis kaybetmis bir sürü para odemis babasi da bunu öğrenmiş ve bunu asagilamis herkesin icinde bana bunlari anlatmayip farkli konuştu. Şimdiden böyleyse ilerisi gorunuyor zaten iflah olmaz yani.. isik hizi falan yok durum bu yani
- 1 yıl
Eee demek ki
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Aynen ya hayirlisi
- 1 yıl
Benim ya neden elalemi profil yapayim ki
- 1 yıl
Teşekkürler 🙏
- 1 yıl
Hayır. İyi aksamlar
Gizli Üye(30-35)1 yılMahalende cocuk yokmu a-m-g sanaldan bulusuyon Gezban
06 Yorumla- 1 yıl
Benim memleketimden. Ve beni daha önce cok kez görmüş birisi ilk adımı atarak tanımak istedi ayrıca kezban senin annedir. Sg
Cevap sahibi1 yıl😀 seni dugunde gorse biri verirmisin
O kadar basitmi- 1 yıl
Ben tatlım... Değilim dert etme bunları
- 1 yıl
Orp*
Cevap sahibi1 yılBenim annem neden orpmus?
Cevap sahibi1 yılAyrilmadan once ne yaptiniz
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl geçti flört date’in
06 Yorumla- 1 yıl
Flört değil sevgiliyiz artık.. güzel geçti 😊
Cevap sahibi1 yılTüh ben de çiçeğimi çikolatamı yaptırayım diyordum, Allah tamamını erdirsin
- 1 yıl
🙄🙄
Cevap sahibi1 yılYaptırmadım ama merak etme, sipariş edecektim tam
- 1 yıl
Boş yapma okey. 🤚
Cevap sahibi1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)1 yılGörüşme nasıl geçti
052 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Kgkgjh biz oldukk yazmış güzel geçmiş bence
- 1 yıl
@Hayvansever1i cok guzel gecti dilerim yaniltmazz beni 🥰
Cevap sahibi1 yılHakkında hayırlısı olsun umarım hep mutlu olursun 🥰😍🙏
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim insallah çok kalppp 💖💖
- 1 yıl
Cevap verirmisin bu kadar bencil olma
- 1 yıl
Kendimi ifade etmeme izin vermedigin icin kıziyorum
- 1 yıl
Bekliyorum cevap vermekle bişi olunmuyor
- 1 yıl
@Zaafsız00 kız istemiyor mu seni ddevggfdsdh anlamadım ben
- 1 yıl
Davransın abi ya ne önemi var ki? Konuşmak istemiyorum diyo uzatmanın bir alemi yok böyle yaparak sana yazmasını beklememelisin çünkü böyle küçük düşürüyorsun kendini. Kalbini iyi görüyorum daha fazla yıpratma üstün de durma ✨
- 1 yıl
Kardesim şimdi telegrama gecelim dedi o arada ben bu reelsi nstagram. com/reel/DF4rGlhy9LX/? igsh=YWNudnBzZW9pYWRt izliyordum burdaki profilide tesettürlü paylasimi kapak resmi dindar birini gösteriyor bende reelsi ona attim cok muhafakarsin dedi sünnete uyuyorum dedi b katı degilim dedim oda ben o kadar muhafakar degilim dedi sanki carsafa gireceksin dedim görmedim bile onu sonra yasindan büyük gösteriyorsun dedi 29 yasindayim o 30 yasinda kim bilir o nasil gòsteriyor ben normalde tanismam üzüldügünü görunce yazdim arkadas cok bencil hele burdan hic olmaz okuyan olgun insan burdam tanismaz cok umrumda degil benim durdugum nokta ben bu kadar muhafakar degiljm demesi yeni resmimi görmeden davranmsi sanki carşaf pece giy demisim insanin kalbinde yok ben nasil diyim
Cevap sahibi1 yıl@Zaafsız00 kardeşim sen takıntılı mısın neden mesaj atıp duruyorsun, konuşmak istemiyorum dedim neden bu kadar uzattin
Cevap sahibi1 yılİnsanlar anlasamayabilir 10-15 dk mesajlastik sanki sana ümit vermişim yarı yolda bırakmışım gibi konuşuyorsun
Cevap sahibi1 yılNeden bu kadar uzattin ne gerek vardı buna? Karşına başka kadınlar çıkar. Emrivaki cümleler yazmışsın. Hiç hoşuma gitmeyen şeyler bunlar. Engeli açacaksın, bana yazacaksın bilmem ne.
Cevap sahibi1 yılKonu sahibinin profilini de rahat bırak artık. Yazıp durmanı istemiyorum
- 1 yıl
O video rahatsiz oldum yazmissin sanki zorla çarsaf giy dedim sana yok ben o kadar muhafakarım diyosun ne alaka bunlar sen benden buyüksun bana buyüksün diyorsun ben buna takildim aciklama yapmadan engelliyosun yoksa cokta umrumda degil emri vaki yapmadim o kadar yazdim seyirci kalıyosun ben seni gormedim bile bircok hakkı sadece kendinde görüyorsun sevgilim yok üzülmüssün teselli ettim yoksa burdan kimse ile tanisma gibi niyetim yok beni kücük düsurdün
Cevap sahibi1 yıl@Zaafsız00 birincisi sen bana yaşımı sormadin. Sitedeki yaşım yanlış. 29 yaşıma yeni girdim ben. Ayrıca ben sana fotoğraf at demedim zaten telegram profilinde fotoğraf vardı sonra tekrar kendin fotoğraf attın. Sana fotoğrafımı aticam diye söz vermedim. Sevgilim yok diye teselli etmedin. Şu an çok saçmalıyorsun. Benim teselliye ihtiyacım yok. O paylaşımı ben mizah amaçlı paylaşmıştım. Sen kendini küçük düşürdün. Tamam bana çarşaf giy demedin. Ama ben sana görüşümü ifade ettim. O videodan rahatsız oldum. Ben aşırı muhafazakar birisi değilim dedim. Yaşınızdan büyük gösteriyorsunuz biraz dedim. İnsanlar anlasamayabilir, beğenmeyebilir. 2 ayrı hesap açıp bana yazmaya çalıştın. Ne gerek var böyle şeylere? Burdan kimseyle tanışma niyetin yok madem neden uzattın mevzuyu? Emrivaki konuştun işte. Yukarıdaki yorumlarına bir bak tekrar. Engeli açacaksın, bana yazacaksın falan filan.
- 1 yıl
1. Aciklama yapmak istedim video hakkinda 2. Sevgili konusunda yazdim konu ordan basladı 3. Profiline bakarak kapak resminde yaziya bakarak videyo attim attim diye oyle giyin demedim muhafakar olun da demedim direk buyük gosteriyorsun diyosunuz resmim buyük gostermiyor kalitesi düsuk ayni resmin bana aciklama yapmama izin vermediz engellediniz ben buna alindım kimse ile olmacak bisi için yazısmaya zamanim yok istemiyorum da
Cevap sahibi1 yıl@Zaafsız00 evet bu konuda haklısınız direkt engellemem yanlış oldu. Hakkınızda hayırlısı olsun. Kusura bakmayın tekrardan. Açıklamanızı da buradan okumuş oldum. Karşınıza mutlaka nasibiniz çıkar elbet. İyi günler.
- 1 yıl
@Hilalkoyuncu kardesim bi el atarmisin görüyorsun beni sıkıştırıyor
Cevap sahibi1 yıl@Zaafsız00 konu sahibi Hilal ne yapsın ki? Ne bekliyorsun? Ben seni sıkıştırmıyorum
Cevap sahibi1 yılO paylaşım mizah amaçlıydı evlendim boşandım ben yıllar önce.
Cevap sahibi1 yıl@Zaafsız00 Hayır çocuğum yok. Evlilik kısa sürdü. Profili meşgul etmeyelim artık. Konuşmak istemiyorum iyi günler
Gizli Üye(30-35)1 yılGereken yapılsın alevalev
018 Yorumla- 1 yıl
Herkesi kendin sanma
Cevap sahibi1 yılAlev alev hoş anlamda siz ne anladınız
- 1 yıl
Sen benim ne anladigimi gayet iyi biliyosun. Neyse uzatmicam
Cevap sahibi1 yılUmarım iki taraf içinde saglıklı bir tanışma olur samimiyetimle halis bir kalple soyledim
- 1 yıl
Peki tesekkur ederimm 😊
Cevap sahibi1 yılRica ederim samimi cimlelerdi
- 1 yıl
🙏🙏
Cevap sahibi1 yılTüm iyi dilekler sana olsun
Cevap sahibi1 yılTebrik ederim dualarım tutmus 🙏🏼başarılar
- 1 yıl
Çok teşekkür ederimmm 😻
Cevap sahibi1 yılRica ederim siz hangi ülkeden
- 1 yıl
Şehir bilgisi vermek istemediğimden ötürü yurt dışı ekledim. Türkiyedeyim yani
Cevap sahibi1 yılAnladım saygı duyarım bölüm ne
- 1 yıl
Neyse ya teşekkürler iyi geceler. 🙏
Cevap sahibi1 yılİyi geceler aşkla kal tadında kal suanın kıymetini iyi bil ve anla ileride arayacaksın bu heyecan dolu anları bu yüzden lütfen anın tadı en ıyısı
- 1 yıl
İnşallah hayırlısı
Cevap sahibi1 yılAminnn iyi geceler
Cevap sahibi1 yılSenin için o kadar güzel dileklerimi göndermiştim üzücü oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılSal gitsin
10 Yorumla Doğal ve saygılı ol
10 Yorumla
1 yılgelecek ten geliyorum sevgili olma asla
01 Yorumla- 1 yıl
Neyy nasıl yani
- Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı.
1 yılEvlimisin
05 Yorumla- 1 yıl
Ne evliliği şaka mısın? Evli olsam sevgili mi yapardim ne ictin acaba iyi misin
- 1 yıl
Geçen evliyim dedin nasılım sorusunda senin kafan güzel bacim
- 1 yıl
Ya ne alaka beee hangi soru o davet etsene beni o soruya
- 1 yıl
Nasilim sorusu kalırım bu zaman kaldırıyor belli bir süre sonra nyse
- 1 yıl
Evli degilim elif beni baskasiyla karistiyor olabilirsin ki cevap gecmisine baktım kesinlikle oyle bisey yok. 🙏
Gizli Üye(18-24)1 yılKim o
06 Yorumla- 1 yıl
Kim o derken
Cevap sahibi1 yılİyi etmişşin
- 1 yıl
Dimi yaa
Cevap sahibi1 yılCocuk ne dedi
- 1 yıl
Ya oyle degil hersey flortlukten çıkma asamasina kadar iyi ilerlemisti. İkinci gun ise beyfendi okey oynamis kaybetmiş bir suru para odemis babasi bunu öğrenmis bana yansitmamak icinde yalanlar soylemis bana.. bunu da cok sonradan ogrendim telefon da afalamasindan belliydi ailesiyle de tartismis gece saatlerinde 40 kere aradi beni annesinden ozur filan diledi hâlbuki en basindan beri dürüst olmasini istemistim.. Ve hâlâ da yaziyo
Cevap sahibi1 yılAferim
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl samimi ne anlatıyor ne diyor
08 Yorumla- 1 yıl
Şimdiden aşırı sevgi dolu konuşan tarzda. Ama sevgili olduk yani bakalım hayırlısı
Cevap sahibi1 yılÖzelden ben bi ruya gordum sabah onula karsima çiktı kopyala yapistir yapicam size aticam
Cevap sahibi1 yılSiz mesaj atarmisiniz ben atamiyorum hocam
Cevap sahibi1 yılLutfen yazarmısın bana seninle ilgisi yok
- 1 yıl
Ne diyosun ya ne diceksin de buradan
Cevap sahibi1 yılBenim hakkimda bana yön verecek özelden yazmaniz lazim sadece beni dinleyin
Cevap sahibi1 yılBiliyorum yeni ayrildin dertlisim benim sorunumu dinlersin biraz degisiklik olur kopyala yapistir yapicam saatlerce yazmicam
Cevap sahibi1 yılNeyse Kalsin başımın caresine bakarım
Ayrıldınmı
01 Yorumla- 1 yıl
Evet ama yazip duruyo engellememe ragmen
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım