Acil cevap verin lütfen alkollyum neyin doğru olduğunu şu an kestiremiyorum?

Bir adamla ilk buluşmamızdı ve alkollü bir mekana gittik cin tonik içtik benim kafam harbiden çok güzel oldu mekandan kalktık arabaya bindik bu beni öpmeye kalktı alkollü olmama rağmen izin vermedim sonra beni evime bıraktı eve gidince haber ver dedim vermicem dedi keyfin bilir dedim arabadan indim ve en ama en kötüsü mekandan kalkarken alkolün etkisi ile sandalyeyi devirdim ama isteyerek olmadı çok utandım şu an aşırı sarhoş oldum ama bilincimi korumaya çalışıyorum sizce nasıl bir izlenim bırakmışlardır beni taciz eden o Ecs kızlar gibi değilsin dedi ama erkek milletine güven olmaz bende bu yüzden alkollü bile olsam beni öpmesine karşılık vermedim o kendi kendine öpüştü gibi oldu ama gözlerim kısıldı ya alkollü sarhoş olduğum gözlerimden belli :(

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar günaydın dün gece evlere dağılınca asla bana mesaj atmadı sabah uyandım baktım yine bir mesaj yok bende kahvaltıdayım şu an kahvaltımın fotoğrafını instagramdan hikaye olarak attım onu anında izledi ve izler izlemez beni takipten çıktı sebep ne şimdi benden günaydın mesajı falan mı bekliyordu acaba
Acil cevap verin lütfen alkollyum neyin doğru olduğunu şu an kestiremiyorum?