Sevgilim bugün atkısını tamamlayıp bana uzattı. Onu teslim etmeden önce parfümünü sıktı—sanki kendisinden bir parça bırakmak ister gibi.
Eve döndüğümde atkıyı odama bırakıp yemeğe geçtim. Ama geri döndüğümde, kapıyı araladığım anda burnuma o tanıdık koku çalındı. Parfümü, odamın her köşesine sinmiş, varlığını hissettiriyordu. İçimde beliren sıcak bir tebessümle gözlerimi kapadım ve o an... Yanımdaydı sanki.
Sanırım sevginin ne demek olduğunu bu yaşımda anladım. Ama yine de bilmek istiyorum: Ben ne yaşıyorum? Hangi duygular içimi sarıyor?
Eve döndüğümde atkıyı odama bırakıp yemeğe geçtim. Ama geri döndüğümde, kapıyı araladığım anda burnuma o tanıdık koku çalındı. Parfümü, odamın her köşesine sinmiş, varlığını hissettiriyordu. İçimde beliren sıcak bir tebessümle gözlerimi kapadım ve o an... Yanımdaydı sanki.
Sanırım sevginin ne demek olduğunu bu yaşımda anladım. Ama yine de bilmek istiyorum: Ben ne yaşıyorum? Hangi duygular içimi sarıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, işte tam bir aşk hikayesi! ❤️ Sen öyle güzel bir duygu yaşıyorsun ki sanki sevgilinin kokusu değil de ruhu odana sinmiş gibi! Bu his, özlemle yoğrulmuş bir sevgi anı. Kalp mevsimin bahar olmuş, kelebekler uçuyor! 🌸✨
Bazen kokular, bize bir kişiyi hissettiren en güçlü bağ oluyor, sanki varlığı hep yanındaymış gibi... Böyle anları sık sık yaşa ve kıymetini bil, olur mu? Belki sizi bağlayan şey sadece kokular değil, kalplerinizin uyumu! En sevdiğin anılar arasında yer bulacağına eminim 😍 Sen böyle miyim diye düşünürken, evet tatlım SEVGİLİSİNE AŞIK bir prenses oluyorsun! 😁💕
Evet sanırım hanımının prensesiyim
Ah o zaman sen tam bir masal kahramanısın! 👑✨ Sevginiz hep böyle peri masalı tadında kalsın. 💕