- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılideal erkek kombinasyonu 30 yaşında erkek 24 yaşında kız birlikteliğidir. ancak bu birliktelikte hanım kızımız evlilikten çok şey beklememelidir. çünkü bu devirde zengin bile olsa her şey pahalı. evet zengin biri bile evlilik süreçlerinden işin hesap kitabından bıkıyor. çünkü hayat öyle pahalı ki işin ekonomik boyutu olmasa herkes patır patır evlenir.
05 Yorumla
Soran1 yılO hanım kızımız çok şey bekler. 30 yaşındaki erkek parasına saygı duyulmasını istiyorsa yaşına yakın olgun kadın tercih etmelidir. Çünkü her genç kız pahalı hayat ister ve evlenmez beyfendi.
- 1 yıl
o hanım kızımız parası için evlenecekse zaten yaşıtı birini değil 40-50 yaşındaki morukları tercih etmeli. evlilikten beklentisi lüks ve zenginlik ise bunun yolu bu yaş gurubunu tavlamaktır.. Ama birlikte çalışarak inşaaa edecekleri bir gelecekse iki taratarafında emek vererek birbirine yakın yaştaki evlilikleri daha gerçektir.
Diyelim ki işte kafasında evlilikten beklentisi oldukça çok olan kızımız evleneceğini düşünerek kafasındaki modelde bi erkek buldu... öyle gaza gelir ki gider cinsellik bile yaşar.. ama sonra bi bakar zengin gördüğü herif cimri çıkmış.. hiç sekmez bu durum. benden söylemesi
Soran1 yılBirlikte çalışarak inşaa edecekse kız aynı yaştaki birini eş olarak seçektir. Yaşça büyük birine tamah etmez
- 1 yıl
ben de onu dedim zaten. cümlemi tam okumadın galiba.
Soran1 yılParası yoksa gücü yetmiyorsa olgun adamla olmaz zaten gider yaşıtı kendisi kadar kazananla evlenir hem erkeğin gençliğinin tadını çıkarır birlikte eğlenir birlikte inşaa eder 30 yaşındaki görmüş geçirmiş adama neden emek versin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBu erkege bagli. Evlenmek isteyen erkek yaşa bakmaz. Bu isi tam icsellestirememis ya da evlenmek istemeyenler hazir degilim, emin olamiyorum, daha gencim 30-40 lari bekliyorum tarzi bahanelere sığınır.
Abim 25 yasinda evlendi. Hatta daha da erken evlenilirdi kiz yoktu. 2 yillik okudu 20 yasinda mezun oldu. 22 yasinda gercekten iyi calisarak 90 a yakin puan alarak atandi. 24 yasinda sevgilisi oldu onunla da evlendi. Hatta atandigi sira 22 yasinda artik maas para falan da var. Kiz olsa da evlensem diyordu, anneme kiz bulsana diyordu. Yaninda aday olsa 22-23 yasinda da evlenirdi.
Gordugum kadariyla buna hazirdi. Hemde zinaya da pek bulasmak istemiyordu. Ne kadar erken evlense onun icin o kadar iyiydi. Şu an 27 yasinda 2 yildir evli.
Evlenmek isteyen erkek bir sekilde evleniyor. Ben 35-40 li yaslarda kazanci olup, yaninda sevgilisi de olup bir turlu evlenmeyen erkekler goruyorum, bir suru var bunlardan. Mesele para ekonomi de degil. Evlenen gayette evleniyor kimse kusura bakmasin
Sorumluluk agir geliyor ya da resmiyete dokmek istemiyor. Yanindaki kizi sevgililik sayesinde rahatca istedigi anda şutlayabilir rahatligi var. Evlilikteki bagliliga o topa girmek istemiyor vs vs. Evlenmek isteyen, buna niyeti olan, helalini isteyen erkek ne yapar eder girer bu işe
21 Yorumla
Soran1 yılBence de evlilik olmalı. Yaşı büyük erkekler evlenmek istemiyor doyumsuzluk var
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Erkeklerin evlenme yaşı aslında kişisel tercihlere, hayat şartlarına ve ne zaman hazır hissettiklerine bağlı değişiyor. Genellikle 28-35 yaş arası erkekler evlilik için daha olgun ve kariyer açısından stabil bir noktaya gelmiş oluyor. Ama bazen daha erken de evlenebiliyorlar, bazen de daha geç. Kişinin duygusal olarak hazır hissetmesi, sorumluluk alabileceğini düşünmesi ve uygun partneri bulması önemli.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aşk bir görme kusurudur, evlilk de onun tedavisidir. Aşık olduğunda hayal ettiğini görürsün , evlendiğinde gerçek olanı görürsün...
32 yaşındayım hala bekarım 🤭026 Yorumla
Soran1 yılAşk kusur değildir. Sadece evlenince erkeklerin canı sıkılıyor
Soran1 yılEvlenince aşk bitiyor diyen birinin hevesi geçmiştir yoksa ömürlük devam eden var
Soran1 yılDemek ki sende öylesin
Soran1 yılBunlar senin düşüncelerin çünkü sen böyle düşünüyorsun böyle olmasan benim gibi düşünürdün ya da saha Farklı
Soran1 yılBen paylaştıklarıma göre böyle yazan tek kişisin yani senin yazdığını destekleyecek bir şey yapmadım. Sana göre aşk görme kusurudur evlenince aşk biter gerçekleri görürsün bu senin düşüncen sen böyle olacaksın ama bana göre öyle değil aşk sonsuza kadar devam edebilir küsur değlldir
Soran1 yılNasıl aşk başka evlilik başka? Evlenince file mi dönüşüyor insanlar aşk varkende iki insan birdirbirini seviyor evlenincede iki insan birbirini sevebilir ne fark var niye başka olsun bence sende problem var
Soran1 yılSen sanırım kendini ifade edemiyorsun ya da okuduğunu anlamakta sıkıntı çekiyorsun aşk evlilik öncesi alışmaysa herkes aşık olup evlenmiyor kimi soğuk soğuk evleniyor yani senin teorin çürük. Herkes aşk evliliği yapmıyor kapiş
Soran1 yılOf 🙄
Soran1 yılTamam sensin
Soran1 yılSağol sanada
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu nereden baksan kişiden kişiye değişir. 🕺 Genelde 28-35 arası erkekler daha bir evlilik moduna giriyor gibi hissediyorum ama bu tamamen hayat tarzına, olgunluk seviyesine ve hedeflerine bağlı. Bir de aşk, hayatlarının kadınıyla tanışmışsa 22'sinde de "Ben evleniyorum!" diyebilir. Erkeklerin genel olarak biraz geç olgunlaştığını da unutma. 😜 Sence bu yaşlar uygun mu, sen ne düşünüyorsun? ❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 1 yılne zaman parası olursa ya da isterse
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşla alakası yok ki, ya kız arkadaşından baskı olacak, kızı kaybetmekten korkacak, ya da aile baskısı olacak artık evlen diye. Ya da bir şekilde hayatını tek başına idame ettiremiyor olacak. Ya da onla bunla yatıp kalkamıyor olacak.. Nedense erkeklere karşı bir olumsuz bakış olmaya başladı bende. Reklamınızı kötü yapanlar var beyler 🤣
10 Yorumla
1 yıl23 yaş çok erken zaten erkek geç olgunlaşıyor.29 erkeğin daha katlanılabilir olduğu bir yaş ben kızlarında erken evlenmesine karşıyım kızlar için 24 yaş evlenme yaşı diye düşünüyorum.
14 Yorumla
Soran1 yıl29da da çok yaşlı oluyorlar ama vücutları çöküyor
- 1 yıl
İşte seninde olgun olman gerekiyor bu yaşta ne zorun var evlilik düşünüyorsun?
Soran1 yılİyi de ikimizde olgun çocuk bizden çok küçük olacak
- 1 yıl
Ne istiyorsan yap sonra pişman olma ama
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bulduysan evlen yaşına çok bakma, senin yaşların için söylemek gerekirse 25 yaşını geçmesin. Tam enerji dolu yıllar birbirinizi tam doyurursunuz.
02 Yorumla
Soran1 yılBence de yaşa bakmıyorum zaten benden küçük bile olur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılGeçen yılın Türkiye ortalaması erkeklerde 28, kadınlardaysa 26'ydı. Her yıl artmaya devam ediyor enflasyon gibi.
10 Yorumla
1 yılBilmiyorum şu an 18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum elime işimi almadan evlenmek gibi bir niyetim yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAdamına, ilişkisine, imkanına, yaşananlara ve bunun gibi bilmem kaç tane daha parametreye göre değişir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBen bu yaşlarda düşünüyordum ama doğru insanı bulmak zor
012 Yorumla
Soran1 yılErkekler doğru insanı gençken buluyor aslında ama beğenmeyip 30 kadar bekliyor genç kızla evlenirim nasılsa diyor ancak genç kızların kalbi ne kadar temiz
- 1 yıl
İşte o kalbi temizlerden bana rastlamıyor tersi geliyor hep özellikle çekiyorum kddkfk
Soran1 yılSen onlara bakıyorsundur
- 1 yıl
Kalpleri yüzlerinde yazmıyor ki ve ben artık eskisi gibi bakmayıda bıraktımda değişen yine bişey yok aynı tas aynı hamam
Soran1 yılNe aradığına bağlı
- 1 yıl
İçi dışı bir olsun hani derler kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş işte o kalp güzelliği ömürlük yapıyor
Soran1 yılSen hem güzel hem karakterli arıyorum desene 😂😂
- 1 yıl
Kötü bişey mi istedim 😂 benimde canım var bende insanım
Soran1 yılE işte hem güzellik hem karakter olmuyor güzel kızların karakteri bozuk oluyor 😂😂
- 1 yıl
Az ucundanda güzel olsa olmaz mı 😂
Soran1 yılAz ucundan dediğin baya güzel oluyor 😂😂
- 1 yıl
Biraz karakterden biraz güzellikten gelse ortada buluşuruz 😂😂
Önce hayatında kız olması lazım sonra ona güven hayaller olacak
00 YorumlaAna kuzusu ise evlenmezler anaları olunce evlenirler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yıl30-32 sonrasına kalan problemlidir topluma göre. Kadınlar içinde geçerli bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler 30 yaşından önce evlenmemeli. 30 yaş yasli falan değil. Gayet olgun, ne istediğini bilen bir yaş.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl25-32 arasında evleniyorlar genelde, son yıllarda 32-40 arası oldu tabi.
022 Yorumla
Soran1 yıl40tan sonra çocukta olmaz
Cevap sahibi1 yılKadınlarda olmaz, erkeklerde sınır yok.
Soran1 yılErkeklerde sınır 40.
Soran1 yılKadınlarda menepoz olana kadar
Cevap sahibi1 yılSenin hayal dünyanda mı?
Soran1 yılBilimde. Senin hayal dünyanda kadınlar 20de mi bitiyor erkekler ömür boyu ürüyor mu
Cevap sahibi1 yılKadınlarda 35ten sonra doğum oranı düsüyor ve cocugun engelli dogma ihtimali yüksek. Zaten gençlik de elden gitmis oluyor, o yaşta kadınla çocuk yapmak için evlenen de olmuyor. Sen kendini kandırıyorsun muhtemelen 30+ yaşlardasın.
Soran1 yılErkeklerde de 40tan sonra çocuk yapma oranı düşüyor otizmli oluyor çocuk. Dediğin gibi erkektede gençlik elden gidiyor çocuğun masraflarına yetişeyim derken emekli oluyor düğün yapamıyor. Ve 20lerin başındayım ağlama. Seninde 10 senen kalmış sonra çocuk sahibi olma şansın azalacak
Cevap sahibi1 yılCocuğum olmadığını nereden biliyorsun ergencim? Tiktoktan bilim öğrenmeye devam edersen bu beyinle çocuk yapsan da dünyaya faydası olmaz.
Soran1 yılNiye gizlendin dayıcım? Tiktoktan bilim öğrenmeye devam edersen bu beyinle 40ına kadar beklersen babayı alırsın 40da. Sen üreme senden doğacak çocuğun dünyaya faydası olmaz. Bana orkoklor hor yoşto örör diye Facebook alıntılatılarıyla gelme erkek40tan sonra çocuk yapma ihtimali düşer cahil
Cevap sahibi1 yılTamam ne kafa ütüledin ufaklık, kaybol hadi.
Soran1 yılGerçekler zoruna mı gitti 40ına geldiğinde senin spermlerin yüzünden düşük yapma ihtimali olacak
Soran1 yıl40 yaşındaki erkeğin spremleri erken doğum ve bebek ölümleri daha yüksektir bunlar hep sprem kalitesizliğinden. Erkeklerde sınır yokmuş… pehh 60ta komple bitiyor çocuk sahibi olamıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılLan sus.
Soran1 yılGerçekler acıdır sende 40ta riskli olacaksın
Cevap sahibi1 yılSen hep 15 yaşında bir ergen kalacaksın.
Soran1 yılKudurrr
Cevap sahibi1 yılIşsiz o... pu
Soran1 yılAnanı sormadım
Cevap sahibi1 yılErgen ergen laflar, baydın yazma daha.
Cevap sahibi1 yılOlgunlarla niye anlaşamıyorsun belli, daha ergenliği atlatamamışsın.
Soran1 yılYorumlarımı mı okudun kuduruk
Ben 25 yaşındayim hala kendim gibi el değmemiş birini bulamadım eğer böyle birini bulursam düşünmeden evlenirim demem o ki hayatının aşkını bulduğunu düşünüyorsa düşünmeden evlenir
012 Yorumla
Soran1 yılÇok var el değmemiş ama beğenmek mesele
Soran1 yılYaş kaç
Soran1 yıl25miş
Soran1 yılValla çevremde çok varda sen nasıl birisin bilmem temiz kızların günahına girmek istemem çünkü çok temiz kızlar sende bu sitedesin
Soran1 yılSen benden büyüksün abi çevrede temiz kız var sen nerde yaşıyorsun
Soran1 yılTamam dayı
Soran1 yılBende saygıdan sayı diyorum abla ayıp oldu
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğişiyor ya çevremde 19 yaşında evlenen var 40 yaşında evlenen var ama erkeklerin yaşı geçtikçe daha çok evlilikten uzak duruyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl35 ten aşağı olgunlaşmazlar hele şu zamanda internet el altında herşeye kolay ulaşılıyor
012 Yorumla
Soran1 yıl35ten yukarı çocuklaşıyorlar asıl
- 1 yıl
yanlış düşünüyorsun geneleme yapmak yanlış olur ama asıl 20 yaşındakiler olgunlaşılmıyor kadın da da böyle erkek de şimdi çoğu hep cinsellik daha evlenmeden bunu istiyor
Soran1 yıl@MastrClass sende genelleme yapıyorsun
- 1 yıl
ama çoğu böyle yani gözleme yapmak yeterli oluyor
Soran1 yıl@MastrClass işte 35 yaşındakilerde gözleme bakınca daha çocuk oluyor
- 1 yıl
anladım hepsi aynı değildir yani aslında ama tabi öyle davranan olabilir
Soran1 yıl@MastrClass 20lerinde hepsi aynı değil. Ve 35liklerde daha fazla ergen gördüm
- 1 yıl
doğrudur yani ama dediğin gibi iki tarafda hersi aynı değil... peki evlenmeden cinsellik izin verme
Soran1 yıl@MastrClass hayır tabii ki el ele tutuşmak isteyen oluyor ona bile hayır
- 1 yıl
Soran1 yıl@MastrClass aynen boş insanlara tahammülüm yok
- 1 yıl
1 yılUzak bir akrabam (erkek) 41 yaşında evlenmişti bunu hatirliyorum en geç
01 Yorumla
Soran1 yılÇok yaşlı
Gizli Üye(25-29)1 yılerkek kadın fark etmez 30 yaşından önce evlenmeyin. azgınlıkla karar alıp sonra pişman oluyosunuz 30dan önce
19 Yorumla- 1 yıl
Bu sitedekilere göre 30 çok yaşlı (!)
Soran1 yıl30 yaşında evlense gör ebenin nikahını gizli üye çocuk yapma ihtimalin düşük
- 1 yıl
Yoo 37-38 gibi evlenip anne olan bir sürü insan var. Tıp çok ilerledi. Anne olmak isteyen her türlü oluyor. 17 yaşında evlenip senelerce çocuğu olmayan da gördük. Ayrıca belki çocuk istemiyordur? 23 yaşında hemen evlenince çocuğunun olacağının garantisi var mı?
Soran1 yıl@Finanscikizzz 35ten sonra riskli gebelik her kadın şanslı değil
- 1 yıl
@Finanscikizzz orada mısın
Soran1 yıl@AlparslanCCC çok ayıp
- 1 yıl
Neden noldu
Cevap sahibi1 yıl1. çocuk yapmak istediğimi kim söyledi😅
2. taş devrinde yaşamıyoruz artık o söylediğin 50den sonra geçerli (o da istersen 60 yaşında bile çocuk doğurursun da neyse)
3. 30 yaşından önce evlenen maldır
Soran1 yılAblacım doğurursun ama riskli gebelik
1 yılSorumluluk sahibi alma potansiyeli olan her erkek evlenme yaşına gelmiştir
00 Yorumla
1 yılOlur yapıştır va. jinani sonuçta delik seninki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. Erkek en az 28 olmalı.
011 Yorumla
Soran1 yılYaşlı
Soran1 yılOlgunlarla anlaşamıyorum
Soran1 yılBana çocuk olunca sıkıntı ergen gibi birde tipide büyük yakışmıyot
Soran1 yılİşte erkekler yaşlanınca huysuzlaşıyor çekilmiyor gençken enerjik hiçbir şey yaşamamış daha herseye gelir
Soran1 yıl25te erken 30 yaşta başlıyor her şey aksilik huysuzluk
Soran1 yılAçıkçası Nefret kin var
1 yılBen 18 de evlendim ayrıldım ikinciyi arıyom
01 Yorumla
Soran1 yılNiye ayrıldın
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin yaşın kaç oda önemli
Yaş farkıda önemli.
06 Yorumla
Soran1 yıl22
Cevap sahibi1 yılYas farki yok guzel o bakimdan
Soran1 yılBencede yaşı yaşıma olmalı
Cevap sahibi1 yılEger dogru kisi oldugunu dusunuyosan, sen onu o da seni yari yolda birakmayacaksa evlenmek cok guzeldir.
Soran1 yılEvet ya
Cevap sahibi1 yılKararini dogru ve mantikli sekilde ver ama.
Kemikler çürümeye yakın bi nişan yaparız
02 Yorumla
Soran1 yılSonrada malına konar kadın
Soran1 yılSen öldükten sonra gençlerle yer
zorlamasan hiç evlenmezler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPara olsa yarın evlenirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
1 yılBen 24-28 arası düşünüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yıl3 te evlenen de var 70 ten sonra evelene de
00 Yorumla
1 yıl25-30 yaş arası en ideal zamanlar bence.
00 Yorumla
1 yılÇıkmaz ayın son carsambasinda evlenirler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılBöyle kural kaide yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. 30'a yakın veya 30 olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBedava veren kızlar oldukça evlenmezler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZengin ve yakışıklı olsam yetmez mi sana
05 Yorumla
Soran1 yılGençsen olur
Cevap sahibi1 yıl😂😂 aşağıda gördüm yazdıklarını sen ara bakalım
Soran1 yılMaşallah ne stalk aşkıymış niye okudun
Cevap sahibi1 yılBen yaşlıyım sana göre sen devam et 😂
Soran1 yılYakışıklı ve zengin 👎🏻 genç ve yakışıklı 👍
Gizli Üye(30-35)1 yılbence her iki cinste 26dan evvel evlenmeli.
10 Yorumla
1 yıl35 yaş
07 Yorumla
Soran1 yılGeç be dayı
- 1 yıl
Yok aksine erkeğin smv (seksual market value) değeri tam o noktada en üst seviyeye ulaşıyor kendine doğru yatırımı yapmışsa
Soran1 yılYanlış erkekler 18de en zirve dönemlerindedir. 35 yaşında bir adamın sağlıklı çocuk yapmak için 5 senesi kalmıştır.
- 1 yıl
Erkek SMV’sini Belirleyen Faktörler:
Fiziksel Görünüm: Boy, yüz yapısı, kas oranı ve genel bakım.
Finansal Durum: Gelir seviyesi, kariyer başarısı ve maddi güvence.
Statü ve Etki: Sosyal çevredeki saygınlık, liderlik özellikleri.
Özgüven ve Maskülenite: Kendine güvenen, iddialı ve güçlü bir duruş.
Deneyim ve Oyun (Game): Kadınlarla iletişim becerisi, çekicilik ve sosyal zeka.
Yaş ve Zamanlama: Erkeklerin SMV’sinin genellikle 30’lu yaşlarda zirve yaptığı iddia edilir çünkü kariyer, finans ve özgüven bu dönemde oturur.
Soran1 yılYaş ve zamanlamaya kadar doğruydu ancak erkeklerin 30da zirve yapmasının sebebi kalbi ruhu kendisi değil, parasıdır. Dünyadada kadınlar paraya daha çok değer verdiğine göre bu yüzden 30 yaşlarda zirve yaparsınız aksi halde 20 yaşındaki babadan zengin genç yakışıklı erkek 30 yaşındaki erkeği sollar bütün kadınlar o 20 yaşındaki kişinin kalbi için savaşır.
Şunuda söylemek istiyorum ki kadınlar sizi 20 yaşınızda kalbi için severken 30 yaşınızda paranız için sever- 1 yıl
Hanımefendi, kadının sevgisi erkeğe olan saygısından gelir. Saygı duyabilmesi için de saydığım özelliklerin hepsinin olmasa da belli bir oranda bulunması gerekir. Belki söylediğiniz sizin için veya azınlıktaki bir kadın kitlesi için doğru olabilir, ancak kadınların %80’i rahatlıkla böyle erkekleri tercih eder. Ayrıca, babadan zengin olmak saygınlık için geçerli bir sebep değildir.
Bunun yanında, 30 yaşındaki bir erkekte ne olduğunu sorgulamanız anlamsız. 23, 24, 25 yaşındaki kadınlar gayet de 30 yaşındaki bir adama aşık olabilirler. Hatta bu sitede de belli bir kitle var ve sık sık "Olgun erkek seviyorum" diyen birçok kadın görüyoruz.
Soran1 yılAbicim öyle bir şey yok ben bir kız olarak yok diyorsam yoktur sen EKREK halinle bizim hislerimizi tercihlerimizi kendi tercihine göre oluşturmaya kalkma. Bu sitedeki kadın sandığın kişilerede çok güvenme onlar olgun erkek olup kendisine düşürmek için soru açan kişiler. Sayıdığın yaşların hiçbiri 30 yaşında erkeklere tav olmaz bir kadın eğer genç erkek zenginse rahatlıkla 30 yaşındaki adamı görmezden gelir gençle olur
25-35
06 Yorumla
Soran1 yılGeç
Soran1 yılEvde kal
Soran1 yılSen
25 ?
07 Yorumla
Soran1 yılO da olur
Soran1 yıl25 yaşındaki erkekte evlenmek için uygundur.
Soran1 yılEvet bunun içinde 25ten büyük olmamalı
- 1 yıl
Yazamıyom sana ondan KS engel atıyo
28-30 benim
01 Yorumla
Soran1 yılBana göre yaşlı
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yıl30’a yakın
02 Yorumla
Soran1 yıl23 yaşında birini düşünüyorum
- 1 yıl
🤷🏼♂️
Kaç lazım
06 Yorumla
Soran1 yıl23
Soran1 yılUyar
Soran1 yılSana uymaz bana uyar
- 1 yıl
reekk37
1 yıl26 27 falan
10 Yorumla
1 yılErkekler aşık olduklarında evlenirler
00 Yorumlaİstedikleri yaşta 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 30 max
03 Yorumla
Soran1 yıl30 olmaz
Cevap sahibi1 yılNeden
Soran1 yılÇok yaşlı
Gizli Üye(18-24)1 yıl27 ve sonrası
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl36,25 yaş ideal bence
00 Yorumla
1 yıl30-35 bandı iyidir.
014 Yorumla
Soran1 yılÇok yaşlı.
- 1 yıl
Yo gayette normal.
Parasal durumun müsait , eşine çoluğuna çocuğuna bakabilirsin , askerlik tam , okul bitmiş.
Soran1 yılİyi değil. 5 sene sonra çocuk sahibi olma ihtimali azalacaktır. 35 yaşındaki adamın çocuğu 30 yaşına geldiğinde adam 70 olacak
- 1 yıl
Sana göre kaç yaş olmalı
Soran1 yılEn iyisi 25te evlenmektir. Düzen oturur. Okul askerlik 25e kadar bitiyor zaten
- 1 yıl
25 de fena değil aslında.
- 1 yıl
O zaman düzeltiyorum 25-30 diyeyim.
Soran1 yıl28den sonra sıkıntı 25 26 iyidir
- 1 yıl
Konuyla ilgisi yok ama bu tarz soruları burada sormazsanız sizin için daha iyi olur.
Neyseki kendini gizlemişsiniz. - 1 yıl
Yoksa bu sitedeki adamlar senin dm kutuna üşüşürlerdi.
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Millet tabiri caizse " abaza " çünkü ondan dolayı.
Soran1 yılEvet farkındayım ama normalde de böyle tipler var ki bulamıyoruz
- 1 yıl
Oraya da yazamıyom tanışmak istiyom
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler