AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sen vergi dairesi misin, karakterini sev seveceksen; ticaretten maks cimrilik vs. gelir diğer işkoliklik durumları hariç, o dediğim şeyler de karaktere giriyor zaten.
Ticaretten cimrilik mı gelir derken
adam esnafsa yüksek ihtimalle tutumludur, çok para muhabbeti yapabilir. Bunları gözlemlemen gerek. Senin için irrite edici bir durum olabilir.
Elı çok acık
O zaman neden boyle bir soru sordun ki, seviyorsun; eli açık, vakit ayırmamasından mı korkuyorsun, bunları konusmalısın
Vakıtte ayırır beni çok sever
sen kaçırma o zaman hiç sorma bu soruları
anladım sen kariyer yok, üni yok diyorsun; bu devirde üni okuyan ne oluyor? firmada çalışıyor asgariden yatıyor alacaksa elden alıyor, linkedin'de bir iki poz paylaşıyor sonra siyah beyaz depresif hayatına, söve söve çalıştığı işine devam ediyor. Kendisi tırnaklarını kazıyarak güzel bir yere gelmiş, şu an bencillik yapma, onu da sakın bu tarz şeylerle düşürmeye çalışma.
Ünv okudu zaten
o zaman bi sorun yok, beni şahit yapabilirsin evlen
Ahahha tamam😄
Ticaret yapanların parası çok olur
Yani evlenme sevgili olma gibi konular sana kalmış
Memur öğretmen peki
Aylık 50 60 alıyorlar diye biliyorum
Ticaret yapan zamanla iyi olur mu kazanc
Yani şöyle diyim benim eski sevgilimin babası ticaret yapıyordu yurtdışında türkiyede falan İstanbul'da yalısı dubaide evi vardı bunlar aşiretti bide yani yurt içimi yapıyor yurtdışımı ona göre degişir
Ne iş peki
Anlamadım
Ne iş yapiyolardi
Yurtdışında kuaförü vardı telefon falan getiriyordu satmak için türkiyeye nigdede kiraz bahçesi vardı yurtdışına gönderiyordu onuda
Taşımacılık mı
Yok kendi ürettiğini kamyonla gönderiyordu senin dediğin ne iş yapıyor
Nakliye lojistik
Yurt içi yurt dışı?
Irak
Irakta petrol ucuz çok kazanır az harcar para daha çok birikir yani
Öyle mı diyorsun
Yani öyle diyorum
Yanı aylık nedır kazanc
Irak'ta lojistik sektöründe çalışmanın aylık kazancı, pozisyon, deneyim, şirketin büyüklüğü ve bulunduğu bölge gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişir. Ancak, Irak'ta lojistik sektörüne özgü güncel maaş verileri sınırlı olduğundan, genel bir değerlendirme yapmak zordur
Türkiyede 2024 yılında en yüksek maaş 43 bin dersek
En az 30 bin - en fazla 45bin arasında değişiklik gösterebilir
E çok değil
Abla kendi dükkank olursa para sı olur kendi dükkanı olmayan kendi firması olmayan zengin gördünnü sen
Kendı yerı
Abla 10 15 tanede işçisi varsa rahat 80 kazanır 40 bini işçiyse başkasının yanında çalışıyorsa falan dedim
Şirket sahibi 4 tır var
Rahat 80 kazanır abla kazandığı paraylada araç alırsa kazancını artırır
ticaret yapanın işinde herzaman riisk vardır. ama hangi anlamda sorsun bu soruyu
Niye evlenilmesin insan değil mi onlar
Değil 😄
Ticaret yapan erkekte ne var?
Kariyer yok
Pardon 😂 Ticaretle ugrasıyorum iki ünvst bitirdim ve dünya geneline ihracat yapıyorum 😉 Şimdi sana soru benimle konuşabilecek kelime dağarcığın var mı? Bak kolay yerden sordum.. Diger seviye tespitlerine girmiyorum
Sevgilim de ünv bıtırdı😄
Ne iş yapıyorsun
Benimle konuşabilecek bir seviyede degilsin.. kariyer yapıp , kendini geliştirdiginde belki 😉👋😂
Nıye be ne dedım ben sana
Diyaloğ kurmamız için önce kariyerin ve egitimin önemli , adli sicil kaydı vs insan sınıflandırması yapmam gerekli nasıl içim rahat eder yoksa 😂
Alay etme benle ya anladım laf sokuyorsun bana
Zeka pıhtısı var... Dersini aldın
Tamam da ben bır sey demedım kı neden kızdın anlamadım
Özür dilerim Haddimi aştım nekadar saçma bir düşüncem varmış demen gerekirken hala uzatıyormusun.. zeka parıltısı var demiştim.. Üzgünüm yanıldım
İnsan hata yapabilir yanlış düşünebilir sen de bu kadar hakaret edeceğine bak bu düşüncen yanlıs diyebilirsin takıntı yapma diyebilirsin
Hakaret etmedim sadece farkına varmanı sagladım düşünerek konuşmam gerektigini ögrendin
Özür dilerim haklısın peki bu takıntımdan nasıl vazgeçerim
şu an saçma oldugunun farkında olman gerekli
Yaşın kaç senin
Üzerime gelme ya
Yaşını sordum üzerine gelmedim
29
Olgunluk seviyesindesin merak ettim seni ondan
Yanlış mı düşüncem
Yanlış oldugunu anlattım
Bu takıntıdan nasıl vazgeçerim
Takip edermisin
Neden