Flörtümle yaş farkı? Ben 19 o 37 yaşında?

Ben 19 yaşındayım konuştuğum adam 37 yaşında, bir kere evlenmiş ikiz çocukları var boşanmış ve türk değil yurtdışında yaşıyor. Bana çok iyi ve çok sevgi dolu kibar davranıyor, yaşıtım erkeklerin ya da biraz daha büyüklerin davranmadığı kadar nazik biri. Ben kadın olarak tr de yaşamak istemiyorum ve amacım burdan gitmek açık konuşuyorum. Kendisi bütün iyi özelliklerin yanında ekstra çok hoş biri ve zengin. İkizleri benim için asla sorun olmaz çocukları severim zaten henüz 1 yaşındalar ve bana anne aramadığını söyledi. Ama onunla olursam bütün ailem beni tamamen siler. Ben yine de buna değeceğini düşünüyorum. 19 ve 37 neden anlaşamasın ki sonuçta hep görüyoruz bneden daha fazla yaş farkı olan çiftler var ya da çok eski yıllarda da çok yaş farkı yok muydu daha şimdiden bunları anlatınca insanlar tarafından yargılanmaya başlıyorum. Ama ben mutluyum. Eminim çoğu insan da bu özelliklere sahip birini bulsaydı tr den gitmeyi seçerdi. İlerde çok sorun olmaz diye düşünüyorum sizin bu kadar yaş farkı olan bir yakınınız oldu mu tecrübeleriniizi yazar mısınız

Flörtümle yaş farkı? Ben 19 o 37 yaşında?