Sizce pazartesi günü ne olur?

eşimle onun geçmişteki birisini unutamamasından dolayı boşanma kararı almıştık bir süre ayrı kaldıktan sonra geri barıştık herşeyi aştığını söyledi daha yeni bir araya geldik ama benim aşamadığım birkaç bişey var eskisi gibi güvenmiyorum. uzun süredir aramız çok iyiydi ama hiçbir sebep yokken bugün ona güvenimin o dönemde çok kırıldığını ama iyileşme gösterdiğini söyledim ve kendim olarak tam iyileşemediğimi söyledim ilgi ve sevgi gösterisini bir tık arttırmasını istedim çok ters tepki verdi madem iyileşiyorsun olumsuz bişey yok neden bu konuyu açtın gereksiz bir konuşma ilgim yeterli gelmeseydi iyileşmezdin olumsuz ilerlerdi dedi evet doğru dedim ama sen beni sevdiğini söylediğinde benim ağlayasım geliyor bu da normal bi durum değil dedim pazartesiye kadar ikimizde düşünelim dedi ben senin güvenini niye kırmışım seni niye hâlâ iyileştirememişim ilgim neden yetersiz geliyor neden daha fazla vakit ayıramıyorum (günde 12 saat yoğun tempolu bir işte izinsiz çalışıyor 8 aydır) ikimizde düşünelim dedi yüzüğünü çıkartıp gitti sizce pazartesi günü ne olur?

Sizce pazartesi günü ne olur?