ՏҽӀɑʍՏ
bu sorunu çözmeden evlenmemeli 🙄

ՏҽӀɑʍՏ
bu sorunu çözmeden evlenmemeli 🙄

Evlilikten tam olarak da beklentim bu aslında 😅otur kucağa, anlat gününü, öpücük vs diye ama cicim ayları için geçerli sanırım 😒 sonrasında da şıçım ayları oyyyy
Cicim ayları hiç bitmesin djdj
🥳🥳
😅🤝 eee senin görüş de süperdi djdjs
Cicim ayı filan yok evlilik berbat bişey
Evlilik, genellikle insanların romantik hayallerinde olduğu kadar her zaman o şekilde olmaz. Gerçek hayatta, evlilik içinde günlük sorumluluklar, stresler ve diğer öncelikler de devreye girer. Tabii ki, yakınlık, samimiyet ve sevgi evliliğin önemli bir parçası, ancak her gün saatlerce kucakta oturmak ve sadece öpüşmek gibi anlar gerçek hayatta her zaman mümkün olmayabilir. Evlilikte de birbirinizi dinlemek, desteklemek ve birlikte vakit geçirmek önemli, ama bu, her zaman romantik anlarla dolu olacağı anlamına gelmez. Yine de, bu tür anlar evliliğin güzel yanları olabilir, yeter ki her iki taraf da buna değer versin.
Cevap
65Cevap
Olması gereken böylesi ama bazı evliliklerde bir süre sonra birbirine tahammül edememe durumu başlıyor. İlişkileri taze tutmaksa tek tarafın çabası ile olmuyor. Sevgililik döneminde başbaşa geçirilen 1 saat bile çok kaliteliyken evlendikten sonra sürekli dip dibe olsan da o kaliteli 1 saatlik zamanı birbirine ayıramaz oluyorsun ve işte sorun o noktada başlıyor falan filan.
Tamam vazgeçtim ddfs
Evlilik sadece romantik anlardan ibaret değil ama sevgi, yakınlık ve paylaşım evliliğin önemli parçaları. Eşlerin birbirine günlerini anlatması, sarılması, öpüşmesi tabii ki güzel ve olması gereken şeyler. Ancak evlilik aynı zamanda sorumlulukların, hayatın getirdiği zorlukların, bazen rutinin içinde kaybolmanın da bir parçası. İlk başlardaki yoğun romantizm zamanla yerini daha derin bir bağa bırakır. Önemli olan, bu bağı beslemek ve birbirinize olan ilgiyi kaybetmemek. Gününü anlatmak, birlikte vakit geçirmek, öpüşmek, sarılmak, bunlar evliliği sıcak ve canlı tutan şeylerdir ama her gün kucağa oturup saatlerce öpüşmek belki de hayatın temposu içinde çok da gerçekçi olmayabilir. Yine de her çift kendi dinamiğini oluşturur, önemli olan karşılıklı istekler ve beklentiler konusunda uyum sağlayabilmek.
Sevgiler..
Ben kucağına oturup öpücüklere boğarım kiii🫠 bananeğğğ 😅
Oyyy 😅
Hehe🫠😅
Fiziksel güzel görsel tam da gösterilecek beden dili sevgisi ama ruhsal Şeyma olmak istemem😹
Mesela yani djdjsk
Fizisele okeyiz ona mesela diyemeyeceğüümm efendim😝😂Ama öyle sarılacak kişi yok😂
ahaha şeymanın yaşadığı aşk değil zaten kaç tane koca değiştirdi sadece bir kere aşık olmuş bu zamana kadar
Değil ama ona sorsak uçuş uçuş anlatır 😂😂
Para aşkı ve normııl aşkı karıştırmayalım djdja
Sen ben karıştırmayız elbet o tip kişilikler için mix aşk😂
Aynen balım 🌸
💞
Evlenince gerçekten kocan seni kucağından indirmezse
Zaten mutlu bir evliliğin var demektir.
Ona ne anlatacağının pek te bir önemi kalmıyor bu durumda.
Muhtemelen seni dinliyor gibi görünecek ama sütyeninin kopçasını çözmekle meşgul olacaktır
Erkekler her zaman kucak isteyecek ama sadece beden diliyle olanından... o anda anlattığımız her şey onlara bir kuru gürültü gibi gelir.. o yüzden ya o kucağa oturup dilsizi oynayacağız.. ya da hiç o işlere bulaşmayıp duvarlara konuşacağız.. onlara anlatacağız derdimizi de sevincimizi de sonra gidip bir ağaca sarılacağız..
ilk zamanlar böyle olabilir. ama sonrasında "yeter artık bıktım senin derdin sorunundan" deme ihtimalide var 🙄
Ahah kadın mı der bunu yoksa erkek mi
Hiç hayal etmediğimi fark ettim
Gelecekteki eşim e ; Birlikte film 🎥 izleriz komedi 🎭 ben de kahve ☕️ yaparım yemek yaparım en sevdiğin ya da beraber yaparız mutfakta
Birlikte yaşadığımız komik 🤣 maceralar albümü de olsun onlara bakarız
Huzurlu bir ilişki amin 🤲🏻
Onu sadece seks oyuncagı olacagın aşırı bir zenginle yaparsın.
Onlardada seçenek çok olacagından, sıkılınca yol verir. Türkiyeden öyle niti zaten sonunda Orspu muamelesi yapar.
Bu hayalleri nerden buluyorsunuz? Filmlerdeki hayatlarda bile böylesi yok…
İnstagramdaki, twitterdaki erkeklere çok takılmayın gerçeklik şaftınız kayıyor.
Hayaller Beverly Hills gerçekler Van/ Urfa
Zannetmiyorum. Evlilik, evcilik oyunu değil sonuçta. Vazife ve sorumluluklar yükleyen bir müessese. Her gün her dakika öpüşüp koklaşacak zaman bulabileceğini zannetmiyorum.
Kaldı ki evlilik, biraz da aşkı öldürüyor. Bazı duyguları zaman aşımına uğratıyor. Bazı şeyleri sıradanlaştırıp rutin hale getiriyor. Özellikle ilk 3 yıldan sonra. Buna romatizm ve cinsellik de dahildir.
Aynı öyle hatta bir yerden sonra kocana s@kso çekerken sohpet ediyorsun
Hayırlısı bea, koca nede olsa
Evlilik olgunluk geretirir senin ve eşinin düşüncesi ortak çıkarları ortak olmalı biriniz ateş ise biriniz şu olmalı su olan kişi bazen ateş öldüğünde ateş olan su olmalı unutma her insanın hayali ve zevkleri farklıdır hayalleriniz bir olmalı omrunuz boyunca beraber siniz çünkü evlilik bir oyun değil
Bu dediğin max 4-5 ay geçerlidir laz kızı yani cicim ayları ondan sonrası kaos, entrika, çatışma... Nerden biliyorsun deme gözlem yeteneği:))
Üzücü
Hiç evlenmediğim için bilemiyorum😂 şeyma subaşını örnek alırsak 7 kocalı hürmüze döneriz kızz olmass🤭
Evlenenleri görüyoruz ya :D anlatıyorlar ayrıca
Acaba evli arkadaşlar yalan mı söylüyor djssjj
Evet aslında böyle bir şey tahmin ediyorum yoksa değil mi 🙄
Gerçeklerin peşine düştüm canoo 😁
Gelişmelerden haberdar et 🙄
Kucakta geçebilecek bir ömür biraz zor, adam işe gidecek ki para getirsin 😆😆ayaklarını yıkamayı ihmal ediyor
Dışarda da, evde de çalışsın 😄
Evet mantıklı 😆
Öyle olmayacaksa hiç evlenme zaten.. 🤣🤣
Bende beraber yemek yaparken un savaşı yapicaz sanıyordum dhdhdh
Sonrasında o temizleyecekse, neden olmasın 😒
Evlilik ve aşk öyle bişey bence jdmfkd öyle olmicaksa ben yokum :D
Böyle bir şey olmadığı içüün, evlenesi gelmiyor insanların djsf
Zorla güzellik olur mu mdkf
Evlendikten bir süre sonra kocanı gördüğünde kaka 💩 görmüş gibi olacaksın.
Kocan sana dokunup yanına oturtmaya çalıştığında kaçacak ve her fırsatta bekarken prensesler gibi hayatın olduğunu ona hatırlatacaksın
Öyledir herhalde ya, ben de hiç bilmiyorum bunu 😄. Hayal etmeye çalışıyorum olmuyo. Umarım evlilik güzel birseydir ama 😅.))
Sen çok fazla film izlemişsin ya yok öyle bişey adam akşam işten gelicek b*k çuvalı gibi yayılacak sen yemeği hazırladığında hazır dicen yicek keyfine bakcak 😃😃😃
6 ay 1 yıl kocası eşlerinden uzak durani duydum eve hiç gelmeyenleri terkedenleri filan evli kadınlar konuşuyordu
Boşanma sebebi, haktır yani.
Evet öyle en son ne yaptı bilmiyorum kadını duyunca sasirmistim
Çok üzücü ama ya, ne hayallerle evleniliyor sonra böylesi olması.. evlerden ırak.
Onu görünce eski sevgilimden olmuycagini anladım kesin bende evlensem öyle olurduk
eski sevgilin de öyle miydi 🙄
Aynen öyleydi soğuktu ve ilgisizdi aylarca ve senelerce bulusmadigimiz oldu
eski olmaya hak kazanmış.
Biz 2 buçuk senedir görüşemiyoruz yüzyüze farklı ülkelerdeyiz çünkü
Öyle bir şey değil: ... diye düşünmek istiyorum. Öyleyse bekar olduğu için hayıflananlar amma kafasızmış.
Öyledir herhalde ya, bide tam görseldeki gibi yapsak taam iste.
Ahhh keşke evlilik öyle bir şey olsa. Maddi durumu iyi olan için geçerli bu. Normal insan için evlilik sorumluluktan başka bir şey değil.
İnsan, üzüntülü ve sevinçli zamanlarında, kalbinin dayanamayacağından fazlasını duyarlı bir kalple bölüşmek ister.
Emin ol evlilik hayallerdeki gibi bir şey değil! Yoksa bütün evliler Pollyanna gibi mutlu gülücüklü yaşardı :)
Evlilik bircok seyi öldürür genellikle. çoğu evli mutlu tablo sergiler, oysa zaten çoğu monotondur. Bir daha yok yani :)

Hayâller Paris 😃
Evlilik böyle bir şey olsa kimse boşanmazdı ya da kimse eşini aldatmazdı :)
İlk başlarda öyle.. Sonra alakası yok.. :))
Öyle bir şey olmalı, olması gereken de bu bence.
Bence çok romantik ben olsaydım yapardım böyle bir şeyi
Öyle bişey ama saçıylada oynamalı birlikte film izlemeli yemek yapmalı filan
Bence böyle bir değilse kabulüm değil kucağına almicaksa niye evlendik niye kocam ki
Kimle evlendiğine göre değişir taş fırın la mı bohem prensle mi evleneceksin ona karar ver 🙃😉
biz bunları evlenmeden de yaptık kucağa oturttuk bi hareket için imzaya gerek yok
Evlenince kocanin kucağına oturup derdini anlatırken ara ara kavga edeceksiniz apla
Benim gibi birini alırsanız evet almaz iseniz Hayır Başarılar dilerim 🥱🤪
Bende öyle hayal ediyorum ama bence hayallerdeki gibi olmayacak 😭
Evlilik öyle bir şey değil. İşteen gelecek sonra "lan karıı açım ne yemek getir" diyecek sana 😀
kilona bağlı olarak değişir. hafifsen normal bir istek
Evlendiğimde eşim ile Sadece öpüşmekle yetineceğimi zannetmiyorum.
Kucağına çıktında altdan yecen
Olabilir eş sonuçta
Her evlilik birgün bitmeye mahkumdur devam edenler zoraki devam edenler çocuk için filan ilk üç beş keyif verir sonrası sıçım ayları
Böyle değil evlenme
🥹 neyseki niyetimiz yok djsj
Olmasın
Daha evlenmedim olunca anlatabilirim. Ama tüm gün vakit ayirmazlar sanki.
Ilk 2 3 ay belki olabilir.. ama snrsinda hic de oyle olmuo durumlar
of valla 3 yıllık ilişkimden ayrılınca çok üzülmüştüm ama daha iyisini buldum diyeceğim şu ki kızlar böyle değilse yol verin gitsin daha iyisi gelir ve bunu yaşatır sizee
Bebeğim sen 20 liksin
Kesinlikle evlilik böyle bir şey 😅
Hayallerini yıkmak istemem ama öyle değil
😏 ne kadar üzücü
Kadının 40 numara mı giyiyor kürek gibi ayağa var
Bilmem ki shsj
O değilde adamın ayakkabılar ı degişik
Yılan derisi gibi
Rüyadasın galiba hadi uyan 😂
😅😅
Yok rüya görmeye devam :D
Teşekkürler 😌