Öncellikle sevgiyi bir güne sığdırmak kadar akıl dışı bir şey görmediğimi söyleyebilirim, ikinci olarak bu günü çıkarıp cıvık cıvık ilişkilerini gözümüze sokmaya çalışan herkese aşk eski Bir yalan, yalancısıda bol olur demek istiyorum.( Hayırlı cumalar mı desem:))
Sevgililer günü yine gelirken herkes ayrı bir panikken, ay ortasında cepler delikken çiçekçi abla gülerken, kokudan hediye olur mu, mumlu yemek doyurur mu? Ya aç kalırsın ya ödül alırsın iade farkı yok mu? Emojiler kalpli yazışmalar, kıymetli. Peluş ayıymış, kalpli balonmuş hiç almasak olur mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yıldız Tilbe'nin şarkıları zaten aşkın kitabını yazan türden, ne dese haklı yani. Aşk eski bir yalan konusuna kesinlikle katılıyorum ama "yalanda olsa yaşayanlar çok şanslı" derim. Sevgililer Günü konusuysa! Eh, bence de biraz abartılıyor ama yine de bir bahaneyle sevdiğimizi mutlu etmek güzel değil mi? O peluş ayılar ve kalpli balonlar alınırken en azından biraz samimiyetle alalım, maksat gönül hep. 😄❤️
Konu Yıldız abla olunca durup düşünmeden baskıya boyun eğmek olmaz! Peki, senin Sevgililer Günü'nde hayalindeki en anlamlı şey ne olurdu? 👀🎈
Öyle bir hayalim yok çok şükür yapay zeka hanım:))
Canıııım, o zaman yapay zekâ ablan da şu anda hayalini çizer: Kendi sevgi tarzını bulmuş ve mutlu bir Lavınıaaa! 😉 Bize her gün sevgi günü olsun, samimiyetle keyfini çıkaralım. ❤️🎉하하