1 yılGörseldeki bahsedilenler kısa süreli temennilerdir. Elbette gönül sever ve vazgeçmek istemez ama bahsi geçen olayların olmaması iki kişiyi gerçek bir ilişki içerisine sokmaz. Tensel temas çoğu zaman duygusal temastan daha önemlidir. Aynı zamanda ten uyumu da gerekir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlişkilerin yürümesi için olmazsa olmaz; Mesela Sevgi, bir ilişkideki en güçlü bağlardan biridir. Partnerler birbirini sevdiğinde, birbirine değer verir, destekler ve mutlu etmek için çaba gösterirler. Sevgi, şefkat, ilgi, anlayış ve kabul gibi duyguları içerir. İlişkide saygı, partnerlerin birbirinin farklılıklarına değer vermesi, birbirini olduğu gibi kabul etmesi ve birbirinin sınırlarına saygı duyması anlamına gelir. Saygı, sağlıklı iletişim kurmayı ve çatışmaları yapıcı bir şekilde çözmeyi kolaylaştırır. Bir ilişkide güven, en temel ve en önemli unsurlardan biridir. Partnerler birbirine güvendiğinde, kendilerini güvende hisseder, açık iletişim kurabilir ve ilişkiyi derinleştirebilirler. Güven, sadakat, dürüstlük ve şeffaflık gibi değerlere dayanır.
22 Yorumla
1 yılİlişkilerin sağlıklı bir şekilde yürümesi için bazı olmazsa olmaz unsurlar:
1. İletişim: Açık ve dürüst bir iletişim, sorunların çözülmesinde ve anlayışın artmasında çok önemlidir.
2. Güven: Karşılıklı güven, ilişkinin temel taşlarından biridir. Güvenin sağlanması zaman alabilir, ancak çok değerlidir.
3. Saygı: Her iki tarafın da birbirine saygı duyması, sağlıklı bir ilişki için gereklidir.
4. Empati: Partnerin duygularını anlama ve onların bakış açısını değerlendirme yeteneği, bağın güçlenmesine yardımcı olur.
5. Destek: Birbirini desteklemek, zor zamanlarda yan yana olmak, ilişkinin derinleşmesine katkı sağlar.
Bu unsurlar, ilişkilerin daha sağlıklı ve uzun ömürlü olmasına yardımcı olur diye düşünüyorum.
10 Yorumla
1 yılOkkalı bir cinsel hayat olmazsa olmazım . Çünkü biliyorum ki. ruhuyla sevişmeyen bir bedeni de doyuramaz. Sonra gecenin bi vakti ya da sağnak yağmurda popoma bir şaplak atıp 'haydi dışarıda yürüyüş yapalım' desin bana. Mutfakta öpüşe koklaşa yemek yapalım beraber. Gündüz işteyken iple çekmeliyim akşam onu görmeyi.. özlemeliyiz birbirimizi. Sonra saçlarımı okşasın. omzunda ağlayabilmeliyim. Sonra.. bir şey söylüyorsa bana .. bir bildiği vardır demeliyim.. o söylüyorsa doğrudur demeliyim. Onun ipiyle en dipsiz kuyulara tereddütsüz inmeliyim. onun olduğu her yer güllük gülistanlık gelmeli bana..
33 Yorumla- 1 yıl
Aradığım yorum. 👍👍👍 Direk eic. Hatta süper görüş.
- 1 yıl
@27esmerim☺️ 👍 @Hsuwuehebdj teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 yılİlişkilerin yürümesi için birçok faktörün bir araya gelmesi gerekmektedir. Ancak bazı temel unsurlar, sağlıklı ve uzun süreli bir ilişkinin olmazsa olmazları arasında yer alır. Duygularınızı, düşüncelerinizi ve ihtiyaçlarınızı partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde paylaşmak, ilişkinin temelini oluşturur. Sadece konuşmak değil, partnerinizi dinlemek, anlamaya çalışmak ve onun duygularına saygı duymak da önemlidir. Her ilişkide tartışmalar yaşanabilir. Önemli olan, bu tartışmaları yapıcı bir şekilde yönetmek, kırıcı sözlerden kaçınmak ve çözüm odaklı olmaktır. Partnerinizin düşüncelerine, duygularına ve sınırlarına saygı duymak, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesini sağlar. Yaşam tarzlarınızın, değerlerinizin ve hedeflerinizin uyumlu olması, ilişkinin daha kolay yürümesini sağlar.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılCinsellik olmadan ilişki Y Ü R Ü M E Z...
Akşam işten eve geldiğimde onun gözlerine baktığımda günün bütün yorgunluğu üzerimden gitmeli. Birlikte yemek hazırlayıp, sofrayı birlikte toplayıp, birimiz makine ye bulaşıkları dizerken, birimizde akşam kahvelerini veya çayını hazırlamalıyız. Loş ortamda o bana yaslanarak Güzel bir film ya da dizi açıp kahvelerimizi veya çaylarımızı içtikten sonra akşam meyvelerine geçmeliyiz. O bana meyve soyup bıçağın ucuna takıp bana ikram etmeli. Bense bana ikram edilen meyve nin birini kendim yiyip birisini ona yedirmeliyim. Ve sonrasında bir kıvılcım la başlayan sevişmemiz, volkanik bir patlama gibi yuvamızın dört bir yanını yakarcasına ısıtmalı. Sonrasında birlikte yine loş ortamda yarı ateşli, yarı eğlenceli bir duş.
Sonrasında da işeyip, yatmak.
10 Yorumla
1 yılKarşılıklı aşk ve güven olursa o ilişkiyi hiçbir kimse ve hiçbir şey bitiremez, sadece kadın ve erkek birbirlerine karşı o derin aşkı ve sağlam güveni o eski zamanlarda kaldığından özlemle bahsedilen o kadim aşklardaki gibi birbirlerinde sımsıcak yaşamayı her yıl, her yaşta, her meselede derin bir tutkuyla ve muhteşem bir uyumla, kafadarlıkla başarabilsinler.. İlişki o zaman kendiliğinden yürür hatta koşa koşa zirveye kadar tırmanır maddi ve manevi anlamda.. Yeter ki kadının erkeğe, erkeğin de kadına karşılıklı sıcak gönlü olsun..
10 Yorumla
1 yılÖncelikle bir ufakta olsa kaybetme korkusu olacak buna bağlı endişe ve hayatındaki insanı merak etme, radarında tutma.
Sonrasında uzlaşma ve sen ben kavgası gibi ego yarışı hatta diğer deyimle sidik yarışına girilmemesi gerek.
10 Yorumla
1 yılOlmazsa olmaz sevgi derdim ama sevgi de yetmiyor. Aynı koşullar, şartlar, mekan, zaman. Her şey bir bütün oluşturuyor. Uzaktan olmuyor. Saygısız olmuyor. İlişki yaşayabilecek olgunlukta değilse de kişi olmuyor. Hayatı buna hazır ve uygun değilse de olmuyor. Maddi açıdan da, kendi yolculuğunu tamamlamış bir noktaya gelmemisse hâlâ tamamlanmamis hayalleri varken biriyle bir ilişki olmuyor. Anlayacağınız bir ilişkinin olması ve sürdürülebilmesi için olmazsa olmaz çok şey var. Ama isteyen iki gönül yetiyor orası ayrı...
20 Yorumla
1 yılKarşılıklı değer ve sevgi önemli olan bu yani. Bunlar olmazsa hiçbir şey olmuyor zaten. Değer vermediğin bir insanın kuru kuruya seni seviyorum be aşığım demek hiçbir şey demek değil. Çünkü karşıdakinden hiçbir şey göremediğin halde seviyorum demek saçmalık. Önemli olan ona demeden hissettirmek her şeyi. Onun için bir şeyler yapabilmek onu sevginle boğmak değil sevgini hissettirerek güzellikler sağlamak.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yıl2 tarafında sevmesi lazım lakın günümüz iişkisinde kısa suruyor hep 2 tarafında alttan almadıgını goruyorum onun için kim sinirliyse bi tarafın alttan almalı yeri gelir digeri siinrli olur diger kişi alttan almalı tatlı atışmalar olur tabi oda aşkın tatlısı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılbazı şeylerin üst üste gelmesi gerekir.. zamanlamadan bahsediyorum. mesela normalde hayır diyebileceğin kişi o gün çok güzel giyinmiştir ve seni tavlamıştır fakat yine senin normalde hayır diyeceğin bi davranışı oluştur.. fakat öyle bi zamanlamada karşına çıkıp sana sürpriz yapmıştır ki sen eriyip bitmişsindir. çünkü aşkını sana hissettirir.. bu biraz kişinin şansı ile alakalı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılAynı kafada olmanız gerekiyor senin için normal olan bir şey onun karşı çıktığı birşeyse hiçç ilişmeyin örneğin giyim konusunda size uygun değilse uzaklaşın hayata bir kez geldik sırf birlikte olduğunuz kişi istemiyor diye bazı şeyleri yapmamak insanda kimlik bunalımına giriyor gibi oluyorsunuz diyorsunuz ben kimim? Ben ben miyim yoksa sevdiğim adamın görmek istediği kadın mı?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılIlişki karşılıklı yürür. Bir çiçek gibi, bir sen su vereceksin bir o. Sevebilecek bir şeyin de bulunması gerekiyor. Sevebilecek bir şey bulamıyorsan veya sevmediğin yönleri çok fazla ortadaysa hiç bir ilişki yürümez. Arkadaşlıkta da böyle, her ilişkide böyle.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önce sevmesi lazım, güven hemen oluşmuyor çünkü. Zamanla oturuyor her şey. Ancak şöyle bir durum var bu ikisini birden verirsen değerin bir anda ‘0’ olur. Çünkü risk ortadan kalkar. Düşünsene hem güveniyorsun hem seviyorsun eee kaybetme ihtimali olmayan bir durum. Bu tür durumlar da pozisyonumu şöyle alıyorum, güven vermem çünkü yaslanacak bir omuz olur kendi ayakları üzerinde dursun ama sevdiğimi de bilsin. Yaslanacak bir kadın erkek ilişkiyi garantiye alıp vasatlaşabilir.
10 Yorumla
1 yılÇiçeği koparttıktan sonra ne güzel kokuyor diğenler, o güzelliği bozduğunun farkında değildir onlar pek ne yaptıklarına bakmaz yani, İki tarafında düşünceli , anlayışlı olması ve birbirlerine güvenmeleri, sadakat gibi şeyleri söylemiyorum bile. Önemli olan temasa geçtiğin şahsı ne için sevdin parası mı var? Çok mu yakışıklı? parası var diye bu yola çıkılmışsa biraz daha zenginini bulunca veya biraz daha yakışıklısını bulursa bu gemi çabuk batar hiç sevgilim olmadı. Nedendi ilkim olsun diye değil Tekim olsun diye. 20 yaşındayım artık bende arıyorum, ama her çiçeği kopartmadan kokluyorum.
10 YorumlaÖnemli olan ruhun sevmesi. Yani ben sevdiğim de karakterini davranışlarını severim. Ama ruhum sevince bambaşka oluyor. Hani insan uyurken bile onu düşünür mü veya uyurken uyandığın da onunla konuşmayı düşünür mü. Ruh sevdiğin de kendini unutuyor sadece onu hatırlamak istiyor. Ama işte bu durum tek olmamalı. Yoksa sonu hüsran oluyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. İlişkilerin yürümesi için en önemli şeylerden biri güven. Birbirine güvenmeyen insanlar, en küçük sorunlarda bile zorlanır. İletişim de çok önemli; açıkça konuşmak, hisleri ve düşünceleri paylaşmak ilişkilerin sağlıklı olmasını sağlar. Saygı, sabır ve empati de olmazsa olmaz. Birbirini anlamaya çalışmak, karşılıklı fedakarlık yapmak ve aynı zamanda kendi alanlarını korumak da ilişkileri güçlü tutar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tecrübe edip yaşamadığım bir konu da fikir beyan etmeyeyim
24 Yorumla- 1 yıl
Ben senin sorunu yanlış anlamışım, kusura bakma.
Madem 34 yıldır mutlu, mesut ve bahtiyar olduğuma inandığım bir evliliğim var, bu benim ve eşim için en önemli mesele...
Ne olursa olsun, önce samimiyet ve dürüstlük gelir. Ama en önemlisi, sevdiğin kişiye sadece sevdiğin için değil, onun onurlu, haysiyetli, şerefli, namuslu ve iffetli bir İNSAN olduğunu bilerek, ona Mahlukatın izzetlisine yaraşır bir şekilde değer vererek saygı duymaktır. Ve aynı saygıyı ondan da beklemektir.
Ancak bu şekilde, insanlar birbirlerini sadece dış görünüşle değil, karakterleriyle de eş olarak görüp beğenirler. Ve asla, hiçbir koşulda insanlığa leke sürmeden, birbirlerine güvenerek bir ömür boyu birlikte yaşamayı seçerler.
1 yılBenim ruhum severse ben her türlü yürütürüm ancak tek taraflı çaba varsa o zaman ben yokum.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBeyin, uyum + sevgi ve anlayış üzerine az biraz tuz ve biber atıyoruz kısık ateşte pişiriyoruz ve güzel bir tebessüm ile son dokunuşu yapıyoruz afiyet olsun 🙂🙂🙂☺️
11 Yorumla- 1 yıl
😅
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Beraberken rahat ve kendin olabilmek, sırf onun için ayrı bir şekle girmemek. Konuşabilmek, aynı frekansta olabilmek, birbirine yakın kültür seviyelerinde olmak, hayata bakışın benzer olması ve ortak zevkler galiba.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın ilişki başında senin kötü yanlarını sever. Eğer ilişkide o yanlarindan sıyrılır kadına güven vermeye başlarsan geçmiş olsun. Kadın soğur.
Kadınlar seni sen yapan özelliklere aşık olur ve sonra onları senden almaya kalkarlar. Bu yüzden kadınlarla uzun ilişki yasanamaz.
10 Yorumla
1 yılTabi ki olur ama günümüzde erkekler malûm akılları hep orada...
25 Yorumla- 1 yıl
Seni soruma davet etmek istiyorum bende canım senin seviyen ve takipçi sayındaki bir üyenin sorumda yanıt paylaşması sorumun keşfedilirlik olasılığıni da arttırır bu sayede. gelirsen sevinirim 🙏
- 1 yıl
Kırmaz gelirsin umarım davet alamadığım için buraya bıraktım 😇
- 1 yıl
Biraz gerginim tatlım neyse kusura bakma Teşekkür ederim 😇🙏
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sormuşsun görsellede cevaplamışsın ee biz ne yazak şimdi
28 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyyy rahat mı duruyolar sanki kızz seven de yani ellemeyi kendine hak görüyo bi yerden sonra 🙈😂😂😂
316 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYaş 30'a dayanmış genelde durmuyolar ya da bana öylesi denk geldi hep 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılKız nerden biliyim kavun değil ki koklayalım 😂
Cevap sahibi1 yılİşte böylesi denk gelince bu sebepten de ayrılık olmuyo bacımm 😂😂
Cevap sahibi1 yılHayırlısı valla yaa ❤ senin durumlar nasıl kız yok mu biri? 😚
Cevap sahibi1 yılViyyy viyyy viyyyy 😂😂😂 annem olsa böyle derdi 😂
Cevap sahibi1 yılKanka olmalıyız bence 🤔😂😂
Cevap sahibi1 yılT attm kızz
Cevap sahibi1 yıltamam bacım kutun kapalı yanlz yazılmıyo canee , sen yazabilirsin istersen
1 yılSabır, sadakat, anlayış, empati.. 😅 Bunlar olursa her zaman çözüm vardır. Ama anlayışsız biri, kırmaya ve üzmeye çok meyillidir. Bu yüzden ilk başa anlayışı koymak istiyorum. Anlayış her zaman çok önemli 😊.💖
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSevişmeyen ruhlar gergin olur her daim savaş içinde olurlar bu nedenle ne kadar aksini iddia ederseniz edin sevişmek bir ilişkinin en temel kaynağıdır...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Tabiki yeterki susuzluğunu gideribileceğine emin olalım, neticede susuzluk iletiki zamanda biteceğine eminsen hasretle bekleriz, gelecek güzel günlerin hayaliyle yaşarız
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bütün ilişkilerin yürüyebilmesi için en temel şey saygıdır. Saygının olmadığı bir ilişkide sevgi de olsa aşk da olsa sadakat de olsa o ilişki yıkılır.
10 Yorumla
1 yılSaygı ve anlayış empati bunlar olmazsa birbirini asla anlamaz ve ayrılıklar çatışmalar çok fazla olur
20 Yorumlaİçten bir sevgi ve saygı, empati ve naiflik, bedensel hazlardan ziyade kalp ve ruh hazzı, yüksek sadakat ve güven duygusu..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yıl25 yaşında görücü usulü evleneceksen bunlar geçerli.25 den sonraya kaldın ve dindarsan o din seni neden evlendirmedi.
10 Yorumla Aslında sadakat olsa, gerçekten sevse insan, kimsenin gözü başka yerde olmasa en imkansız gibi görülen ilişkiler bile oluverir. Ama işte
10 Yorumla
1 yılCinsel ilişki olmadan
Evet tüm ilişkiler yürüyebilir
Evlilik dışında...✋10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılBu zamanda sadece
Para para para olmazsa olmasıdır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. İlişkiler yürümez bu devirde. Çünkü fikir ayrılıkları çok.
10 Yorumla
1 yılDetayı görünce bişey yazmaya gerek kalmadı ama ben sadece bir Kelime ekliyim❣️ dürüstlük ❣️
10 Yorumla
1 yılŞakayı dozunda kullanmak, ne olursa olsun özür dilemek, gurur yapmamak..
10 YorumlaOlduğu gibi kabullenme sevgi saygı anlayış uyum hoş görü bunlar temel taşı..
10 YorumlaÖlçülü olmak. Hersey de ama herseyde. Sadece sevgide ve askta ölçülü olunmamasi taraftariyim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmedikten sonra her gemi yururde kadin yurumez. Ya kosar ya kacar.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Kişilik ve karakter uyumu gerekli öncelikle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Yürür ama tadı olmaz ya kabul edelim 70-80 den sonra belki cinsellik istenmez ☺️☺️
10 Yorumla
1 yılSaygı ve sevgi temeli güçlü kılar her zaman yetmediği durumlarda oluyor ama neyse..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bence değer yargılarının büyük çoğunlunun aynı olması
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSaygı sevgi hoşgörü empati en son da cinsellik diye gidiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yıl5 s demişti bir ilişki uzmanı. Sevgi.. saygı.. sadakat.. sabır.. seks.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aynen gercek seven aklına bile getirmez olsada olur olmasada
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılGörsel çok güzel anlatmış zaten ne yorum yaparsan yap görselin üstü yoktur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
u 1 yılGüzel sohbet edebilme yeteneği olmazsa olmazım 😃
10 Yorumla
1 yılKarşılıklı sevgi ve saygı
Anlayış.
Birbirlerinin sosyal alanınna saygı.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİlişkinin her türlüsü bir gün bitmeye mahkumdur evli sevgili nişanlı ne olursa olsun yürütende zorla yürütür
10 Yorumlasevgi, saygı, sadakat en önemli noktalar değer verip küçük süprizler yapmayı saymıyorum bile bunlar zaten sevgiye bağlı. Seven adam şımartır.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Klasik olacak ama öyle olduğunu düşünüyorum o nedenle diyorum ki karşılıklı Sevgi saygı fedakarlık
10 YorumlaGerçek sevgi yeterlidir 😒
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSaygı, bana saygısı olmayan küfürlü konuşan biriyle asla olmam yürütemem de.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılMusmutlu günlerrrr
Güven sadakat merhamet ilgi10 Yorumla
1 yılSadece "güven" diyorum çünkü, insan güvendiğini sever, güvendiğini yanında ister, güvendi ile yola çıkar. Güven varsa her şey kolayca yaşanır olur.
10 YorumlaMalasef 20 yaşına kadar cinsellik ertelenir. 20-30 arası her daim istenir 30 dan sonrada sadece cinsellik
10 Yorumla
1 yılGörsel saçmalamış : ))
15 Yorumla- 1 yıl
İlişkilerin olmazsa olmaz kuralı 5 S kuralıdır... Mesafeler her zaman engel olur ve belli şekillerde mesafelerin uzaklığı yok edilmelidir...
- 1 yıl
Gerçekler : ))
- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılKatılıyorum hayika günler 🥰❣️😅
16 Yorumla- 1 yıl
Çoksel abyamm ve çokşel şoruşu 🤩✨
- 1 yıl
Yaa 😻
- 1 yıl
❣️💓 Sende benimm
1 yılHiç bi şekilde yürümez çünkü sevgilim yok
12 Yorumla- 1 yıl
Kutlu olsun 🥹
Saygı ve güvenin olmadığı bir ilişki düşünülemez
10 Yorumla- Devamını Gör (52)