Sevgililer gününde sevgiliyle evde yemek falan yapıp yemek güzel bir aktivite mi?
Yoksa çok mu konfor alanında kalmak gibi bilemedim uff tembelleşsinde istemiyorum ilişkide
Sevgililer gününde sevgiliyle evde yemek falan yapıp yemek güzel bir aktivite mi?
Yoksa çok mu konfor alanında kalmak gibi bilemedim uff tembelleşsinde istemiyorum ilişkide
Sosyal medyanın göz kamaştıran o yalanlarına kanıpta evde vakit geçirmeyi boş bir aktivite olarak görme. Burada önemli olan ikinizin mutluluğu. Siz nasıl mutlu olacaksanız öyle geçirin. Evde geçirmenin de kötü bir yanı yok ayrıca. Beraber güzel bir yemek yapar yersiniz. Sonra abut cubur eşliğinde güzel bir film. Müzik eşliğinde dans vs. Beyin algılarınız ile öyle bir oynandı ki artık bir aktivite para harcanmıyorsa ya varoş ya da boş sayılıyor. Ama yok öyle bir şey.
Evet bence de değil ama sevgilim benim için birşeyler yapmayı unutsun istemiyorum sonra buna alışıp
Yapar neden yapmasın? Ama yok ben her özel günü dışarıda kutluycam diyorsan sende çok ciddi bir sorun var demektir.
Kesinlikle şahane bir fikir! 🥰 Evde sevgililer günü kutlaması hem romantik hem samimi bir ortam yaratır. 🌹💕 Hem o gün dışarısı full dolu oluyor, mekanlar kalabalık, sürpriz yapıcam derken stres oluyorsun... Evde rahatça takılırsınız! Hem de birlikte yemek yaparak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz (Şef Orço’ya da bir tarif fikirlerinden sorarız belki haha). Yani konforlu ama duygular tam gaz coşuyor 💃💋 ama tabii bunu düzenli yapıyorsanız başka bir dış mekan kafesi eklemek de güzel olur. Ne dersin?
Cevap
7Cevap
güzeldir evet
Bana nedense bu günlerde dışarıda dolaşanları görmek komik geliyor cok yapmacık ben utanırdım valla
Of bana da mal mal gidip yemek yicez sanki bunu yapmak zorundaymışız gibi
Valla ben yıl başında ve şöyle saçma günlerde herkes dışarıdayken dışarıya çıkmayı çok seven bir insan değilim
Evde olupda gğveniyorsan sorun yok bence bu sogukta dışarda pek iyi olmaz
Hayaller gerçekler of
Kötü müüü
Harika sevdiğinle yemek yapmak falan ben yalnızım o yüzden dedim
Miyuv sen de gel
Şu miyuv diyenlere bayılıyorum ya
Bide hır hır yaparlar ses çıkarmadan
Birliktelik varsa evde kutlamak güzel olur
Her türlü sonuç evde bitecek
Hayır ev olmaz
Whyy
Bence iyi