Aşk İlişkileri Ay ne şansliyim, sevgililer gunune birkac saat kala manita yaptim 🥰 sizde durumlar nedir? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ay ne şansliyim, sevgililer gunune birkac saat kala manita yaptim 🥰 sizde durumlar nedir?❤️❤️❤️❤️🥳🎊✨️ Ay ne şansliyim, sevgililer gunune birkac saat kala manita yaptim 🥰 sizde durumlar nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. sevgilim yok,. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ben manitayla ayrıldım yaa. Allah'tan eşim var🙈 1 15 Yorumla Soran 1 yıl Hahaha manyak 🤪 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yoksa yanlızdım ama ne kadar kötü🙈 Yorumla Soran 1 yıl Esi partnerden saymion galiba 😂 Yorumla Soran 1 yıl Pardon yaa saymisin 🫣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne kadar ayıp öyle şey yapar mıyım ben öyle bir insan mıyım Yorumla Soran 1 yıl Yaaa dimi, iyilik melegi 😇 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben cidden iyi bir eşim ama gerçekten Yorumla Soran 1 yıl Inandim. sana merak etme 😇 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Biliyorum canım teşekkür ederim 🤪 sen nasıl manit yaptın Yorumla Soran 1 yıl Esimden habersiz 🫣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ayıp değil mi ya nasıl haber vermezsin en yakınına böyle güzel bir haberi 🙈 Yorumla Soran 1 yıl Haha manyak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Töğbe valla başımıza taş yağacak. Bunlar hep şaka ufaklık yok öyle şeyler tamammı Yorumla Soran 1 yıl Timammm😇👍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yalan da günah ama yaa🙈🙈 Yorumla
leslie_123 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Benimkide dün benden ayrıldı işte 1 12 Yorumla Berat_krc 1 yıl Güldür güldür naime bilale donmussunuz Yorumla leslie_123 1 yıl @Berat_krc galiba.. Yorumla Soran 1 yıl 😪😪 Yorumla Berat_krc 1 yıl Üzülme parasi yoktur bir gun sonra barisir Yorumla leslie_123 1 yıl @Berat_krc paradan değil konu baska Yorumla Berat_krc 1 yıl Nedir konu kim kimi aldatti Yorumla leslie_123 1 yıl @Berat_krc aldatma yok ya aw ne alaka Yorumla Berat_krc 1 yıl Konu ne Yorumla leslie_123 1 yıl @Berat_krc anlatmak istemiyorum Yorumla Berat_krc 1 yıl Anlat ln Yorumla leslie_123 1 yıl @Berat_krc ya karışık saçma sapan olay a kim ugrascak şimdi boş ver Yorumla Berat_krc 1 yıl tamam m Yorumla
Kadirovski94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Haftaya biter bu ilişki 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok bu eski manitim , geri baristik Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Anında nasıl manita yapıyorsun ya 1 16 Yorumla Soran 1 yıl Ben de anlamadim, bi anda oldu 😂😂 Yorumla Berat_krc 1 yıl Sosyal medyadan günü birlik işte Yorumla sedefffinci 1 yıl Öyle bi anda konuştuklarımız sevgili sayılıyor muuuu 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yok bu benim eski sevgilim,. geri baristik. Yorumla sedefffinci 1 yıl Sevin adına sevindim mutluluklarrr Yorumla Soran 1 yıl Saol cnm🥰🙏 Yorumla Berat_krc 1 yıl 3 güne ayrılırsın fazla umutlanma boşta kaldığı için döndü Yorumla Soran 1 yıl @Berat_krc ne bu karamsarlik yaa? Az hayata pozitif bakabilseniz keske. Inanin cok sey degisir ✨️ Yorumla Berat_krc 1 yıl 14 subata yalniz girmemek icin geldi bak gör hevesini aldiginda nasil da kacacak buraya gelirsin hskliymissin diye Yorumla Soran 1 yıl @Berat_krc ayy sen hayal gormeye devam et. Adamla 1 senelik mazimiz var, ona ne bahane bulucan acaba😂😂 o ara da bayram mi vardi, once ramazan snr kurbani mi bekledi 🤪 Yorumla Berat_krc 1 yıl 1 yil cinsllk icin sabretti tekrar ozledi geldi Yorumla Soran 1 yıl @Berat_krc yaw he heeee 🤪 Yorumla Soran 1 yıl Ozlenmicek kadin da diilim hani 😎😎🥰 Yorumla Berat_krc 1 yıl Cinsel acidan dogrudur Yorumla Soran 1 yıl @Berat_krc her acidan dogru merak etme sen 😬 Yorumla Berat_krc 1 yıl Haha süpersin kimsen 😅 Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nasıl yaptın pazardan mı aldın 😂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok. yokKosedeki. magazada indirime girmis Yorumla behişti89 1 yıl Hadi iyisin 😂 tebrik ederim Yorumla Soran 1 yıl Tskrler🥰 Yorumla behişti89 1 yıl Rica ederim Yorumla
Alins82 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl Yalnızlık iyidir ne gelecekvar nede gidecek 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Cok sıkıcı diil mi o da beee Yorumla Alins82 1 yıl Zamanla alisiyorsun Yorumla
Beratözçepneci Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Ne hediye aldın 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Haberim olaydi hazirlik falan yapardim.😝 Yorumla Beratözçepneci 1 yıl Nasıl Bi hazırlıkk Yorumla Soran 1 yıl Hediye hazirligi🎁 Yorumla Beratözçepneci 1 yıl Ateşlimii Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Hayırlı olsun 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Tskrler 😇🥰 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
sevgilim yok,.
Ben manitayla ayrıldım yaa. Allah'tan eşim var🙈
Hahaha manyak 🤪
Yoksa yanlızdım ama ne kadar kötü🙈
Esi partnerden saymion galiba 😂
Pardon yaa saymisin 🫣
Ne kadar ayıp öyle şey yapar mıyım ben öyle bir insan mıyım
Yaaa dimi, iyilik melegi 😇
Ben cidden iyi bir eşim ama gerçekten
Inandim. sana merak etme 😇
Biliyorum canım teşekkür ederim 🤪 sen nasıl manit yaptın
Esimden habersiz 🫣
Ayıp değil mi ya nasıl haber vermezsin en yakınına böyle güzel bir haberi 🙈
Haha manyak
Töğbe valla başımıza taş yağacak. Bunlar hep şaka ufaklık yok öyle şeyler tamammı
Timammm😇👍
Yalan da günah ama yaa🙈🙈
Benimkide dün benden ayrıldı işte
Güldür güldür naime bilale donmussunuz
@Berat_krc galiba..
😪😪
Üzülme parasi yoktur bir gun sonra barisir
@Berat_krc paradan değil konu baska
Nedir konu kim kimi aldatti
@Berat_krc aldatma yok ya aw ne alaka
Konu ne
@Berat_krc anlatmak istemiyorum
Anlat ln
@Berat_krc ya karışık saçma sapan olay a kim ugrascak şimdi boş ver
tamam m
Haftaya biter bu ilişki
Yok bu eski manitim , geri baristik
Anında nasıl manita yapıyorsun ya
Ben de anlamadim, bi anda oldu 😂😂
Sosyal medyadan günü birlik işte
Öyle bi anda konuştuklarımız sevgili sayılıyor muuuu 😂
Yok bu benim eski sevgilim,. geri baristik.
Sevin adına sevindim mutluluklarrr
Saol cnm🥰🙏
3 güne ayrılırsın fazla umutlanma boşta kaldığı için döndü
@Berat_krc ne bu karamsarlik yaa? Az hayata pozitif bakabilseniz keske. Inanin cok sey degisir ✨️
14 subata yalniz girmemek icin geldi bak gör hevesini aldiginda nasil da kacacak buraya gelirsin hskliymissin diye
@Berat_krc ayy sen hayal gormeye devam et. Adamla 1 senelik mazimiz var, ona ne bahane bulucan acaba😂😂 o ara da bayram mi vardi, once ramazan snr kurbani mi bekledi 🤪
1 yil cinsllk icin sabretti tekrar ozledi geldi
@Berat_krc yaw he heeee 🤪
Ozlenmicek kadin da diilim hani 😎😎🥰
Cinsel acidan dogrudur
@Berat_krc her acidan dogru merak etme sen 😬
Haha süpersin kimsen 😅
Nasıl yaptın pazardan mı aldın 😂
Yok. yok
Kosedeki. magazada indirime girmis
Hadi iyisin 😂 tebrik ederim
Tskrler🥰
Rica ederim