Aşk İlişkileri Evli erkekle olmak neden bu kadar heyecan verici? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Evet az önceki soruyu doranda bendim Evli erkekle olmak neden bu kadar heyecan verici? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. heyecan verici değildir. iğrençtir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Düşünsene elinin altında kadın varken yine de seni tercih ediyor 2 7 Yorumla Soran 1 yıl Off kine off😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dibine kadar demi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bayılıyorsunuz tercih edilmeye Yorumla Bohçacı_kızzzz 1 yıl 😝 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Bohçacı_kızzzz :) demek sende Yorumla Bohçacı_kızzzz 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Bohçacı_kızzzz yazdım bak Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Mart kedisi gibi kudurdunuzmu. En azından kedi köpek kısırlaştırıbiliyor sizi de kısırlaştırsak harika olur malum sizin gibi anne babanın üremesi bırak ülkeyi dünyaya zarar aldığınız oksijen fazlalık sizin. 2 0 Yorumla
minibonibon Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Heyecanlı olmasının sebebi kıza daha fazla ilgi gösteriyorlar o çok hoşuma gidiyor 😄 geçen evli birisiyle buluştum her istediğimi yaptı 5 0 Yorumla
Tadic32fireee Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Başa bela olmaz, aşık olmaz, rahatsız etmez ,, her dediğini yapar, korkar.. Daha ne olsun 😂 1 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Heycan mi ariyosun 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. :)) çekiyiruz gercektente 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sahibi olana saçma ve ucuzca olan bi ilgi biçimi 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Yasak cazip geliyor ama etik değil 0 0 Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen söyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
heyecan verici değildir. iğrençtir
Düşünsene elinin altında kadın varken yine de seni tercih ediyor
Off kine off😂
Dibine kadar demi
Bayılıyorsunuz tercih edilmeye
😝
@Bohçacı_kızzzz :) demek sende
Evet
@Bohçacı_kızzzz yazdım bak
Mart kedisi gibi kudurdunuzmu. En azından kedi köpek kısırlaştırıbiliyor sizi de kısırlaştırsak harika olur malum sizin gibi anne babanın üremesi bırak ülkeyi dünyaya zarar aldığınız oksijen fazlalık sizin.
Heyecanlı olmasının sebebi kıza daha fazla ilgi gösteriyorlar o çok hoşuma gidiyor 😄 geçen evli birisiyle buluştum her istediğimi yaptı
Başa bela olmaz, aşık olmaz, rahatsız etmez ,, her dediğini yapar, korkar.. Daha ne olsun 😂
Allah kız çocuğu olanlara yardım etsin amin
Yasak ya, ondandır.
O heyecanı ilerde müsait bir yerine koyarlar
O senin düşüncen
Heycan mi ariyosun
:)) çekiyiruz gercektente
Sahibi olana saçma ve ucuzca olan bi ilgi biçimi
Evet evli erkeklerle oluyorum
Yasak cazip geliyor ama etik değil
Kullanıp atması kolay 🤣
Ben de evliyim 🙈
Tecrübeli çünkü yavrum